02 / 05 / 2024

antalya belek titanic otel

antalya belek titanic otel

Titanic Otel'inin ek yapılarının inşaatı, yürütmeyi durdurma kararına rağmen devam ediyor..

ÖZAK GYO Antalya Belek Ela Otel'den elde edilecek geliri ve üst hakkı pazar değerini açıkladı

ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Belek Ela Excellence Resort Otel 2022 Yıl Sonu Değerleme Raporunu açıkladı.

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

Antalya Serik'te 9.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Serik 1. Satış Memurluğu, Antalya ili, Serik ilçesi, Belek Mahallesi, 1670 ada 1 parselde yer alan arsayı 9 milyon 452 bin 400 TL'ye satıyor...

Antalya Serik'te kirayı ödeyemeyen kiracıya icra!

Antalya Serik’te Kovid-19 sebebiyle işleri kötüye giden esnaf Ramazan Çınar’ın mal sahibi Belek Mahallesi imamı Süleyman Yıldırım tarafından kirasını ödeyemediği için icra memurları eşliğinde dışarı atıldığı ileri sürüldü. 

Titanic Grup'un yeni oteli 2021'de açılacak!

Titanic Grup, bugün, İstanbul’da 6, Antalya’da 3, Bodrum’da 1, Berlin'de 3 olmak üzere toplam 13 oteliyle faaliyetlerini yürütüyor. 4 bin 272 oda ve 9 bin 517 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük turizm gruplarından olan Titanic, 5 bini aşkın çalışanıyla da önemli bir istihdam yaratıyor...

Antalya Serik'teki 315 bin metrekarelik alan yapılaşmaya açılıyor mu?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı yaptığı açıklamada Serik'in Belek ve Kadriye mahallelerinde toplam 315 bin metrekarelik alanın halkın kullanımından çıkarılmak istendiğini belirterek, yapılaşmaya açılacağını söyledi.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Antalya'da iki halk plajı müjdesi!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy yaptığı açıklamada, Antalya'da kapsamlı 2 halk plajı açacaklarını müjdeleyerek, "Antalya Belek bölgesinde Belek ve Kadriye plajları açılacak. Bu plajlar çok daha modern ve çok büyük halk plajları olacak. Buna kıyı da müsait." diye konuştu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 'Belek imar planı' açıklaması!

Antalya Belek'te yapılan imar planı değişikliği günübirlik alan niteliğindeki arazilerin bir kısmını 3 ayrı otel için yapılaşmaya açtı. Konuyla ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Alman TUI, Türkiye'deki 17'nci otelini aldı!

Almanya'nın en büyük turizm şirketlerinden TUI, Türkiye'den otel almaya devam ediyor.  Alman TUI, bu kez Antalya-Belek'teki Club Asteria'yı aldı. TUI böylece Türkiye’de bu yıl aldığı 3 otelle birlikte zincirdeki halka sayısını da 17’ye çıkardı...

Belek Özel Çevre Koruma Bölgesi'nin sınırları değiştirilecek!

Antalya ili sınırları içerisinde bulunan Belek Özel Çevre Koruma Bölgesinin sınırları değiştirilecek.

Jennifer Lopez Antalya'da kurşun geçirmez camlı villada kalacak! 

Dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez Antalya konseri için, Belek'te kurşun geçirmez camla kaplı lüks bir villada konaklayacak. 

Antalya Titanic Mardan Palace açıldı!

Antalya'da Titanic Hotels'in 15 yıllığına kiraladığı Titanic Mardan Palace yeniden hizmete açıldı. Yaklaşık 20 milyon euroluk yeni yatırım yapılan Titanic Mardan Palace,her şey dahil ultra lüks dahil sistemini uygulayacak. 

Antalya Mardan Palace yeniden açılıyor!

Antalya'da bulunan Mardan Palace Hotel'i Halkbank'tan 15 yıllığına kiralayan Titanic Hotels, tesisi ay sonunda yeniden açıyor. Ultralüks özelliklere sahip olan otel, 1.5 yıldır kapalıydı.

antalya belek titanic otel Haberi

antalya belek titanic otel

Titanic Otel, 1. derece sit alanı olan Belek'teki Beşgöz Deresi kıyısında inşaat çalışmaları hala devam ediyor. Uluslararası Bern sözleşmesine aykırı olan çalışmaların yapıldığı alanda caretta cerettaların üretim alanı. Titanic Otel'inin ek yapılarının inşaatı, yürütmeyi durdurma kararına rağmen devam...