03 / 05 / 2024

Antalya Balbey projeleri

Antalya Balbey projeleri

Başkan Türel, hassasiyet göstererek Balbey Projesi için gerekli kararı kısa süre içinde aldıkları ve onayladıkları için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Bakanlar Kurulu'na teşekkür etti.

Antalya Balbey'de dönüşüm!

Antalya Balbey'de dönüşüm. Burak Özçivit'in canlandırdığı Malkoçoğlu Bali Bey'in adını taşıyan mahallenin 'kentsel yenileme alanı' ilan edilmesi için Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na başvurdu.

 Antalya'da kentsel dönüşüm projeleri hak sahiplerine teslim edildi! 

Antalya Büyükşehir Belediyesince Kepez ilçesinde yapımı tamamlanmış olan Güneş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 545 konutun anahtarı, törenle hak sahiplerine teslim edildiği kaydedildi. 

10 soruda TOKİ Antalya Serik!

TOKİ’nin beş yılda toplamda 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Türkiye’nin turizm beldelerinden Antalya’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Antalya Serik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Antalya Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Antalya’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Antalya Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Antalya Balbey Kentsel Yenileme Projesi'ne start veriliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balbey Mahallesi'nde uygulanacak Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Projeye bu yıl içerisinde başlanacağı açıklandı.

Antalya Balbey’deki metruk bina yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Balbey'deki metruk binayı yıktı.

Antalya Balbey Yenileme Projesi halka açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Balbey Projesi’ne ortak akılla çözüm bulmak için bir halk buluşması yaptı. Antalya Balbey Mahallesi Koruma Eksenli Yenileme Projesi’nin konuşulduğu toplantıda vatandaşların, görüş ve talepleri dinlendi. 

Raylı sistem projeleri için 3 şehrimize 150 milyon avro!

İller Bankası yurt içinde devam eden raylı sistem projeleri için İslam Kalkınma Bankası ile Antalya, Kayseri ve Gaziantep için 150 milyon avroluk anlaşma yaptı...

Antalya Büyükşehir'den Balbey kamulaştırma açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarihi Balbey'deki kamulaştırma çalışmaları ilgili bir açıklama yaptı.

Antalya Büyükşehir Meclisi'nde Balbey Yenileme projesi konuşuldu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısında Balbey Yenileme Projesi konuşuldu.

Antalya Büyükşehir'den Balbey kamulaştırma açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarihi Balbey Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Antalya'nın yeni projeleri umutlandırdı!

Antalya İstanbul’dan sonra Türkiye’nin dünya çapındaki ikinci markası. Hakikaten son yıllarda uluslararası standartlarda tesisler açıldı ve çok ciddi anlamda turist çekiyor. Antalya için yeni projeler planlanıyor..

Antalya Balbey projeleri Haberi

Antalya Balbey projeleri

Başkan Türel, hassasiyet göstererek Balbey Projesi için gerekli kararı kısa süre içinde aldıkları ve onayladıkları için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Bakanlar Kurulu'na teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in en çok önem verdiği tarihi Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak onaylandı ve Resmi Gazete'de yayınlandı. 


Balbey Mahallesi'ni Antalya'nın ikinci Kaleiçi yapacak Kentsel Yenileme Projesi'nde sona gelindi. Mahallenin kentsel yenileme alanı olarak kabul edilmesine önünü açan Bakanlar Kurulu kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak onaylandı ve 24 Nisan 2015 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı.  Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in en önemli projelerinden biri olan proje ile Balbey Mahallesi tarihi dokuya zarar vermeden yenilenecek. Başkan Türel, hassasiyet göstererek Balbey Projesi için gerekli karaları...