05 / 05 / 2024

Antalya EXPO nerede

Antalya EXPO nerede

EXPO için bugüne kadar yaklaşık 300 milyon lira harcama yapıldığı, bundan sonra da yaklaşık 1,2 milyar liralık daha harcama yapılması planlandığı açıklandı.

Antalya TOKİ kura sonuçları 2023! Antalya TOKİ kura çekilişi ne zaman 2023? Antalya TOKİ kura çekimi nerede, saat kaçta?

TOKİ Antalya kura çekiminin ne zaman olacağı büyük bir merakla araştırılıyor. İşte beklenen TOKİ Antalya kura tarihi!

Sur Yapı tatil evleri Antalya nerede? Sur Yapı tatil evleri nerede yapılacak?

Sur Yapı tatil evleri, pek çok tatilcinin araştırdığı konuların başında gelmektedir. Tatil seçenekleri içinde yer alan Sur Yapı tatil evleri Antalya’ya dair merak edilenler!

Sur Yapı Tatil Evleri nerede? Sur Yapı Tatil Evleri Fiyat 2022 ne kadar?

Sur Yapı imzalı 'yeni nesil tatil' anlayışıyla geliştirilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Peki Sur Yapı Tatil Evleri nerede? Sur Yapı Tatil Evleri Fiyat 2022 ne kadar? İşte Sur Yapı Tatil evleri hakkında tüm detaylar...

1207 Antalya nerede?

1207 Antalya nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte 1207 Antalya nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya nerede?

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Sur Yapı Tatil Evleri Antalya nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Antalya'daki Tramvay Hattı iddialarına cevap!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Antalya Meydan-Havalimanı-EXPO Tramvay Hattı ile ilgili iddialara yanıt verdi.

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

EXPO 2016 düğün salonuna mı çevrildi?

Antalya Aksu'da 1 milyar 720 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen EXPO 2016’nın düğün salonuna çevrildiği iddia edildi.

Sur Yapı Antalya nerede?

Sur Yapı Antalya nerede? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Tamamlandığında 70 bin kişinin yaşaması beklenen projede satışlar tam gaz devam ediyor. 

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da Antalya'da açılacak!

Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14 Kasım'da Antalya Expo Center'de kapılarını açacak.

Antalya projeleri Katar'da görücüye çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesinin geliştirdiği projeler, Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen "EXPO Turkey By Qatar 2018 Fuarı"nda tanıtıldı. 

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

Antalya Expo Kulesi'ne ''Dünya'nın En İyi Kültürel Yapısı'' ödülü!

Taca İnşaat'ın inşa ettiği Antalya’nın simge yapılarından biri olan Antalya Expo 2016 Kulesi, ENR tarafından Dünyanın En İyi Yapıları 2017 ödül töreninde “Dünyanın En İyi Kültürel Yapısı” ödülü aldı. 

Antalya EXPO nerede Haberi

Antalya EXPO nerede

Dünyanın en önemli sosyal etkinlikleri arasında yer alan ve 2016'da Antalya'da açılacak çiçek ve çocuk temalı botanik EXPO için yapılan hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez, Aksu ilçesinde bulunan EXPO alanında altyapı işlerinin Mart ayı itibarıyla tamamlandığını, Şubat ayında başlayan üstyapı işlerinin ise sürdüğünü söyledi. Suiçmez, üstyapı işlerinin bu yılın sonuna kadar, EXPO Kulesi'ni ise 2016 Şubat ayına kadar bitirmeyi planladıklarını kaydetti."EXPO için bugüne kadar inşaatın yanı sıra personel, operasyonel ve kültürel etkinlikler dahil yaklaşık 300 milyon lira harcama yapıldı. Bundan sonra yaklaşık 1,2 milyar liralık daha harcama yapılması planlanıyor" diyen Suiçmez, yapılacak harcamanın yaklaşık 700 milyon lirasının altyapı ve üstyapı inşaatları, 500 milyon lirasının tanıtım, kültürel etkinlikler ve operasyonel işler gibi...