27 / 04 / 2024

Antalya Esentepe Mahallesi

Antalya Esentepe Mahallesi

Başkan Hakan Tütüncü, "Vatandaş belediyeye gelemiyorsa belediyeyi ayağına götürürüz." dedi ve Esentepe Mahallesi'ne, içerisinde vezne ile belediye iletişim merkezinin olacağı semt kültür merkezi inşa edeceklerinin müjdesini verdi.

Kartal Esentepe Millet Bahçesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Esentepe Mahallesi, Millet Bahçesi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sultangazi Esentepe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Sultangazi ilçesi, Esentepe Mahallesi, 3860 ada, 3 parselin bir kısmı ile 3811 ada, 1 parsel ve bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Kartal Esentepe'de imar planı bilgilendirmesi yapıldı!

Kartal Belediyesi, Esentepe Mahallesi’nin imar planıyla ilgili üzerine çalışılan güncelleme planlarıyla ilgili mahalle sakinlerinin de katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

TOKİ'den Sivas Esentepe'ye 475 yeni konut müjdesi!

Sivas Merkez Esentepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 475 Adet Konut (+5 K.D.) İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 4 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Antalya Duraliler Mahallesi imar planı bekliyor!

Antalya’nın hızla gelişen ve değişen mahalleleri arasında yer alan Duraliler imar planı bekliyor...

Antalya Balbey Yenileme Projesi halka açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Balbey Projesi’ne ortak akılla çözüm bulmak için bir halk buluşması yaptı. Antalya Balbey Mahallesi Koruma Eksenli Yenileme Projesi’nin konuşulduğu toplantıda vatandaşların, görüş ve talepleri dinlendi. 

Antalya Meltem'e 'Millet Bahçesi' yapılacak!

AK Parti Antalya İl Başkanı Taş, Antalya Meltem Mahallesi'ne millet bahçesi yapılacağını açıkladı. Ertaş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e seslenerek, boş lafları bırakıp icraat yapmasını söyledi.

Bursa Esentepe'de kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Makamını Esentepe Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel dönüşüm konusunda bölgede yaşanan sıkıntılara dikkat çekti. Bozbey, "Çözüm noktasında taşın altına elimizi koymaya hazırız" diye açıklama yaptı.

Antalya Kepez'de satılık 5 gayrimenkul! 50 milyon TL'ye!

Antalya Kepez Mahallesi'nde yer alan 5 gayrimenkul Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 50 milyon 60 bin TL bedelle satışa sunuluyor. 

Antalya Santral Mahallesi dönüşüm projesinde kuralar çekildi!

Antalya Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri tapular için kura çekimi gerçekleştirdiler. 

Şişli Esentepe imar planı tadilatı askıda!

Şişli İlçesi, Esentepe Mahallesi, 1946 ada içindeki tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Antalya Cumhuriyet Mahallesi'nde riskli alan kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Bakanlar Kurulu Kararları kapsamında Antalya , Alanya ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde bazı alanlar riskli ilan edildi...

Kartal Esentepe Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Kartal İlçesi'ne bağlı Esentepe Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı..

Antalya Esentepe Mahallesi Haberi

Antalya Esentepe Mahallesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2. döneminde başlattığı ve 3.turunu gerçekleştirdiği hizmet istişare toplantısı kapsamında DSİ su kanalının kuzeyindeki mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkan Tütüncü. Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Süleyman Demirel'in evinde yapılan toplantıya Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır. Meclis Üyesi Serhat Demir, Fen İşleri Müdürü Ali Aslan, İmardan Sorumlu Başkan Danışmanı Ramazan Eciş, Ak Parti Kepez İlçe Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Turan ve Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Biiyükkeleş ile katıldı. Hizmetlerin konuşulduğu toplantıda Barış. Kütükçii. Yavuz Selim. Erenköy. Kanal. Esentepe ve Fatih Mahalle Muhtarları da hazır bulundu.Toplantıda muhtarlara yeni yatırımlar müjdesi veren Tütüncü, bir önceki dönem seyir terası kazandırdıkları Masa Dağı'na 200 dönümlük bir park yapacaklarını açıkladı. Tütüncü, proje hazırlıkları süren parkın içerisine Antalya'nın dört...