29 / 04 / 2024

Antalya Akçatı asfalt çalışmaları

Antalya Akçatı asfalt çalışmaları

Antalya Büyükşehir Belediyesi, daha önce genişleterek, alt yapısını hazırladığı Alanya’nın Akçatı mahallesi yolunda asfalt çalışmalarına başladı. Diğer asfalt türlerine göre daha kalın olan emisyonlu asfalt yöntemi ilk kez kullanıldı.

Antalya’da atıl oteller öğrenciye tahsis edilsin önerisi!

Üniversitelerin eğitime başlamasıyla beraber öğrencilerin karşılaştığı barınma sorunuyla ilgili açıklamalar yapan Çağdaş Gazeteciler Derneği Akdeniz Şube Başkanı Erdem Güner, dikkat çeken bir öneride bulundu.  

Bursa Osmangazi'deki kaçak çatı katı yıkıldı!

Kaçak yapıyla mücadeleye hız kesmenden devam eden Osmangazi Belediyesi, Dikkaldırım Mahallesi’nde 4 katlı apartmanın üstüne yapılan kaçak çatı katını yıktı.

Akıllı şehircilik kapsamında Antalya ülkeye örnek oldu!

Başkan Erdoğan’ın açıkladığı ‘31 Mart Manifestosu’ Antalya’nın bir çok alanda öncü kent oluğunu ortaya çıkardı. Akıllı Şehir, Kentsel Dönüşüm başlıklarında ilklere imza atıldı.

Antalya ATKOM binasının inşaatı tam gaz!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel “Antalya Akıllı Kent Projeleri”nden bahsetti.

Antalya Sedir Spor Kompleksi'nin temeli 22 Eylül'de atılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Sedir Mahallesi Spor Kompleksi’nin temeli, 22 Eylül Cuma günü saat 17.00’de törenle atılacak.

Antalya Yeni Spor Kompleksi'nin temeli atılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Sedir Mahallesi Spor Kompleksi’nin temelini atıyor.

Antalya Kepez Katlı Kavşak Projesi’nde tüneller birleşti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kent ulaşımına büyük rahatlık getirecek olan Kepez Katlı Kavşak Projesi’nde tüneller birleşti.

Antalya Hidayet Koyu'ndaki kaçak yapılar için 'derhal yıkın’ kararı!

Hürriyet Gazetesi Ekonomi sayfası yazarlarından Dinçer Gökçe bugünkü haberinde Antalya Hidayet Koyu'ndaki kaçak yapıların yıkım kararını kalem aldı. İşte o haber...

Antalya'da 'Akıllı Kent Uygulaması' protokolü imzalandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve TÜRKSAT iş birliğinde gerçekleştirilecek ve Türkiye'de ilk kez Antalya'da hayata geçirilecek, "Akıllı Kent Uygulaması" ile ilgili protokol imzalandı.

Fayat Grup Atık Yönetimi Asfalt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fayat Grup Atık Yönetimi Asfalt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2017 tarihinde Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

Antalya Korkuteli'nde 32 dersliklik Lise'nin temeli atıldı!

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde 32 derslikli 15 Temmuz Şehidi Yasin Naci Ağaroğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinin temeli atıldı.

Şanlıurfa Akçakale'de yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Şanlıurfa Akçakale Belediyesi, vizyon projelerin temelini attı. Belediye hizmet binası, engelliler merkezi ve kreşin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Antalya Çomaklı'ya asfalt müjdesi!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nin Çomaklı Mahallesi yolunu sıcak asfaltla buluşturuyor.

Antalya Akçatı asfalt çalışmaları Haberi

Antalya Akçatı asfalt çalışmaları


Antalya Büyükşehir Belediyesi, oldukça dar olması nedeniyle genişleterek, alt yapısını tamamladığı Akçatı mahallesi yolunda asfalt dökme çalışmalarına başladı. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, çalışmada ilk kez emisyonlu asfaltlama yöntemini kullandı. Diğer asfalt türlerine göre daha kalın ve sağlam olan bu yöntemden istenilen verim alınırsa, bundan sonra gerçekleştirilecek bazı asfalt çalışmalarında yine emisyonlu asfaltlama uygulanacak. 

KIRSALDA HİZMET DEVAM EDECEK

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Akçatı muhtarı Mustafa Güven eşliğinde çalışmaları yerinde inceledi. Kırsal alandaki hizmetlerin belirlenen program dahilinde sürdüğünü ifade eden Hüseyin Güney, “Geçen yıl 1.5 kilometre yol genişletme çalışması yaptığımız Akçatı yolunun bu yıl asfalta hazırlık çalışmalarını tamamladık. Şimdi de yeni bir asfalt yöntemini burada kullanıyoruz. Kısa sürede yolun asfaltını da tamamlayacağız. Hayırlı olsun” dedi....