06 / 07 / 2024

Antalya 2017 projeleri

Antalya 2017 projeleri

Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel,'' iddialı 3 proje ile Antalya’ya yeni bir görünüm kazandırırken, ekonomiyi de canlandırmayı hedefliyor'' dedi.

 Antalya'da kentsel dönüşüm projeleri hak sahiplerine teslim edildi! 

Antalya Büyükşehir Belediyesince Kepez ilçesinde yapımı tamamlanmış olan Güneş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 545 konutun anahtarı, törenle hak sahiplerine teslim edildiği kaydedildi. 

10 soruda TOKİ Antalya Serik!

TOKİ’nin beş yılda toplamda 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Türkiye’nin turizm beldelerinden Antalya’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Antalya Serik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Antalya Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Antalya’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Antalya Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Yabancıların Antalya'daki gayrimenkul yatırımları tam gaz! Antalya'dan en çok Ruslar ve İranlılar ev aldı!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, son 5 senede (2017-2021) Antalya'da yabancılara 41 bin 715 adet konut satıldığına dikkat çekti ve vatandaşları Antalya'da en çok gayrimenkul alan ülkelerin ilk sıralarında Rusya, İran ve Almanya'nın yer aldığını belirtti.

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

Antalya’da 3 yılda 858 metruk bina yıkıldı!

Antalya’da suç yuvası haline dönen ve güvenlik riski oluşturduğu metruk yapıların yıkımı gerçekleşiyor. 2017 yılından bu yana yıkılan yapı sayısı 858’e ulaştı. En fazla yıkım ise 170 ile Kepez’de yapıldı. 

Raylı sistem projeleri için 3 şehrimize 150 milyon avro!

İller Bankası yurt içinde devam eden raylı sistem projeleri için İslam Kalkınma Bankası ile Antalya, Kayseri ve Gaziantep için 150 milyon avroluk anlaşma yaptı...

Antalya'nın yeni projeleri umutlandırdı!

Antalya İstanbul’dan sonra Türkiye’nin dünya çapındaki ikinci markası. Hakikaten son yıllarda uluslararası standartlarda tesisler açıldı ve çok ciddi anlamda turist çekiyor. Antalya için yeni projeler planlanıyor..

Antalya vizyon projelerle marka şehre dönüşüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehre dönüştürmek adına yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. 

Antalya, vizyon projelerle çağ atlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehir haline getiriyor.

Antalya'da kaçak yapıya izin yok!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesi Altınkale Mahallesi'ndeki  meralarda yer alan 16 yapı yıkıldı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Altınay, imar barışından 31 Aralık 2017'den önce inşa edilen yapıların yararlanabildiğini söyledi... 

Antalya'nın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile Antalya’nın çehresi değişiyor. 

2017 sonrası yapılan kaçak bina yıkılacak!

İmar Barışı’na 3.7 milyon başvuru geldi. Konu hakkında değerlendirme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İmar Barışı’nın 2017 sonuna kadar yapılan projeleri ilgilendirdiğinin altını çizdi...

Antalya 2017 projeleri Haberi

Antalya 2017 projeleri

Türkiye'nin turizm cenneti Antalya, son dönemde dev projeleriyle adından söz ettiriyor. Alt yapı ve üst yapı yatırımlarını tamamlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, geliştirdiği "kruvaziyer limanı", "Tünektepe" ve "Boğaçayı" projeleri ile kente yeni bir vizyon kazandırıyor. 3 projeyi "rüya projeler" olarak adlandıran Türel, hayata geçecek olan kruvaziyer limanı ile kent turizmine yeni bir soluk geleceğini ifade etti. Teleferik projesi ile Tünektepe Sarısu arasının 9 dakikaya düştüğünü söyleyen Türel, Tünektepe'ye müthiş bir turistik tesis yapacaklarını dile getirdi. Türel, Boğaçayı projesi ile oluşturulacak kanalla 40 kilometrelik yeni bir sahil oluşturulacağını belirtirken, "Antalya çok farklı bambaşka bir görünüme kavuşacak" dedi.



Vizyon projelerinizin başında kruvaziyer limanı projesi yer alıyor. Bu proje şu an ne aşamada? 

Kruvaziyer turizminin kent ekonomisine önemli katkı sağlayacağını umuyoruz. Kruvaziyer...