02 / 05 / 2024

Antalya 8 kavşağı

Antalya 8 kavşağı

Karayolları Bölge Müdürü Altıok, Antalya'da trafiğin sıkışmaya başladığı 8 kavşağı daha düzenlemek için çalışmalara başladıklarını açıkladı. Antalya'da EXPO 2016 için ulaşım yatırımlarına hız verildi.

Antalya Serbest Bölge Kavşağı açıldı! 

Batı Antalya yönüne gidecek misafirlerle Batı Antalya ilçelerinden gelen araçların şehir merkezine giriş yaptığı en önemli geçiş güzergahı olan Serbest Bölge Kavşağı, trafiğe açıldı.

Gaziantep Yeni Köprülü Kavşağı'nın inşaatı başladı!

Gaziantep'te hayata geçirilecek olan yeni köprülü kavşağın inşaatı başladı. Projenin 8 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Denizli Zeybek Köprülü Kavşağı açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesi hizmete giriyor. 8 Şubat 2017 Çarşamba gününden itibaren Denizli-Ankara Karayolu ulaşımı yeni köprülü kavşaktan sağlanacak.

Kozan Kavşağı Projesi hayata geçiyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 8 caddeyi birbirine bağlayacak, 78 metre çapındaki Kozan Kavşağı Projesi uygulama aşamasına geldi.

Antalya'daki Tekel Deposu arazisinin imar planı için dava açıldı!

Şehir Plancıları Odası Antalya Şube Başkanı Dr. Ebru Manavoğlu, Antalya Mevlana Kavşağı'na taşman Büyükşehir Belediyesinin hemen karşısında yer alan 4 bin 900 metrekarelik eski Tekel Deposu'nun imar planını değerlendirdi.

Düden Katlı Kavşağı 45 milyon TL'ye mal olacak!

Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına kazandıracağı dev projelerden Düden Katlı Kavşağı çalışmaları Yeşilırmak Caddesi’nde hızla devam ediyor.

Isparta-Eğirdir kavşağına 34.6 milyon liralık düzenleme!

Isparta’da sık sık trafik kazalarının meydana geldiği Isparta-Eğirdir kavşağı ile ilgili Antalya Karayolları Bölge Müdürlüğü 34.6 milyon liralık ihaleye çıktı.

Antalya Çobanoğlu Çallı Kavşağı 15 Ağustos'ta açılacak!

Karayolları’nın yeni Bölge Müdürü Çobanoğlu Çallı Kavşağı’nın 15 Ağustos’ta açılacağını açıkladı. Kuzey ve Alanya Çevre Yolu projelerine ise bayram sonrası başlanıyor

Alanya Aşağı Oba Kavşağı düzenleniyor!

Antalya’nın Alanya Belediyesi, Aşağı Oba Kavşağında yenileme ve düzenleme çalışması başlatıldı. Alanya Belediyesi şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya 8 kavşağı düzenlenecek!

Karayolları Bölge Müdürü Altıok, Antalya'da trafiğin sıkışmaya başladığı 8 kavşağı daha düzenlemek için çalışmalara başladıklarını açıkladı. Antalya'da EXPO 2016 için ulaşım yatırımlarına hız verildi.

Antalya Çallı Kavşağı köprüsü internette oylanacak!

Mevlana Kavşağı gibi üç katlı hale getirilecek olan Çallı Kavşağı projesinde son sözü halk söyleyecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar muhtarlıklarda sandık kurarak gerçekleştirdiği yatırımlarla ilgili referandumları dijital platforma taşıyor.

Yalova Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım'da açılacak!

Yalova’dan Kocaeli ve Bursa istikametlerine il içi trafiği etkilemeden araç geçişini sağlayacak olan Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım 2015 Pazar gününden itibaren trafiğe açılacak.

Yalova Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım'da trafiğe açılacak!

Yalova’dan Kocaeli ve Bursa istikametlerine il içi trafiği etkilemeden araç geçişini sağlayacak olan Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım 2015 Pazar gününden itibaren trafiğe açılacak.

Antalya 8 kavşağı Haberi

Antalya 8 kavşağı

Toplam 300 milyon TL'lik yatırım maliyetine sahip 10 kavşak projesinin birçoğu G20 Zirvesi öncesi tamamlandı. EXPO, Demokrasi ve Çallı kavşakları ise EXPO 2016'nın kapısını açacağı Nisan ayından önce tamamlanacak. Ancak yatırım atağı bununla da sınırlı kalmayacak. 


ÖNCELİK UNCALI VE SANAYİ 

Karayolları 13'üncü Bölge Müdürü Şenol Altıok, henüz gündeme gelmemiş kavşak çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. 8 yeni köprülü kavşak projesinin daha gündemlerinde olduğunu açıklayan Altıok, önceliğin Uncalı ve Sanayi kavşaklarında olduğunu ifade etti. Şenol Altıok konuyla ilgili şöyle konuştu: "Kemer tarafına giden, Kemer'den havalimanına gidecek olan araçlar Batı Çevre Yolu'nu kullanmaya başladı yolu tercih etmeye başladı. Batı Çevre Yolu'nun Duraliler mevkiinden İller Bankası kavşağına kadar olan bölümünde Uncalı ve Sanayi kavşakları için projelerimiz var. Trafik orada günden güne artıyor. Trafik sayımlarımız onu...