07 / 05 / 2024

antalya alanda satılık daire

antalya alanda satılık daire

Antalya'da bulunan 33 adet gayrimenkul 8 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı!

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı. Alanda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kullandığı yapının korunacak ve yeni eklemelerle tek katta bin 785 metrekarelik bir kreş yapılacak.

TOKİ Antalya Serik Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Antalya’nın Serik ilçesinde 63 bin metrekarelik alanda kurulacak Serik Millet Bahçesi’nin ihalesi gerçekleştirildi.

Antalya Konyaaltı'nda kamu arazisindeki lüks konut inşaatı için suç duyurusu!

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi’nde 1980 öncesinde üniversite alanı olarak kamulaştırılan sonrasında 30 Temmuz 2018'de Millet Bahçesi yapılması sebebiyle önce TOKİ’ye, oradan da özel bir inşaat şirketine satılan alanda lüks konut ve iş yeri inşaatı yapımı sürüyor...

Korkuteli Kanal'ı 22 bin 700 metrekarelik alanda açıldı!

Antalya'da denizle bağlantısı olmayan Korkuteli ilçesinde, yaklaşık 23 bin metrekarelik alanda inşa edilen Kanal Projesi ile tekne gezisi imkanı sağlandı...

Antalya Çukurbağ Yarımadası imara açılacak iddiası!

Antalya'nın Kaş ilçe merkezindeki doğal güzelliği ile ünlü Çukurbağ Yarımadası’nda ormanlık alanda çıkan yangın, kundaklama iddiasına sebep oldu. Vatandaşlar bölgenin imara açılacağını iddia etti...

Antalya Millet Bahçesi'nin yapımı durduruldu!

Antalya’da yıkılan eski stadın yerine yapımına başlanan Millet Bahçesi'nin yapımı durduruldu. Alanda bulunan palmiye ağaçları kurumaya yüz tuttu.

Sur Yapı Antalya projesinde 1.500 işçi 24 saat aralıksız çalışıyor!

Sur Yapı, 1 milyon 300 bin metrekare alanda Antalya'nın özüne uygun modern bir şehir projesi inşa ediyor. Projede  23 kule vinç ve bin 500’ün üzerinde işçi 24 saat aralıksız çalışıyor...

Antalya’da 9 ev Bitcoin ile satıldı!

Antalya’da 9 ev Bitcoin yönetimiyle satıldı. Bu alanda ilklerin biri gerçekleşmiş oldu. 9 adet evin bedelinin en az 70 BTC olduğu belirtiliyor.

Akıllı şehircilik kapsamında Antalya ülkeye örnek oldu!

Başkan Erdoğan’ın açıkladığı ‘31 Mart Manifestosu’ Antalya’nın bir çok alanda öncü kent oluğunu ortaya çıkardı. Akıllı Şehir, Kentsel Dönüşüm başlıklarında ilklere imza atıldı.

Antalya dünya kenti yolma yolunda!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel:"2019 yılı Antalya'nın her alanda yükselişini sürdüreceği ve dünya kenti olma noktasında yerini sağlamlaştıracağı bir yıl olacak" dedi. 

Antalya Çalkaya'nın imar planına onay!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Aksu Çalkaya Bölgesi’nde kentsel yenileme alanı ilan edilen alanda imar planları oybirliği ile kabul edildi.

Antalya Konyaaltı'nda yapı inşaatı ihalesi 13 Temmuz'da!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konyaaltı İlçesinde yer alan alanda, hazırlanan avan ve/veya konsept projeler kapsamında yer alan ünitelerin/yapıların yapımı ve işletilmesi için ihale yapacak..

Antalya Erdal İnönü Kent Parkı bugün açılıyor!

25 dönümlük alanda hayata geçirilen Antalya Erdal İnönü Kent Parkı bugün açılıyor.

antalya alanda satılık daire Haberi

antalya alanda satılık daire

Antalya Kızıltoprak, Muratpaşa, Ahatlı ve Alan'da bulunan 33 adet gayrimenkul 8 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak. Gayrimenkullerin en düşük muhammen bedeli 75 bin lira, en yüksek muhammen bedeli ise 270 bin lira olarak belirlendi.



İlanı detaylı görüntülemek için