03 / 05 / 2024

Antalya Ernez yol sorunu

Antalya Ernez yol sorunu

Ernez Mahallesi’ni ziyaret eden onlarca siyasetçi yol sorununu çözme sözü verdi. Ancak sorun bir türlü çözülemedi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise farkını bir kez daha göstererek, önce 50 yıllık yol sorununu bitirdi

Antalya Ernez'in yol sorunu çözülüyor!

Ernez’in 15 yıldır süregelen yol sorununu Başkan Menderes Türel’in talimatıyla Büyükşehir Belediyesi çözüyor. Büyükşehir ekipleri, Ernez’in, Finike yoluna bağlantısını dörtte üç oranında kısaltacak yeni bir kestirme yol açıyor...

Antalya'da 5 yıldızlı otel için yıkım kararı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan otel için bahçesinden yol geçmesi nedeniyle yıkım kararı alındı. Yıkım için otele gelen Manavgat Belediyesi yetkileri, otel personeliyle gerginlik yaşadı.

Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için karar belli oldu!

Antalya'nın dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da kapsayan Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için Antalya Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu, yolun sit alanından geçen bölümüyle ilgili verdiği izni iptal etti.

Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için karar verildi!

Antalya'da dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da içine alan ve tartışmalara neden olan Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için verilen 'ÇED gerekli değildir' kararı, Antalya 2'nci İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Antalya Kuzey Çevre Yolu ulaşımı rahatlatacak!

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Antalya Kuzey Çevre Yolu, Antalya-Burdur kara yolu ve bu yol üzerindeki köprülü kavşaklar, ulaşımda önemli bir rahatlama oluşturacaktır" dedi...

Antalya-Alanya otoyol projesi TBMM gündeminde!

Finike-Elmalı-Korkuteli yol çalışması ile Antalya-Alanya otoyol projesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, yol projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Antalya'da 'tapulu arazim' diyen kişi yolu trafiğe kapattı!

Antalya'nın Serik ilçesinde, tapulu arazisinden yol geçtiğini iddia eden kişi açtığı davayı kazandı, demir bariyerlerle yolu trafiğe kapattı.

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

Antalya Serik Pınarcık yolu yenileniyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik Pınarcık Yolu'nu yeniliyor.

Antalya Çomaklı'ya asfalt müjdesi!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nin Çomaklı Mahallesi yolunu sıcak asfaltla buluşturuyor.

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin yolları yenileniyor!

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin alt yapısı yenilendi. Belediye yol çalışmasına başladı. Asfalt ve kaldırım yenileniyor.

Antalya Büyükşehir'den 350 milyon TL'lik yol yatırımı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılının asfalt sezonunu Manavgat’ta açtı. Daha önce bakım ve onarımı yapılan Yukarıışıklar ve Çayyazı Mahalle yolları şimdi de sıcak asfaltla buluşuyor.

Antalya yeni çevre yoluna kavuşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’nın dört bir yanında devam eden yatırım projelerini incelemeye devam ediyor. Başkan Türel, Kepez İlçesi’nde devam eden katlı kavşak, yol ve altyapı çalışmaları hakkında bilgi alarak, esnafı ziyaret etti.

Antalya Kumluca’da 7 mahalle birbirine bağlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi yaz kış demeden Antalya kırsalında yol çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kumluca’da 7 mahalleyi birbirine bağlayan bağlantı yolunda asfalt öncesi bakım ve onarım çalışması yapıyor.

Antalya Ernez yol sorunu Haberi

Antalya Ernez yol sorunu


Finike’nin merkeze en uzak mahallelerinden bir olan Ernez’in yol sorunu yarım asır boyunca devam etti. Mahallelilerin siyasetçilerden yöneticilerden tek isteği yollarının yapılması oldu. Kırk yılı aşkın süre boyunca Ernez’i tüm siyasetçiler, meydanda bulunan asırlık çınar ağacının altına oturarak yol sözü verdi. Farklı partilerden onlarca siyasetçi geldi gitti ancak Ernez’in yol çilesi verilen tüm sözlere rağmen bir türlü bitmedi.


ÖNCE YOLU YAPTI

Ernez’i ziyaret eden son siyasetçi ise Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel oldu. Ancak bir farkla. Türel önce Ernez’in yolunu yaptı sonra çınarın altına oturdu.  Büyükşehir ekiplerinin Ferhat gibi dağları dele dele yaptığı yoldan Ernez’e giren Türel vatandaşlar ile sohbet etti, mutluluğunu paylaştı.

 Ernez’e bu zamana kadar farklı partilerden onlarca ziyaretçi geldiğini anlatan Ernezliler “Onlar geldi, çınarın altına oturdu. Bize yolunuzu yapacağız...