07 / 05 / 2024

antalya bahçelievler eski spor alanı son durum

antalya bahçelievler eski spor alanı son durum

Antalya Bahçelievler'deki eski spor alanı Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 190 milyon TL bedelle satın alındı. Antalya Barosu avukatlarından Tuncay Koç, "Arsaya rezidans ve AVM yapılabilir" dedi.

Bahçelievler’deki eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisinde imar değişikliği! 

Bahçelievler’de 27 bin 602 metrekarelik eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisine yapılacak inşaat projesi için planlardaki “konut” imarına, “ticaret” de ilave edildi. İşte ayrıntılar...

Nef Bahçelievler güncel fiyat listesi 2017!

Timur Gayrimenkul tarafından Bahçelievler'de eski Real Meydan AVM'nin yerine yükselen Nef Bahçelievler'de teslimler 2019 yılının Ağustos ayında yapılacak..

Bahçelievler Delta İncirli satış ofisi!

Delta İncirli projesi, 96 konut, 56 dükkan ve 130 oda 260 yatak kapasiteli otel alanından oluşuyor. Delta İncirli Evleri İstanbul Bahçelievler'de eski Coca Cola Fabrikası arazisi üzerine yapılacak...

Antalya'daki eski spor alanın yerine AVM mi yapılacak?

Antalya Bahçelievler'deki eski spor alanı Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 190 milyon TL bedelle satın alındı. Antalya Barosu avukatlarından Tuncay Koç, "Arsaya rezidans ve AVM yapılabilir" dedi.

Antalya Deniz ve Bahçelievler’de yarasa krizi!

Antalya'nın en gözde mahalleleri arasında yer alan Deniz ve Bahçelievler’de gündeme gelen ‘yarasa krizi’ mahalle sakinlerini ikiye böldü.

Antalya Bahçelievler Karayolları arazisinin imar planı iptal!

BAHÇELIEVLER Mahallesi'nde bulunan Karayolları arazisinin bir bölümünün ticari alana dönüştürülmesini içeren plan değişikliği Danıştay 6. Dairesi'nce iptal edildi.

Bahçelievler Mazda Servisi yerine katlı otopark yapılacak!

İstanbul Bahçelievler Kartaltepe Mahallesi, 488 ada, 2 ve 5 parsellerde yer alan Eski Mazda Bayii ve Servisi alanına ilişkin Katlı Otopark Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda...

Bahçelievler yaya üst geçidi kaldırıldı!

Bahçelievler metrobüs istasyonu ve üst geçidi yenileme çalışmaları kapsamında E5 yolu üzerinde bulunan eski metrobüs yaya üst geçidi kaldırıldı..

Antalya Bahçelievler'de üç katlı bina yıkıldı!

Antalya ’nın eski belediye başkanlarından olan Hasan Subaşı'nın çocukluğunun geçtiği Bahçelievler Mahallesi 'ndeki üç katlı bina yıkıldı. Yıkılan binanın yerinde 12 dairelik apartman inşa ediliyor.

Ankara Emek ve Bahçelievler'de kentsel dönüşüm devam ediyor!

Ankara'nın parlak günlerini arayan kentin en eski ve gözde semtlerinden Emek ve Bahçelievler'de sessiz sedasız bir değişim gerçekleşiyor. Ömrünü dolduran yapıların yenilendiği iki semtte bu yıl içinde 29 apartman yıkıldı, 100 bina için izin alındı.

Bahçelievler Code İstanbul adres!

Yazıcıoğlu İnşaat'ın projesi Bahçelievler Code İstanbul adres nilgileri; Kocasinan Merkez Mahallesi Marmara Caddesi No:41 A / B Bahçelievler / İSTANBUL adresinde yer alıyor...

Code İstanbul Bahçelievler teslim tarihi!

Code İstanbul Bahçelievler teslim tarihi Aralık 2014 yılı olarak belirtiliyor. Bahçelievler Kocasinan'da yükselen Code İstanbul Evleri'nde 2+1 dairelerin fiyatları 507 bin liradan başlayarak değişiyor...

Bahçelievler Code İstanbul fiyatlar!

Bahçelievler Code İstanbul fiyatlar bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor

antalya bahçelievler eski spor alanı son durum Haberi

antalya bahçelievler eski spor alanı son durum

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bahçelievler'deki Antalya'nın en değerii arazisi konumundaki eski spor alanı olan 40 bin metrekarelik arsayı tam 190 milyon TL bedelle satın aldı. 


Avukat Tuncay Koç, "Buraya çok rahat 12 katlı rezidans ve 50 bin metrekarelik kapalı alana da AVM yapılabilir" dedi. 


Emlak Konııt Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ) toplam 381 bin 172,34 metrekare büyüklüğündeki 7 adet arsayı 1 milyar 12 bin 473 TL'ye satın aldı. Alman arsalar arasında Antalya'nın en önemli mevkisi olan Bahçelievler'deki 40 bin metrekarelik eski 100. Yıl tesislerinin bulunduğu arsa da yer alıyor. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bu alan için TOKİ'ye tam 190 milyon TL bedel ödeyecek. 


Bölgenin rantının çok yüksek olduğunu kaydeden Antalya Barosu avukatlarından Tuncay Koç, "Burada toplam 12 kattan...