10 / 05 / 2024

antalya arazi ihalesi

antalya arazi ihalesi

Antalyaspor Kulübü Derneği tarafından 40 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkarılan arazinin ihalesine katılım gerçekleşmedi. Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Erbaş, arazinin pazarlık usulü ile satılacağını açıkladı.

Antalya'daki arsa için kıyasıya rekabet!

Maliye Hazinesi adına kayıtlı arsa için 20 teklif sahibi yarıştı. İhalede en yüksek teklif 45 milyon 550 bin lira oldu...

Antalya Phaselis'teki iki koyda halk plajının ihalesi iptal edildi!

Antalya'da antik Likya kenti Phaselis'teki Bostanlık ve Alacasu köylerinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan halk plajları için verilen proje izni ve ihalesi, mahkemeler tarafından iptal edildi.

Milli Emlak'tan Antalya ve Ankara'da 38 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Antalya'da yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin fiyatları 38 bin 500 TL ve 614 bin 980 TL olarak açıklandı.

Milli Emlak Ankara ve Antalya'da KDV'den muaf arazi satacak!

Ankara ve Antalya'da arazi arayanların beklediği müjde Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden geldi. Alanya ve Pursaklar'da yer alan iki arazi KDV'den muaf olarak satışa çıkarıldı.

Antalya'da akaryakıt istasyonu yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

Antalya İli Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya'da yapım karşılığı kiralama işi ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 5 Aralık tarihinde yapılacak.

Antalya'da 7 arsa satılacak! İhalesi 16 Kasım'da!

Demre Belediye Başkanlığı, Antalya Demre'de yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 16 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Şavşat Kaymakamlığı Artvin'de 3 arazi satacak! İhalesi 26 Ekim'de!

Şavşat Kaymakamlığı Artvin'de yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Antalya'da 11 arsa satılacak! İhalesi 5 Ekim'de!

Demre Belediye Başkanlığı, Antalya Demre'de yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar Boz mevkiinde yer alıyor. 

Manavgat belediyesi arsa ve arazi satacak! Yazlık ilçeye yatırım yapmak isteyenler dikkat!

Antalya İli Manavgat Belediye Başkanlığı, Antalya Manavgat'ta yer alan arazi ve arsaları satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak, Antalya'daki 13 arazi ile 3 arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Antalya Korkuteli Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Korkuteli ilçesinde yer alan 13 arazi ile 3 arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Antalya Korkuteli'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Karayolları o ilde arazi satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Rize Merkez'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ile ilgili detaylar...

Döşemealtı Belediyesi arsa ve arazi satacak! Antalya'da arsa ve arazi arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı Antalya Döşemealtı'nda sosyal tesis alanı, arsa ve arazi satacak.

Döşemealtı Belediyesi Antalya'da arsa ve arazi satacak!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Aksu Belediyesi Antalya'da AVM yaptıracak! İhalesi 23 Şubat'ta!

Antalya ili Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya Aksu Kemerağzı Mahallesinde alışveriş merkezi inşa ettirecek. Söz konusu işin ihalesi 23 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

antalya arazi ihalesi Haberi

antalya arazi ihalesi

Antalyaspor Kulübü İhale Komisyonu'nun 40 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardığı arazi satış ihalesine katılım olmadı. Antalyaspor Kulübü tarafından Hasan Subaşı Tesisleri'nde basın açıklaması yapıldı.

Muratpaşa İlçesi Demircikara Mahallesi'nde yer alan bin 850 metrekare yüzölçümüne sahip arazinin satışı kapalı zarf usulü gerçekleşti. Dernek tarafından yapılan açıklamada şartname kapsamında bir teklifin kendilerine ulaşılmadığı ifade edildi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Erbaş, derneğin 2886 sayılı İhale Kanunu'na bağlı olmadığı için  Antalyaspor'un menfaatleri dikkate alınacağını ve satışın pazarlık usulü ile gerçekleştirileceğini ifade...