15 / 05 / 2024

Antalya asfaltlanan yollar

Antalya asfaltlanan yollar

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırsal alanlarda yaptığı çalışmalar ile 2015 yılında 700 kilometre, 2016 yılında ise 500 kilometre yolu asfaltlandı.

Türk Hava Yolları'ndan KKTC için ucuz bilet kampanyası...

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul ve Antalya çıkışlı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) seferlerinde, vergiler hariç 449 liradan başlayan fiyatlar ile uçuş imkanı sağlayacak avantajlı biletleri satışa sunduğunu açıkladı. İşte haberin detayları...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem projesi hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 3. Etap Raylı Sistem çalışmaları hızlandı. Bu kapsamda bazı yollar 2 ay süreyle trafiğe kapatılacak.

Atılgan Sert: Antalya için kentsel dönüşüm şart!

Antalya İnşaat Müteahitleri Derneği Başkanı Atılgan Sert, depremin bir Türkiye gerçeği olduğunu söyledi. Sert, “6 milyon bina sıkıntılı. Bunun çözüm yollarından biri kentsel dönüşüm. Biz kentsel dönüşümü cazip hale getirmemiz gerektiğini savunuyoruz” diye konuştu.

Antalya bisiklet yolu yapımı ihalesi 2 Ekim’de!

Antalya’da Konyaaltı’ndan Lara’ya kesintisiz olarak bisikletle ulaşım dönemi başlıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Şehirci Bisiklet Yolları Yapım işi 2 Ekim’de gerçekleştirecek.

Kepez Devlet Hastanesi'nin yolları düzenleniyor!

Antalya 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nin yollarını modernize edilerek hastanenin çevresi güzelleştiriliyor.

Antalya Serik'e modern yollar!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik’in Aşağıkocayatak ve Köseler mahallelerinde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor, böylece Serik’in yolları daha güvenli ve modern hale geliyor.

Antalya Büyükşehir'den modern yollar!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2017 asfalt sezonuna hızlı girdi. Kentteki Serik Eskiyörük ve Kayaburnu Mahalleleri Grup Yolu’nda sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin yolları yenileniyor!

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin alt yapısı yenilendi. Belediye yol çalışmasına başladı. Asfalt ve kaldırım yenileniyor.

Antalya Büyükşehir'den 350 milyon TL'lik yol yatırımı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılının asfalt sezonunu Manavgat’ta açtı. Daha önce bakım ve onarımı yapılan Yukarıışıklar ve Çayyazı Mahalle yolları şimdi de sıcak asfaltla buluşuyor.

Antalya Manavgat'ın yolları yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların asfaltlanmasını istediği Manavgat’ın Değirmenözü mahallesi yolunda hazırlıklara başladı.

Antalya Elmalı Kuzuköy-İmircik yolu asfalta hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçe yollarının altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Elmalı Kuzuköy ve İmircik mahalle yolları için çalışmalara başlandı.

Antalya Elmalı yayla yolları yenileniyor!

Yeni yollarla Antalya’da ulaşım sıkıntısını çözmeye devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı’nın Yuva, Kızılpınar, Ören Kildenli ve Girdev yaylalarının yolları yenileme çalışmalarına başladı.

Manisa Akhisar'da asfalt sevinci!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar-Hasköy arası grup yollarında 19 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleştirdi. Asfaltlanan yollar Hasköy, Durasıl, Kabaağaçkıran ve Sarnıç Mahalle sakinlerini oldukça sevindirdi.

Antalya asfaltlanan yollar Haberi

Antalya asfaltlanan yollar


Antalya Büyükşehir Belediyesi kent merkezine uzak mahalle ve yayla yollarını gece gündüz çalışarak asfaltlıyor. Elmalı ve Manavgat’ta 2 ayrı asfalt plent tesisi kuran ve makine parkını yenileyen Büyükşehir Belediyesi iki yılda 1200 kilometre yolu asfaltla buluşturdu. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı 2015 yılında 530 kilometre sathi kaplama, 170 kilometre de sıcak asfalt yaptı. 2106’nın sekiz ayında ise 350 kilometre sathi kaplama 150 kilometre de sıcak asfalt yapıldı.

2 YILDA 20 YILLIK YOL YAPILDI

Büyükşehir, 2 yılda kırsal bölgelerdeki yollara 193 milyon TL harcadı. Büyükşehir yasasından önce bu yollara yılda 10 milyon TL harcanırken, yasanın ardından neredeyse 10 kat yatırım yapıldı. Büyükşehir yasası çıkmadan önce 20 yılda yapılacak yol, “Antalya’dan köylere hizmet mi gidermiş” diyenlere inat 2 yılda tamamlandı. Kazanan tozdan topraktan kurtulan,...