29 / 04 / 2024

Antalya dev projeleri City Expo Fuarı

Antalya dev projeleri City Expo Fuarı

Antalya’da bu yıl 16-18 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 6. Antalya City Expo - Antalya şehircilik ve teknoloji fuarında başta Büyükşehir Belediyesi’nin olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarının Antalya için yapacağı dev projeleri tanıtılacak.

Türkiye'nin dev projeleri peş peşe hizmete alınıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle su tutmaya başlayan Yusufeli Barajı'ndan sonra Ağrı-Hamur-Tutak-Patnos Devlet Yolu'nun 70 kilometrelik kısmının bu hafta içinde hizmete alınması hedefleniyor.

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

Rusya’nın dev projeleri için Türk müteahhitlere davet!

Türk yatırımcılar için Rusya’nın cazip bir ülke olduğunu söyleyen Rusya Ankara Büyükelçisi Aleksey Erkhov, “Türk şirketleri Rusya’nın ithalat hacmindeki paylarını artırmak istiyorsa sadece Moskova’da değil, ülkenin tüm bölgelerinde aktif şekilde yer almalıdır” dedi.

Mehmet Özhaseki'nin Ankara’ya vizyon katacak dev projeleri!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'nin Ankara için hazırladığı projelerin detayları belli oldu...

Yasin Kartoğlu Başakşehir projelerini anlattı!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir’de yapımı devam eden dev projeleri anlattı.

Nihat Zeybekci İzmir projelerini 4 Şubat'ta açıklayacak!

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci'nin İzmir için günlerdir üzerinde çalıştığı dev projeleri 4 Şubat Pazartesi günü açıklanacak.

Üsküdar'daki 9 dev proje açıldı!

Çavuşdere Belediye Meydanı’nda Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve binlerce Üsküdarlı tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'ı geleceğe taşıyacak dev projeleri hizmete açtı...

Pendik'in dev projeleri tamamlanıyor!

Pendik Belediye Başkanı Basın Danışmanı Metin Tavukçu ve Basın ve yayından sorumlu Müdür Cem Koçdemir, açılışı yapılan ve inşaası devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

ABD'nin hedefi çılgın projeler!

ABD’nin yeni hedefi Türkiye ekonomisi. ABD merkezli Bloomberg kanalı, Başkan Erdoğan’ın “çılgın projeler” olarak nitelediği dev projeleri yapan şirketlere yaptırım uygulanabileceğini açıkladı.

Türkiye'nin dev projeleri İzocam ile yalıtılıyor!

İzocam, Türkiye'nin en önemli projelerine uzmanlığıyla hizmet sunmaya ve yalıtım ürünleri temin etmeye devam ediyor

Şanlıurfa'nın dev projeleri Konya Kent 2018'de tanıtıldı!

Şanlıurfa'yı Uluslararası platformlarda tanıtmayı sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bu yıl 14'sü gerçekleştirilen Konya Kent 2018 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarına katılım göstererek gelen konuklara belediyecilik anlamında yapılan projeleri tanıttı.

Köprü ve tünelleri 25 yıl daha beklese miydik?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, YİD modeliyle dev projeleri hayata geçirdiklerini söyleyerek “Aksi hâlde kaynak için 25 yıl bekleyecek, vatandaşımızın refahını erteleyecektik” dedi...

Manisa Sümerbank arazisine sosyal alan inşa ediliyor!

İl genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin uzun yıllardır atıl durumda bulunan Sümerbank arazisinde yapımına başladığı projede inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Antalya dev projeleri City Expo Fuarı Haberi

Antalya dev projeleri City Expo Fuarı

16-18 Mart 2016 tarihleri arasında altıncısı düzenlenecek olan Antalya City Expo’da yerli ve yabancı tüm katılımcılar, şehircilik teknolojilerine dair her türlü yeniliği ve ürünü sergileyecek. Tüm yeni teknolojilerin sergilendiği Antalya CityExpo 6. yılında yüzlerce firmanın katılımı ile kapılarını açacak. Fuarı, bin 500 kişisi Belediye, Vali, Kaymakam, Kamu Kurum ve Kuruluşların Başkanları, başkan yardımcısı ve birim amirleri, İl Özel İdare Genel Sekreterleri ve yardımcıları, satın alma daire başkanları ve müdürleri olmak üzere 15 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Türkiye’nin ikinci çılgın projesi

Fuarda ses getirecek dev projelerinin da tanıtımı yapılacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’nin ikinci çılgın projesi olan Konyaaltı’nı Venedik gibi yapacak olan Boğaçayı projesi yanı sıra Konyaaltı Sahil Projesinin de tanıtımı yapılacak. Antalya’nın șehir merkezine binlerce turist çekmesi planlanan proje ile...