28 / 04 / 2024

Antalya Ermenek

Antalya Ermenek

Antalya'da kentin Dedeman, Lara, Şirinyalı gibi en lüks mahallerinin bulunduğu Muratpaşa ilçesinin sınırlarında yer alan gecekondu mahallesi Ermenek'te tapu sorunun çözülmesi için son aşamaya geçildi.

Halk GYO Antalya arsalarının değeri belli oldu!

Halk GYO Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Ermenek Mahallesi, 27943 ada 57; 58 ve 17 parsellerde kayıtlı arsaların değerleme raporunu yayınladı. İşte ayrıntılar...

Halk GYO Antalya Muratpaşa'dan 200 milyon TL'ye arsa aldı!

Halk GYO, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Ermenek Mahallesi Kütüklü Göl Mevkii 27943 ada 17-57-58 parsellerde yer alan gayrimenkulleri satın aldı. 

Antalya'daki arazilerde tapu savaşı!

Antalya'nın Ermenek, Kemerağzı ve Karaçallı mahallelerinde Osmanlı dönemi tapuları olduğundan bahseden bölge halkı, arazilerin kaçak yapılarla işgal edildiğini söyleyerek tepki gösterdi. 

Antalya Muratpaşa'da 986 mahalleli tapu sahibi oldu!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ermenek Mahallesi'nde uzun zamandır süren tapu sorununun çözüldüğünü, 986 mahallelinin tapu sahibi olduğunu açıkladı.

Antalya Kırcami imar planının afişleri tahrip edildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin Ermenek Mahallesi’ndeki bilgilendirme panoları ve Kırcami bölgesine asılan ve ‘Kırcami İmar Planı’ afişleri tahrip edildi.

Antalya Konyaaltı'na metro müjdesi!

Antalya’da metro ile ulaşım dönemi başlayacağını söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Liman’dan başlayıp Ermenek’e kadar uzanacak yer altı metrosu yapılacağının müjdesini verdi.

Antalya Ermenek'te tapu sorunu bitiyor!

Muratpaşa Belediyesi, Ermenek Mahallesi’nde yaşanan tapu sorunun çözümü için 24 bin 312 metrekare genişliğinde 41 ayrı parselin ihaleyle satışını yapacak. 

Antalya Ermenek'te gayrimenkul ihalesi durduruldu!

Antalya'nın Ermenek Mahallesi'nde gyarimenkul satış ihalesi devam ediyor. Mahalle sakinleri evlerinin satılmaması için direniyor.

Antalya Ermenek'te 101 ev satışa çıktı!

Antalya Muratpaşa Ermenek Mahallesi'nde 101 adet konut açık artırma usulüyle satışa çıkarıldı. Gerçekleşen ihalede, evleri satılan mahalleli ve alıcılar arasında gerginlik çıktı.

Antalya Muratpaşa'da 185 parsel ihalesinde olay çıktı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi'nin Ermenek'teki 185 parselinin satış ihalesinde olay çıktı. Bazı vatandaşlar, ihalelere katılarak, fiyat yükselttiğini ve konut satın aldığını iddia etti.

Antalya Ermenek'te tapu sorunu çözülüyor!

Antalya'da kentin Dedeman, Lara, Şirinyalı gibi en lüks mahallerinin bulunduğu Muratpaşa ilçesinin sınırlarında yer alan gecekondu mahallesi Ermenek'te tapu sorunun çözülmesi için son aşamaya geçildi.

Antalya Muratpaşa Ermenek Mahallesi'nde 39 taşınmaz ihaleye çıkıyor!

İlk denemesi bölge halkının eylem yapması üzerine ertelenen Ermenek Mahallesi'ndeki arsa ihalesinde ikinci perde başladı. Bugün 39 taşınmaz Değirmenönü'nde ihaleye çıkıyor.

Antalya Muratpaşa Belediyesi'nden Ermenek'e spor salonu!

Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığı protokolle, okullara spor salonu yapmaya başlayan Muratpaşa Belediyesi, Ermenek Mahallesi’nde yapımını tamamladığı spor salonunu hizmete açıyor.

Antalya Ermenek Haberi

Antalya Ermenek

ANTALYA'da Muratpaşa ilçesinin gecekondu mahallesi Ermenek'in sakinleri, belediye mülkiyetindeki arazileri yaptıkları evlerin satışının görüşüleceği belediye meclisine akın etti. Genci yaşlısı, kadını erkeği meclisin kırmızı koltuklarını doldurdu, siyasi parti sözcülerin gecekonduculara destek veren konuşmalarından sonra alkışlar dakikalarca sürdü. 


Antalya'da kentin Dedeman, Lara, Şirinyalı gibi en lüks mahallerinin bulunduğu Muratpaşa ilçesinin sınırlarında yer alan gecekondu mahallesi Ermenek'te tapu sorunun çözülmesi için son aşamaya geçildi. Muratpaşa Belediye Meclisi, Mayıs ayı birleşiminde, 620 ayrı imar parselinde hak sahipliği durumunun belirlenmesinin ardından parsellerin Belediye Encümeni'nce ihaleyle satılması için yetki devri görüşüldü. Yıllardır oturdukları evlerin tapularını alma şansına sahip olacak mahalle sakinleri de genci yaşlısı, kadını erkeği meclise akın etti. Herkesten önce gelip meclisin kırmızı dinleyici koltuklarına oturan mahalle sakinleri görüşmeleri dikkatle izledi. 


Siyasi parti grupları adına...