29 / 07 / 2024

Antakya sanayi

Antakya sanayi

Antakya Belediye Ba kanı smail Kimyeci, Kavaslı'dan Yeni sanayi Sitesi'ne uzanacak ve 2,5 km. uzunluundaki yolu çok yakın zamanda vatanda ların hizmetine sunacaklarını müjdeledi.

Antakya OSB'deki parsellerin kaçı yatırımcılara tahsis edildi?

Antakya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) tarafından sanayicilerin hizmetine sunulan 100 adet parselden tamamı yatırımcılara tahsis edildi. Bu parsellerin üzerinde Mayıs 2019 tarihi itibariyle 74 tesis üretimde, 15 işletme inşaat aşamasında 11 fabrika ise proje safhasında...

Antakya’da mit binasının çevresi yeniden imara açıldı!

Antakya’da, Hatay MİT Daire Başkanlığı Binası’nın çevresi Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleri sonucunda Bakanlar Kurulu kararı ile özel güvenlik alanından çıkarılıp yeniden imara açıldı.

Antakya Günyazı'nın imar sorunu çözülecek!

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Hatay İnşaatçılar Derneği bir araya geldi. Toplantıda, Günyazı Mahallesi'ndeki imar sorunları konuşuldu.

Antakya yeni köprüsüne kavuştu!

Hatay’ın her ilçesinde ulaşım sorunlarını minimum seviyeye indirmek ve daha güvenli bir ulaşım ağı sağlamak adına çalışmalarına ara vermeden devam eden HBB ekipleri, Antakya ilçesindeki sanayi bölgesi ile Maşuklu Mahallesi’ni birbirine bağlayan köprünün çalışmalarını tamamladı.

Antakya Mobilyacılar Sanayi Sitesi'nde 100 işyeri yaptırılacak!

Antakya Mobilyacılar İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 100 işyeri yaptıracak. Keşif bedeli 133 milyon 330 bin TL olarak belirlenen işyerlerinin ihalesi 12 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Antakya Mobilyacılığının Geliştirilmesi Projesi 7.3 milyon Avro yatırımla hayata geçiyor!

Avrupa Birliği ve Türkiye tarafından desteklenen, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı'nda yer alan Antakya Mobilyacılığını Geliştirme Projesi, 7.3 milyon Avro yatırımla gerçekleştiriliyor.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasının inşaat yapım ihalesi yapıldı!

Antakya’nın Gündüz Caddesi’nde bulunan ATSO hizmet binasının inşaat yapım ihalesi önceki gün gerçekleştirilirken, ihaleyi Antakya’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Yüksel İnşaat Ticaret Limited Şirketi kazandı.

Antakya'da kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

Antakya'nın çevre ve şehircilik sorunları ve Kentsel Dönüşüm, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde düzenlenen önemli bir toplantıda masaya yatırıldı.

Antakya'da çevre ve kentsel dönüşüm raporu hazırlandı!

Antakya Ticaret ye Sanayi Odası Üyeleri, ilimizin çevre ve kentsel dönüşüm sorunları ile ilgili yapılacak olan toplantı öncesi rapor hazırladı.

Antakya'da kentsel dönüşüm sorunları toplantısı düzenlenecek!

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, ilimizin çevre ve kentsel dönüşüm sorunları ile ilgili yapılacak olan toplantı öncesi rapor hazırladı. Yarın Antakya'nın çevre ve kentsel dönüşüm sorunları ile ilgili toplantı yapılacak.

Antakya Organize Sanayi Bölgesi doğalgaza kavuşuyor!

Tahsin Kabaali, Antakya OSB’de yaklaşık 4 milyon TL maliyet ile yaptıkları doğalgaz çalışmalarının başladığını, Mart ayında da OSB’deki 80 yatırımcının iş yerlerine kadar toplamda 40 bin metreküp/saatlik doğal gaz vermeyi planladıklarını söyledi

Antakya Metal Sanayi Sitesi'nin yapılacağı arsanın satışı tamamlandı!

Antakya Metal Sanayi Sitesi yapımı için ön görülen arsanın satış işlemleri tamamlanmak üzere satış belgelerinin tapuya gönderildiği kaydedildi. HESOB Başkanı Kadir Teksöz; "Metal Sanayi Sitesi arsamızın kati satış sözleşmesi bitti." dedi...

Antakya'da yeni sanayi sitesine 2,5 kilometrelik yol açılacak!

Antakya Belediye Ba kanı smail Kimyeci, Kavaslı'dan Yeni sanayi Sitesi'ne uzanacak ve 2,5 km. uzunluundaki yolu çok yakın zamanda vatanda ların hizmetine sunacaklarını müjdeledi.

Antakya sanayi Haberi

Antakya sanayi

Antakya Belediye Başkanı Kimyeci konuyla ilgili yaptı ı açıklamada u görii lere yer verdi: "Antakya Belediyesi ekiplerimiz geçti imiz günlerde Asi Nehri kenarı boyunca Kavaslı-Odaba ı Carrefour kav a ı arasında 1.1 Km'lik alternatif yolun açımını gerçekle tirmi ti. Açılan bu yolu Yeni Sanayi Sitesi'ne kadar devam ettirebilmek için çalı malarımız aralıksız sürüyor. 1.4 Km'lik yeni yolun açma i lemlerine ba landı. 

Çalı maların tamamlanmasıyla birlikte daha önce açılan 1.1.km'lik yolla birle tirilecek. Böylece toplamda 2,5 km.lik bir alternati yol elde edilecek. Kavaslı civarından Asi Nehri kenarı güzergahından seyredecek araç sahiplerimiz Yeni Sanayi Sitesi'ne kadar gidi -geli istikametinde yolu kullanabilecek. Hem ehrilerimize hayırlı ve u urlu olsun." 


Antakya Belediye Ba kanı smail Kimyeci bölgede yürütülen yol çalı malarını yerinde inceledi. 15...