16 / 06 / 2024

Antalya Bayırkozağacı yol yenileme çalışmaları

Antalya Bayırkozağacı yol yenileme çalışmaları

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’ya 40 kilometre mesafedeki Bayırkozağacı Mahallesi’nin yol çilesi sona erdirdi. Bakım ve alt yapı çalışmaları tamamlanan yol sathi kaplama ile asfaltlandı.

İzmir ve Antalya'da 36 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihi verdi!

İzmir Bayındır Belediyesi ve Antalya Döşemealtı Belediyesi 36 adet arsayı satışa sunuyor. Peki İzmir ve Antalya'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Antalya'da belediye tarafından dükkan ve ofis satış ihalesi yapılıyor! Tatil cennetindeki bu fırsat kaçmaz!

Antalya Büyükşehir Belediyesi adına kayıtlı Finike İlçesi İncirağacı Mahallesi 243 ada ve 4 parselde bulunan 36 adet taşınmaz ihaleyle satılacak. İşte detaylar…

Antalya'da 5 yıldızlı otel için yıkım kararı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan otel için bahçesinden yol geçmesi nedeniyle yıkım kararı alındı. Yıkım için otele gelen Manavgat Belediyesi yetkileri, otel personeliyle gerginlik yaşadı.

Riskli binada oturan ve evini yenilemek isteyenler için yol haritası!

İzmir'de yaşanan deprem acı gerçeği ortaya çıkardı. Riskli binada oturan ve evini yenilemek isteyenler için nasıl bir yol haritası izlenmesi gerekiyor. İşte 10 adımda kentsel dönüşüm...

Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için karar belli oldu!

Antalya'nın dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da kapsayan Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için Antalya Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu, yolun sit alanından geçen bölümüyle ilgili verdiği izni iptal etti.

Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için karar verildi!

Antalya'da dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da içine alan ve tartışmalara neden olan Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için verilen 'ÇED gerekli değildir' kararı, Antalya 2'nci İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Antalya Kuzey Çevre Yolu ulaşımı rahatlatacak!

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Antalya Kuzey Çevre Yolu, Antalya-Burdur kara yolu ve bu yol üzerindeki köprülü kavşaklar, ulaşımda önemli bir rahatlama oluşturacaktır" dedi...

Antalya-Alanya otoyol projesi TBMM gündeminde!

Finike-Elmalı-Korkuteli yol çalışması ile Antalya-Alanya otoyol projesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, yol projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Antalya'da 'tapulu arazim' diyen kişi yolu trafiğe kapattı!

Antalya'nın Serik ilçesinde, tapulu arazisinden yol geçtiğini iddia eden kişi açtığı davayı kazandı, demir bariyerlerle yolu trafiğe kapattı.

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

Antalya Serik Pınarcık yolu yenileniyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik Pınarcık Yolu'nu yeniliyor.

Antalya Çomaklı'ya asfalt müjdesi!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nin Çomaklı Mahallesi yolunu sıcak asfaltla buluşturuyor.

Antalya'da parçacık planlı kentsel dönüşüm!

Şehir Plancıları Odası Genel Merkezi, meslek içi eğitim semineri Antalya'da gerçekleşti. Seminer'de Antalya'daki kentsel dönüşüm masaya yatırıldı.

Antalya Bayırkozağacı yol yenileme çalışmaları Haberi

Antalya Bayırkozağacı yol yenileme çalışmaları


Torosların eteklerinde bulunan ve mesafe olarak Alanya’ya en uzak yerleşim yerleri arasında yer alan Bayırkozağacı Mahallesi yıllardır yol sorunu yaşıyordu. Antalya’nın dört bir tarafındaki asırlık sorunları bir bir çözen Büyükşehir Belediyesi Bayırkozağacı Mahallesi’nin yol çilesini de bitirmek için çalışmalara başladı. 


Büyükşehir Belediyesi ekipleri, işe yolda alt yapı çalışmaları yapmakla başladı. Bakım ve alt yapı çalışmaları tamamlanan yol asfalta hazırlandı. Bayırkozağacı yolunun bozuk olan 3 kilometrelik bölümü Büyükşehir Belediyesi Kırsal alan ekipleri tarafından  kısa sürede asfaltlandı.


Çalışmaları yakından takip eden Bayırkozağacı Mahallesi Muhtarı Ramazan Yazar, “Mahalle yolumuzun 3 kilometrelik bölümü çok kötüydü. Yapımı için Büyükşehir Belediyesi’nden talepte bulunduk.  Bir süre önce bakım ve alt yapı çalışmaları tamamlanan yolumuz şimdi asfalta kavuştu. Başta Menderes Türel Başkanım olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”...