03 / 05 / 2024

Antalya Arena 2015

Antalya Arena 2015

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, yapımı yeni tamamlanan Antalya Arena'da ev sahibi olarak ilk maçına Beşiktaş karşısında çıktı.

Antalya Arena'ya gecikme cezası!

Antalyaspor’un gelecek haftadan itibaren maçlarını oynayacağı yeni stadyumu, gecikme cezası ile karşı karşıya kaldı. İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Başkanı Cem Oğuz konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Antalya'da yabancıya konut satışları düştü!

TÜRKİYE İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Antalya'da yabancıya 2015 yılında 6 bin 72 konut satışı yapılırken, geçen yıl rakam 4 bin 352'de kaldı. Antalya'da 2015'te toplamda ise 64 bin 396 olan konut satışı sayısı, geçen yıl 60 bin 608'e geriledi.

Antalya Arena Stadı'nın yanındaki alan imara açılıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokolle stadyum ve spor tesisleri karşılığı TOKİ'ye devredilen, Antalya Arena'nın doğusundaki 40 bin metrekarelik köşe parsel için kollar sıvandı.

Münir Karaoğlu, Antalya Arena'yı inceledi!

ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, Meydan-Havalimanı tramvay hattı, havalimanı araç girişi ve Antalya Arena'da incelemelerde bulundu.

Münir Karaloğlu Antalya Arena inşaatını yerinde inceledi!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Arena Stadyumu, Meydan-Havalimanı tramvay hattı ve havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Karaloğlu emeği geçenlere teşekkür etti.

Antalya Arena Stadı kente değer kattı!

CHP’li Akaydın’ın “100 yıllık yanlışlıkta son dönemeç” diyerek iptal etmeye çalıştığı 100.Yıl Projesi’ndeki Antalya Arena Stadı, Başkan Türel’in çabalarıyla bitirildi. Stad, ekonomide can damarlarından birisi haline geldi.

Antalya'da konut satışları düştü!

Antalya'da 2015 yılı Nisan ayında 6 bin 219 konut satılırken bu sayı, 2016 Nisan ayında yüzde 1,08 oranında azalarak 6 bin 152'ye düştü.

Antalya’da yabancıya konut satışları yüzde 14,4 azaldı!

Antalya’da 2015 yılı Nisan ayında 6 bin 219 konut satılırken bu sayı, 2016 Nisan ayında yüzde 1,08 oranında azalarak 6 bin 152’ye düştü. Yabancılara yapılan konut satışlarının bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 14,4 azalarak bin 581 oldu.

Eskidji Gayrimenkul 2015 Yılı En Başarılı Ofis Ödülleri sahiplerini buldu!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.’nin, 2015 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklarını ödüllendirdiği, geleneksel Türkiye Bölge Ortakları Toplantısı ve Ödül Töreni,20-21 Nisan tarihlerinde Antalya’da WOW Kremlin Hotel’de gerçekleştirildi.

Antalya'ya 2016'da 641 milyon TL yatırım yapılması hedefleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2015’te 276 milyon liralık yatırım yaptıklarını, 2016’da yapılacak yatırımın 641 milyon lira olacağını bildirdi.

Antalya Konyaaltı'nda 2015 yılı faaliyet raporu onaylandı!

Konyaaltı Belediyesi’nin 2015 yılı faaliyet raporu kabul edildi. Başkan Muhittin Böcek, mecliste alınan kararların yüzde 96’sının oy birliği ile kabul edildiğini belirterek, meclis üyelerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Antalya yabacılara konut satışında 2. sırada!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, 2015 yılında yabancılara 6 bin 72 konut satışı yapıldığını, Antalya'nın yabacılara konut satışında 2. sırada yer aldığını bildirdi.

Vodafone Arena inşaatında çalışmalar neden yavaşladı?

Beşiktaş’ta Vodafone Arena inşaatının canlı yayını Aralık 2015’te durduruldu. Başkan Fikret Orman, “Nazar değiyor diye kapattık” dedi. İşin aslının ise yüklenici firmaya ödemelerdeki aksama nedeniyle çalışmaların yavaşlaması olduğu ortaya çıktı.

Antalya Kepez’de iki mahalleye okul yapıldı!

Antalya’nın Kepez ilçesi Gündoğdu ve Kuzeyyaka mahallelerinde yapımı tamamlanan okul, 2015-2016 eğitim ve öğretim döneminin 2. yarısında kapılarını öğrencilere açıyor.

Antalya Arena 2015 Haberi

Antalya Arena 2015

Antalyaspor, yapımı yeni tamamlanan Antalya Arena'da ev sahibi olarak ilk maçına çıktı. İnşasına 23 Haziran 2013 tarihinde başlanan Antalya Arena, 33 bin izleyici kapasitesiyle yaklaşık 2,5 yıl sonra tamamlanarak hizmet vermeye başladı.


Dairesel yapısı nedeniyle antik kentlerdeki arenalara benzetilen ve bu özelliğiyle Türkiye'deki diğer statlardan farklı olan Antalya Arena'nın çatısına güneş enerjisi panelleri bulunuyor. Toplam 13 bin metrekarelik panelleriyle Türkiye'nin kendi enerjisini üreten tek stadı olma özelliğini taşıyan stadyum, 16 Eylül'den itibaren şehir şebekesine de elektrik vermeye başladı.


Antalya Arena'nın çatısının 5 bin metrekarelik bölümünde, çimlerin güneş alabilmesi için şeffaf malzeme kullanıldı. İçinde 44 loca, 8 bin metrekarelik ticari alan ve bin 200 araçlık otopark bulunan stadyumda, karşılıklı iki skor ekranı yer alıyor.


İlk maçta tribünler dolmadı

Antalyaspor-Beşiktaş maçında Antalya Arena'nın tribünleri tam...