02 / 05 / 2024

Antalya Çamlıca yol çalışmaları

Antalya Çamlıca yol çalışmaları

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal alan ekipleri Alanya’nın Hocalar Mahallesi’nin yolu asfaltlandı. Hüseyin Güney sırada 14 kilometre Çamlıca yolunun olduğunu söyledi.

Çamlıca'da 40 yıllık TRT verici kulesi de sökülüyor!

Küçük Çamlıca TV-Radyo kulesinin devreye alınmasından sonra görüntü kirliliğine yol açan eski antenlerin sökümünde sona yaklaşıldı. 166 metre yüksekliğindeki TRT verici kulesinde de söküm çalışmalarına geçildi.

Çamlıca-Libadiye tünel inşaatına ilişkin 5 sorun TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Çamlıca'da çöken yol ile Çamlıca-Libadiye tünel inşaatına ilişkin ilişkin 5 soru hazırladı..

Çamlıca Kulesi 135 metreye ulaştı!

Küçük Çamlıca Tepesi’nde yükselen Çamlıca Kulesi inşaatında yol yarılandı... Kulenin 135’inci metresi ortaya çıktı. Sabah Gazetesi yazarı, Uğur Yıldırım, İstanbul’un cazibe merkezi haline gelecek kulenin inşaatına çıktı.

Alanya Çamlıca'da asfalt çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal alan ekipleri, Alanya’nın farklı noktalarında asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Alanya kırsalında bulunan en büyük mahallelerden bir olan Çamlıca’da asfalt çalışmalarına başlandı.

Antalya Çamlıca yolu yenilenecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal alan ekipleri Alanya’nın Hocalar Mahallesi’nin yolu asfaltlandı. Hüseyin Güney sırada 14 kilometre Çamlıca yolunun olduğunu söyledi.

Çamlıca Korusu'na yapılacak Radyo-TV kulesi ruhsatsız mı?

Çamlıca Korusu'na yapılması planlanan Radyo-TV kulesinin ruhsatsız olduğu ortaya çıktı. Öte yandan kulenin yapılacağı 3 bin metrekarelik alan ile iş makinelerinin geçeceği yol üzerindeki ağaçlar taşınmaya başlandı.

Alanya Çamlıca Mahallesi'nde su sorunu Ağustos'ta çözülüyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya ASAT ekipleri, Çamlıca Mahallesi Beslengiler mevkiinde yaşanan 30 yıllık su sorununu çözmek için çalışma başlattı. Beslengiler 1 ay sonra içme suyuna kavuşacak.

Çamlıca Konutları satışa çıkıyor!

Şahinbey Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yaptığı Çamlıca konutları tamamlandı. Bütün etapları tamamlanan ve yol asfaltlama işlemleri başlayan Çamlıca Konutları’nda ki çalışmaları inceleyenTahmazoğlu, konut satışlarının Mayıs ayı içer

1941 yılında belediye Çamlıca'da otel yapmak için 16 dönüm arazi satın almış!

1941 yılında Belediye, Çamlıca Tepesi'nde otel yapabilmek için Maliye Bakanlığı'na müracaat etmiş. Maliye'den alınan 16 dönüm araziye otel inşa edilecekmiş. Otelin inşası sonrası Çamlıca'ya birçok yol yapılacakmış.

Üsküdar Çamlıca Altgeçidi yol kavşak projesi imar planı 25 Nisan'da askıdan indiriliyor!

Üsküdar, Çamlıca Altgeçidi D-100 Karayolu Arası (Hastane Yolu) Yol Kavşak Uygulama Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, 25 Nisan 2014 Cuma günü askıdan indiriliyor. İşte o planlar...

Çamlıca Kulesi ihaleye çıkacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı yarışmada üçüncülük ödülünü alan İstanbul Teknik Üniversitesi'nden (İTÜ) Melike Altınışık'ın başkanlığındaki heyetin projesi hayata geçirilecek. Çamlıca Kulesi için yol haritası belirlendi...

Çamlıca Tepesi Tv ve Radyo Kulesi projesinin mimarisi İTÜ'den!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Büyük Çamlıca Tepesi üzerinde yer alacak olacak bir Radyo Kulesi için 2011 yılında düzenlenen "Çamlıca Tepesi Tv ve Radyo Kulesi Fikir Projesi Yarışması"nı 3. olan İTÜ kazandı...

Çamlıca Cami'nin hafriyat çalışmalarına başlanıyor!

Çamlıca'da inşa edilecek Çamlıca Cami'nin hafriyat çalışmalarına başlanacağı belirtildi...

Antalya Çamlıca yol çalışmaları Haberi

Antalya Çamlıca yol çalışmaları


Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal alan ekipleri Alanya’nın Hocalar Mahallesi’nin yolu asfaltlandı. Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney sırada 14 kilometre uzunluğundaki Çamlıca yolunun olduğunu söyledi.


Geçtiğimiz yıl alt yapısı tamamlanan bu yılda genişletilerek asfalta hazır hale getirilen Alanya’nın Hocalar Mahallesi’nin 5 kilometrelik yolu asfaltlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapılan asfaltlama çalışmalarını Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney yerinde inceledi. 


SIRA ÇAMLICA YOLU’NDA


Mahalle yolu çok bozuk olduğu için yapılması yönünde Büyükşehir Belediyesi’ne taleplerinin bulunduğunu söyleyen Muhtar İbrahim Çetin, “Önce alt yapısını yaptılar, şimdi de asfaltını döküyorlar. Büyükşehir’in hizmetlerinden son derece memnunuz” dedi. 


Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise, havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. Güney, “Hocalar Mahallesi’nin ardından bu kez 14 kilometrelik Çamlıca Yolu’nu asfaltlayacağız. Bu yıl da birçok yolu asfaltla buluşturacağız” diye konuştu.


Antalya Büyükşehir...