28 / 04 / 2024

Antalya Cumhuriyet Meydanı son durum

Antalya Cumhuriyet Meydanı son durum

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Cumhuriyet Meydanı ve Şarampol Projeleri’ndeki çalışmaları inceledi.

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nın inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Meydanı'nda ilk etap çalışmaları başladı.

Antalya Cumhuriyet Meydanı yaza tamam!

Cumhuriyet Meydanı yaza yenilenen yüzüyle girecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı’nı adına yakışır hale getirmek için başlattığı proje çalışmalarını tamamladı.

Antalya'da kira fiyatlarına protesto: ‘Yabancıya konut satışı durdurulsun’

Tatilcilerin gözdesi Antalya'da artan konut fiyatları sebebiyle mağduriyet yaşayanların bir araya geldiği Dayanışma Platformu, Antalya Müzesi önünden Cumhuriyet Meydanına yürüyüş düzenledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tokat'a konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen Tokat Havalimanı açılış töreninde kentteki yatırımlar ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Samsun Cumhuriyet Meydanı'ndaki dönüşüm 2023'te tamamlanacak!

Samsun Cumhuriyet Meydanı kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı yapılmıştı. Meydandaki çalışmaların 2023'te bitirilmesi planlanıyor.

TMMOB'dan Samsun Büyükşehir'in kentsel dönüşüm planına tepki!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda ve Site Cami çevresinde hayata geçireceği kentsel dönüşüm çalışmasına ilişkin mülk sahiplerinden belediyeye itirazlar gelmeye devam ediyor.

Mustafa Geyikçi'den Antalya Finike'deki 'Kent Meydanı' projesine ilişkin açıklama!

Antalya’nın Finike ilçe Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Geyikçi, hayata geçirmeyi planladıkları 'Kent Meydanı' projesinin çıkmaza girdiğini dile getirdi. 

Antalya Elmalı'ya kent meydanı projesi geliyor!

Antalya Elmalı'da birçok sorunu çözmesi planlanan Elmalı Kent Meydanı Projesi hayata geçirilecek.

Antalya Elmalı'da Kent Meydanı inşa edilecek!

Antalya Elmalı Belediyesi,  ilçede bulunan birçok sorunu çözüme kavuşturacak Elmalı Kent Meydanı Projesi'ni hayata geçirecek.

Afyonkarahisar'da istimlak edilen bina yıkıldı!

Afyonkarahisar’da Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, belediye meclis üyeleri Abdullah Yıldız ve Veli Özcan ile birlikte Cumhuriyet Meydanında yapılan çalışmaları kapsamında istimlak edilen binanın yıkım çalışmalarını yerinde inceledi…

Mardin Cumhuriyet Meydanı için imzalar atıldı!

Mardin Valiliği ile Mardin Büyükşehir Belediyesinin yürüteceği, Dicle Kalkınma Ajansı’nın da desteklediği Tarihi Mardin'in Yayalaştırılması/Cumhuriyet Meydanı Projesi için imzalar atıldı. 

Gaziosmanpaşalılar evlerini 7 yıldır alamıyorlar!

İstanbul’da Gaziosmanpaşalılar, kentsel dönüşüm için yıkılan evlerinin 7 yıldır hala teslim edilmemesine tepki göstermek için Cumhuriyet Meydanı’nda toplandılar…

Tosya Belediyesi 3 farklı projeyle kent meydanını değiştiriyor!

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola Kastamonu Cumhuriyet Meydanını projeleri için yerinde incelemeler yaptı.

Esenyurtlu konut mağdurlarından yeni eylem!

Esenyurtlu konut mağdurları Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelerek eylem yaptı. Uluslararası Tüketiciler Derneği Genel Başkanı’nın da katıldığı eylemde yetkililere seslendi.

900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi ihale sürecinde!

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'da hayata geçirilen ve hayata geçirilecek yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Antalya Cumhuriyet Meydanı son durum Haberi

Antalya Cumhuriyet Meydanı son durum



Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yoğun yağışa rağmen kent merkezinde devam eden Cumhuriyet Meydanı ve Şarampol Projeleri'nin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. 


Başkan Türel’in ilk durağı Cumhuriyet Meydanı’nın 1.5 kat daha büyütülüp Antalyalıları Kaleiçi ve Akdeniz’le buluşturacak projedeki inşaat çalışmaları oldu. Başkan Türel, yetkililerden projelerin son durumu hakkında bilgi aldı.

ŞARAMPOL CADDESİ’Nİ İNCELEDİ

Daha sonra Şarampol Projesi kapsamında devam eden inşaat çalışmalarını inceleyen Türel, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, Cumhuriyet Meydanı ve Şarampol projelerinin Antalya’nın cazibesini arttıracağını vurguladı.


ANTALYA’YA DEĞER KATACAK PROJELER

Başkan Türel, yaptığı açıklamada Antalyalıların buluşma noktası olan Cumhuriyet Meydanı’nın yenilenen çehresiyle 30 Ağustos Zafer Bayramı’na yetiştirileceğini belirtti. Türel, Tonguç Caddesi’nin kuzey kısmının da kısa sürede tamamlanacağını da sözlerine ekledi.



Antalya Büyükşehir...