24 / 07 / 2024

antalya engelsiz kafe

antalya engelsiz kafe

Falez bandı üzerinde bulunan 20 dönümlük alan, Muratpaşa Belediyesi tarafından engelsiz kafe,spor ve yaşam alanı olarak halkın hizmetine sunuluyor.

Antalya'da kiracılar ve mülk sahiplerinin kira sorunu büyüyor!

Antalya’da salgın sürecinde kapalı kalan restoran, kafe ve eğlence işletmeleri, kredi borçlarını krediyle öderken, icralık olanlarda arttı. AVM’lerde faaliyetteki restoran sahiplerinin, yüksek kira bedelleri sebebiyle ayrılmak istemelerine rağmen sözleşmeler sebebiyle ayrılamadığı belirtildi.

Antalya Gazipaşa’ya engelli hizmet merkezi!

Engelsiz Antalya hedefiyle her projesinde engelli hassasiyetlerini öne çıkaran ve engellilere yönelik hizmetleri ile Türkiye’ye örnek olan Antalya Büyükşehir Belediyesi, engellilerin yaşamını kolaylaştıran hizmetlerini tüm ilçelere yayıyor.

Antalya Kaputaş Plajı'ndaki inşaat durduruldu!

ANTALYA’nın dünyaca ünlü plajı Kaputaş’ta, Kaş Belediyesi’nin büfe ruhsatıyla iş makinelerini sokarak inşaatına başladığı restoran, kafe, duş ve soyunma kabinleri ile tuvalet gibi yapılara yönelik açılan davada mahkeme, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Antalya Kaputaş Plajı'ndaki inşaata durdurma kararı verildi!

ANTALYA'nın dünyaca ünlü plajı Kaputaş'ta, Kaş Belediyesi'nin büfe ruhsatıyla iş makinelerini sokarak inşaatına başladığı restoran, kafe, duş ve soyunma kabinleri ile tuvalet gibi yapılara yönelik açılan davada mahkeme, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Çiftlikköy'de engelsiz kafe için imar planı değişikliği yapıldı!

Çiftlikköy Belediyesi'nin Ağustos ayı Meclis toplantısında Sahil Mahallesinde uygulama imar planı değişikliği ile kıyı şeridine dahil alanlarda yer alan park alanlarıyla ilgili imar plan değişikliği yapıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden Engelsiz Kafe!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Projenin bizim için en önemli, en değerli yanı engelli vatandaşlarımıza sunacağımız istihdam olanağı olacak. İnşallah kafeteryamızda engelli vatandaşlarımız çalışacak” dedi.

Felez'de 20 dönüm alan engelsiz kafe olarak hizmete girecek!

Falez bandı üzerinde bulunan 20 dönümlük alan, Muratpaşa Belediyesi tarafından engelsiz kafe,spor ve yaşam alanı olarak halkın hizmetine sunuluyor.

Sakarya'da Engelsiz Kafe inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi yeni bir sosyal projeyi daha hayata geçiriyor. Cumhuriyet Mahallesi Hüseyin Rahmi Sokak’ta bulunan Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü eski binası Engelsiz Kafe’ye dönüştürülüyor.

Canik Engelsiz Kafe ve Hanımlar Lokali projeleri yaz kadar açılacak!

Canik Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik yapılan Engelsiz Kafe ve Park ile kadınlara yönelik hayata geçirilen Hanımlar Lokali inşaatı hızla ilerliyor.

Canik'teki Engelsiz Kafe'de sona gelindi!

Belediye Başkanı Osman Genç, kentsel dönüşüm projesi alanı içerisinde yer alan 3 bin metrekare alanda Engelsiz Kafe'nin yakın zamanda tamamlanacağı müjdesini verdi.

Canik'te engelsiz kafe ve park inşaatı devam ediyor!

Canik Belediyesi tarafından yapımına başlanan Engelsiz Kafe ve Park inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Canik Belediyesi’nin Kuzey Yıldızı Mahallesi’nde başlattığı Engelsiz Kafe ve Park çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Antalya’ya yeni cazibe merkezi geliyor!

Sobacılar Çarşısı’ndaki Fikret Otyam Sanat Galerisi’nin esnafın buluşma noktası olacak şekilde kafe, müze ve galeri olarak yeniden düzenlenmesine yönelik Antalya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (AESOB) ile protokol imzalandı

Havaş Antalya istasyonu 'Engelsiz Havaalanı Kuruluşu' oldu!

Havaş açıklamasına göre, " Engelsiz Havaalanı Projesi " kapsamında gerçekleştirilen 10 aylık kapsamlı çalışmalar sonucunda, Havaş Antalya istasyonu "Engelsiz Havaalanı Kuruluşu" unvanı almaya hak kazandı...

antalya engelsiz kafe Haberi

antalya engelsiz kafe

Halk arasında bilinen adı ile eski Mobil Alanı, Muratpaşa Belediyesi tarafından Antalya’ya kazandırılıyor. Muratpaşa Belediyesi’nin uyguladığı proje ile değeri trilyonlarla ifade edilen yaklaşık 20 dönümlük alan ile belediyece geçici başkanlık konutu olarak kullanılan 150 metrekarelik konut, engellilere, ailelerine ve tüm kent yaşayanlarına hizmet verecek.

Şirinyalı Mahallesi’nde falez kıyı bandı üzerinde bulunan alanın, engellilerin yanı sıra tüm kent yaşayanlarına hizmet vereceğine dikkat çeken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Bu tür alanları, inşaata boğabilirsiniz. Ama biz, bu alanlardan tüm insanlarımızın yararlanmasını istiyoruz. 29 Nisan Çarşamba günü saat 11.00’de hizmete sunuyoruz. Halkımızı, kendileri için hazırlanan bu tesise bekliyoruz”...