28 / 04 / 2024

antalya adam eve

antalya adam eve

Antalya Belek'teki Adam Eve Oteli'nin satıldığı ancak imzaların henüz atılmadığı belirtildi

34 bin Euro verip Porsche otomobil aldı, eve gittiğinde fark ettiği detay yüzünden dehşete düştü

İngiltere'de yaşayan Martin Connelly isimli şahıs, 34 bin Euro karşılığında ikinci el Porsche aldı. Ancak eve gittiğinde otomobilinin bir kapısının altında komple pas bulan adam, hayatının şokunu yaşadı.

Antalya'daki ters eve tatilcilerden yoğun ilgi!

Antalya'nın turistik bölgesi Kundu'da bulunan Ters Ev Aksiyon Parkı, tasarımıyla yerli ve yabancı tatilcilerin ilgisini çekiyor. Kış sezonunda yeniden dekorasyon edilecek Ters Ev'de çocuklar için özel alan bulunuyor.

Bayram tatilinde Antalya'daki ters eve yoğun ilgi! 

Kurban Bayramı tatilinde Antalya Kundu'da bulunan Ters Ev doldu taştı. 

İş adamı Victor Bikkenev'den Konyaaltı'na 10 milyon TL'lik kampüs!

ANTALYA’da iki ayrı Rus okulu bulunan iş adamı Victor Bikkenev, Konyaaltı İlçesi’nde 6 bin metrekaresi kapalı 7 bin 500 metrekare alanda 10 milyon TL’lik yatırımla yeni bir kampüs inşa etti.

İşte iş adamı Angelo Mastropietro’nun 8 ayda yaptığı mağara evi!

İngiltere’de yaşayan iş adamı Angelo Mastropietro, Worcestershire’da bir mağara satın alarak stressiz bir yaşama adım atmaya karar verdi ve 8 ay boyunca çalışarak mağarayı 4 odalı bir eve çevirdi.

Midpoint'in yeni markası Welldone Antalya'da hizmete açıldı!

ÜNLÜ restoran zinciri Midpoint'in yeni markası Welldone, Antalya'da açıldı. İşadamı turizmci Murat Süğlün ve Şefik Öz ortaklığıyla Akra Barut Otel karşısında açılan Welldone, kendine özgü tarzı, mimarisi ve mutfağıyla dikkat çekiyor...

Semanur Kurt: Antalya'nın köklü imar sorunları var!

Kendisini Antalya'nın iyileştirilmesine ve geliştirilmesine adamış bir isim olan Semanur Kurt uzun yıllar görev aldığı Kent Konseyi'ne yeniden başkan seçildi. Semanur Kurt 'Antalya'nın köklü imar sorunları var' dedi.

Çırağan Kempinkski Avrupa'nın en iyi oteli seçildi!

Bu yıl 20'ncisi Antalya da düzenlenen Dünya Seyahat Ödülleri çerçevesinde, Belek'te bulunan "Royal Adam & Eve Hotel" de Avrupa'nın En Romantik Resort'u ödülünün sahibi oldu.

Antalya’da prefabrik ev yapan 17 firma!

15 gün gibi kısa bir süre zarfında ev sahibi olma hayalini gerçeğe dönüştüren prefabrik evler, yazlık villa şeklinde de tasarlanabiliyor. Antalya sınırlarında böyle bir eve ihtiyacınız varsa, Antalya’da prefabrik ev yapan 17 firmaya bir göz atın…

Adam ile Eve oteli 80 milyon Euro'ya satılıyor!

Kıyı Group'a ait olan Adam ile Eve Oteli'nin satışı için, Manavgat'taki Royal Dragon, Antalta Kundu'daki Royal Wings adlı otelleriyle tanınan Gitaş Turizmle el şıktı...

Antalya Adam Eve Oteli satıldı!

Antalya Belek'teki Adam Eve Oteli'nin satıldığı ancak imzaların henüz atılmadığı belirtildi

Adam&Eve 2012’de 6 ödül aldı!

Adam&Eve Hotels, GTI Travel ve Sky Airlines ile WTA 2012’de 6 ödül alarak “Turizm Oskarları”nı topladı...

Adam&Eve Hotels'e Holidaycheck.com'dan ödül!

Adam&Eve Hotels'e, Avrupa'nın en büyük seyahat tavsiye sitelerinden biri olan Holidaycheck.com'dan ödül geldi...

antalya adam eve Haberi

antalya adam eve

Sky Airlines adlı charter havayolu şirketini de bünyesinde barındıran Kayı Group’a ait otelin satışı için Kayı Group ile Manavgat’taki Royal Dragon ve Antalya Kundu’daki Royal Wings adlı otelleriyle adını duyuran Gitaş Turizm Ticaret İnşaat Taahhhüt Sanayi A.Ş.’nin el sıkıştığı...