29 / 04 / 2024

antalya Aksu Çayı köprü

antalya Aksu Çayı köprü

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aksu Çayı üzerine 46 metre uzunluğunda, 16 metre genişliğinde 2 adet köprü yapılacak. Tehnelli Köprüsü DSİ tarafından, Soğucaksu Köprüsü de Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek.

Antalya Aksu Çayı'ndaki köprüler tamamlandı!

DSİ tarafından Aksu Çayı’nda başlatılan 2 adet köprü tamamlandı. DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcısı Köksal Buğra Çelik ve yüklenici firma yetkilileri ile Aksu Çayı km;2+0007’de yapımı tamamlanan köprüde incelemede bulundu.

'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist, 1 ay Antalya'da otelde kalacak!

24 yaşındaki yaratıcı strateji uzmanı Josh Kerr, son dönemde Türk Lirası'nın dolar, euro ve İngiliz poundu karşısında yaşadığı değer kaybını fırsat haline getirdi. 'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist 1 ay Antalya'da 5 yıldızlı otelde kalacak. 

İzmir Foça ve Antalya Aksu'daki 13 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihleri açıkladı! 

İzmir Foça'da ve Antalya Aksu'da yer alan toplam 13 adet arsa satılıyor. Peki İzmir ve Antalya'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

Antalya May Vision Residence 1 projesi yüzde 50 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışta!

May Vision Residence 1 projesi, Antalya'nın yeni incisi olarak adlandırılan Altıntaş'ta May grup tarafından hayata geçiriliyor. Antalya May Vision Residence 1 projesi, yüzde 50 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışta. İşte detaylar...

Antalya Goldstone yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Antalya Goldstone projesi, Tekinoğlu Grup tarafından Antalya’nın gözde semti Altıntaş bölgesinde yükseliyor. Antalya Goldstone yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta. İşte detaylar...

Antalya Terra Modern yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Terra Modern projesi, Pınarlar Grup imzasıyla Antalya'da yapılaşmanın yeni başladığı, Çankaya İlçesi, Kütükçü bölgesinde inşa ediliyor. Antalya Terra Modern projesi yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Antalya'daki tarım alanları, konut ve turizm alanlarına dönüştürülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclisi'nde Aksu’da ve Kaş’ta tarım alanlarının dönüşümüne ilişkin teklifler oybirliği onaylandı. Böylece tarım alanları konut ve turizm alanlarına dönüştürülebilecek.

Sirius Modern'de teslimler Haziran 2024'te!

Pınarlar Grup tarafından Antalya Aksu Altıntaş bölgesinde yükselen Sirius Modern projesinde teslimlerin Haziran 2024'te yapılması planlanıyor.

Coolest Antalya yüzde 30 peşin 18 ay vade fırsatıyla!

Coolest Antalya'da yüzde 30 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Coolest Antalya'da hangi konut tipleri yer alıyor, daire fiyatları ne kadar? İşte Coolest Antalya ile ilgili detaylar...

Antalya Büyükşehir, 8 adet arsayı satıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya ili, Aksu ilçesi, Altıntaş ve Güzelyurt mahallelerinde yer alan 8 adet arsayı satıyor. Peki Antalya Aksu'da yer alan arsaların fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Sur Yapı Vitrin Antalya satışta! 48 ay vade fırsatı!

Sur Yapı tarafından Antalya'da inşa edilen Vitrin Antalya projesinde satışlar devam ediyor. Vitrin Antalya projesinde 48 ay vade imkanı sağlanıyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Beyond All Antalya'da 12 ay vadeyle konut fırsatı! Temmuz 2024'te teslim! 

Beyond All projesi Arso Group imzası ile hayata geçiriliyor. 12 ay vade imkanı sağlanan proje tatilcilerin gözdesi Antalya'da yükseliyor. 239 adet konutun yer aldığı projede 38 dairenin havuzu ve terası bulunuyor.

Coolest Antalya'da 18 ay 0 faiz fırsatı! 432 konutluk yeni proje!

Coolest Antalya'da yüzde 50 peşinat ödendiğinde 18 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Söz konusu projede 432 konut yer alıyor.

Belediye Antalya'da KDV'den muaf arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Antalya İli Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya Aksu'da yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsanın satış ihalesi 8 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

antalya Aksu Çayı köprü Haberi

antalya Aksu Çayı köprü


G20 Zirvesi öncesi Antalya’nın iki turizm cenneti Kundu ve Belek’i 6.5 kilometrelik yeni bir yolla birbirine bağlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Kundu- EXP0 2016 arasında yeni bir yol daha açıyor. Türkiye tarihinin en büyük organizasyonu olan EXPO 2016’yı, Kundu ve Belek turizm bölgelerine bağlayacak, 11 kilometre uzunluğunda ve 15 metre genişliğindeki yolda çalışmalar başladı. 


İKİ KÖPRÜ YAPACAK 

Büyükşehir Belediyesi ve Devlet Su İşleri, çalışmalar kapsamında Aksu Çayı üzerine 46 metre uzunluğunda, 16 metre genişliğinde 2 adet köprü yapılacak. Tehnelli Köprüsü DSİ tarafından, Soğucaksu Köprüsü de Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek. İki köprü de EXPO 2016 Uluslararası Fuar Organizasyonu’na yetiştirilecek. 


Antalya Büyükşehir...