04 / 05 / 2024

Antalya Avdan Mahalle Konağı

Antalya Avdan Mahalle Konağı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Korkuteli ilçesinde yapımını tamamladığı Avdan Mahalle Konağı Başkan Türel tarafından hizmete açıldı.

Manavgat'taki yangında iki mahalle daha tahliye ediliyor!

Antalya Manavgat'ta 28 Temmuz 2021 tarihinde çıkan orman yangını sebebiyle iki mahalle daha tahliye ediliyor.

Antalya'da imar planları iptal edilen mahalle sakinleri eylem yaptı!

Antalya'da Kırcami Mahallesi sakinleri imar planlarının iptal edildiği gerekçesiyle protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Antalya Kepez'de 12.6 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Antalya Satış Memurluğu, Antalya ili, Kepez ilçesi, Orta Mahalle Koca Tarla Mevkii, 28522 ada 2 parselde yer alan tarlayı 12 milyon 626 bin 378 TL'ye satıyor...

İmar sorununun çözülmediği gerekçesiyle mahalle yolunu bariyerle kapattı!

Antalya Gazipaşa'da yaşayan Yusuf Erdal Güven, özel mülkü olduğunu söyleyerek Yeni Mahalle'yi D-400 karayoluna bağlayan İtfaiye Kavşağı'nı bariyerle dönüştürmek için trafiğe kapattı.

Antalya Duraliler'in imar planına meclisten onay!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez İlçesi Duraliler Mahallesi’nde mahkeme kararı ile plansız kalan bölgeyi mahalle sakinlerinin isteklerine göre yeniden planladı. Yeni imar planı Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nce onaylandı. 

Antalya Ilıca Mahalle Konağı tamamlandı!

Antalya Gazipaşa’nın en kalabalık nüfusa sahip kırsal mahallelerinden Ilıca’ya Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çok amaçlı bir mahalle konağı inşa edildi.

Antalya Güçlüköy Mahalle Konağı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Akseki’de inşa edilen Güçlüköy Konağı’nı hizmete açtı. 

Antalya Avdan Mahalle Konağı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Korkuteli ilçesinde yapımını tamamladığı Avdan Mahalle Konağı Başkan Türel tarafından hizmete açıldı.

Antalya Kaş'ta 4 mahalle kesin korunacak alan ilan edildi!

Antalya ili Kaş İlçesi, Gelemiş Mahallesi, Patara ve Yeşilköy, Fırnaz Koyu ve çevresi 1.derece doğal sit alanı kapsamında giren bazı alanlar kesin korunacak alan ilan edildi..

Antalya Avdan’a 5 yıldızlı köy konağı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nin Avdan Mahallesi’ne yeni bir köy konağı ve muhtar evi kazandırdı. Mimarisi ile vatandaşların beğenisini toplayan konak, mahallenin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek.

Antalya Büyükşehir'den Alanya'ya mahalle konağı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, eğitimin taşımalı sisteme geçtiği kırsal mahallelerde yer alan atıl durumdaki eski köy okullarına tekrar hayat veriyor. 

Antalya Ermenek'te gayrimenkul ihalesi durduruldu!

Antalya'nın Ermenek Mahallesi'nde gyarimenkul satış ihalesi devam ediyor. Mahalle sakinleri evlerinin satılmaması için direniyor.

Antalya Serik'e Merkez Mahalle Camii inşa edilecek!

Antalya Serik Belediyesi tarafından inşa edilecek Merkez Mahalle Camii'nin tanıtım toplantısı yapıldı. Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, cami projesiyle bilgi verdi.

Antalya Avdan Mahalle Konağı Haberi

Antalya Avdan Mahalle Konağı

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Korkuteli ilçesinde yapımını tamamladığı Avdan Mahalle Konağı'nı hizmete açtı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Avdan Mahalle Konağı’nın açılışına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban, meclis üyeleri ve mahalle sakinleri katılım gösterdi. Avdan’a 5 yıldızlı mahalle konağı kazandırdıklarını dile getiren Başkan Türel, “Avdan Mahalle Konağı ve Muhtar Evi mimarisiyle Korkuteli’nin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde yapıldı. Düğündü, cenazeydi bütün kültürel sosyal ihtiyaçlarınızı burada rahatlıkla karşılayacaksınız. 350 kişilik çok amaçlı salon, çocuk oyun alanı, iki adet gelin odası, yemekhane, mutfak, fırın ve muhtarlık ofisi içeren konağımız ben diyeyim 5 yıldız siz deyin 10 yıldızlı oldu” diye konuştu.