28 / 04 / 2024

 Antalya'da kentsel dönüşüm projeleri hak sahiplerine teslim edildi! 

 Antalya'da kentsel dönüşüm projeleri hak sahiplerine teslim edildi! 

Antalya Büyükşehir Belediyesince Kepez ilçesinde yapımı tamamlanmış olan Güneş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 545 konutun anahtarı, törenle hak sahiplerine teslim edildiği kaydedildi. 



CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, törende yaptığı konuşma kapsamında, 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiğini belirtti. Bu neden ile projenin çok önemli olduğunu ifade eden Başarır, belediyelerin güvenli, depreme dayanıklı konut stoklarını, hızlı, adil ve süresinde yapması gerektiğini de özellikle belirtti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in vatandaşlara projenin tamamlanmasına ilişkin verdiği sözü tuttuğunu belirten Başarır, "Biz halka söz verdiğimiz zaman tutmaktayız. Bunların sayısının artmasını istiyoruz. İstanbul'da, Ankara'da, Mersin'de, Adana'da, Antalya'da halka verilen hizmetleri Kepez halkı da hak ediyor. O yüzden bizim başkanı seçelim. Kepez'i geliştirelim, değiştirelim." diye konuştu.

  Antalya da kentsel dönüşüm projeleri hak sahiplerine teslim edildi! 

dunya.com'da yer alan habere göre; Vatandaşlara "bir değil, bin kez düşünün" diye seslenen Başarır, şöyle devam etti; "Bu güzel şehri rantçılara, iş bilmezlere teslim etmeyin. Onlar yüzünde maskeyle geliyor. Biz belediye başkanlarımızın onuruna, şerefine kefiliz. Siyasetçi temiz, dürüst, namuslu olacak. Siyasetçinin özü sözü bir olacak. Burada 4 dönem Konyaaltı Belediyesini bir dönem Antalya'yı yöneten Başkanımız var. Göreceksiniz ikinci 5 yılda konut sorunu çözülecek. Ulaşım sorunu için özellikle metroyu getirecek ilk kez Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar. Antalyalı her zamanki gibi mutlu olacak. O yüzden ben gönül rahatlığıyla, göğsümü gere gere Muhittin Böcek'e ve Mesut Kocagöz'e destek istiyorum. Antalya'yı namuslu, dürüst, vizyoner insanlara teslim edeceğiz." dedi. 

Öte yandan, Muhittin Böcek de 2016'da riskli ilan edilen alanın 2018'de yıkımına başlandığını fakat göreve geldikleri güne kadar çözüme kavuşturulamadığını dile getirdi. Böcek, 2022 yılında  inşaatına başladıkları bölgede  545 konutun bittiğini  ve 11 bin metrekare yeşil alan ve çocuk alanı yaptıklarını, cami ve taziye alanları inşa ettiklerini belirtti.  Konuşmaların ardından hak sahiplerine anahtarları teslim edildi, yapımı tamamlanan Güneş Mahallesi Camisi ibadete açıldı.

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı!

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Bakın zirvede hangi ilçe var!

İzmir Örnekköy Dönüşüm Projesi hak sahiplerinden eylem: '9,5 yıldır bekliyoruz'

Ümraniye'deki dev kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı! Tam 1.174 yeni konut geliyor!

Bakan Özhaseki açıkladı! "Yarısı Bizden Kampanyası"nda merak edilenler!


Geri Dön