11 / 05 / 2024

Antalya Expo Towerın yüksekliği kaç metre

Antalya Expo Towerın yüksekliği kaç metre

EXPO Kulesi Mimari Proje yarışmasında birinci olan 'Antalya Expo Tower' için son kararı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker verecek. 'Antalya Expo Tower', Antalya'nın Eyfel'i olacak...

Torun Tower'ın değeri 14 milyar TL'yi aştı! 

Torunlar GYO tarafından arsa değeri dahil olacak şekilde Torun Tower'ın 2023 yıl sonu değeri açıklandı. İşte o rakam...

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

Halk GYO'nun Antalya'daki arsalarının toplam değeri 484.2 milyon TL'ye yaklaştı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya'daki arsalarının değerini açıkladı. Bu kapsamda 3 adet arsanın toplam değeri 484 milyon 165 bin TL oldu.

Torun Tower'ın değeri ne kadar oldu?

Torunlar GYO tarafından Torun Tower'ın 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. İşte Torun Tower'ın değeri...

Tanju Çolak Antalya'daki arsasını sattı! Sözleşme imzalandı!

GİGDER'in yabancıya konut satışının değerlendirdiği toplantıya GİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Bayram Tekçe ile birlikte katılan Tanju Çolak, Antalya'daki arsasını sattığını söyledi.

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

EXPO 2016 düğün salonuna mı çevrildi?

Antalya Aksu'da 1 milyar 720 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen EXPO 2016’nın düğün salonuna çevrildiği iddia edildi.

Antalya Club Zigana'nın tahsis süresi 49 yıla uzatıldı!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş.'nin portföyünde yer alan Antalya Club Zigana'nın tashsis süresi 49 yıla uzatıldı...

Antalya'da günübirlik evler denetlendi!

Antalya'da günübirlik evler polis ekipleri tarafından denetlendi. Yapılan denetimler sonucunda çok sayıda ev sahibine 'Bildirim yapmadan konaklama yaptırmak' suçundan tutanak tutuldu.

Antalya 2000 Plaza'nın satışı için görüşülüyor!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Doğuş GYO Antalya 2000 Plaza'nın satış süreci hakkında açıklamada bulundu.

Antalya 2000 Plaza'nın satış süreci devam ediyor!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Doğuş GYO Antalya 2000 Plaza'nın satış süreci hakkında açıklama yaptı. 

Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017!

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan  Sur Yapı Antalya projesi 19 bin konut, home ofis ve dükkandan meydana geliyor. İşte Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017...

Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyat listesi!

Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyat listesi dairelerde 107 bin TL'den başlarken, dükkanlarda 209 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı Antalya Konut Projesi'nde ilk olarak 1.000 adet daire satışa sunuldu...

Antalya Expo Towerın yüksekliği kaç metre Haberi

Antalya Expo Towerın yüksekliği kaç metre

EXPO Kulesi Mimari Proje yarışmasında birinci olan 'Antalya Expo Tower' için son kararı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker verecek. 100 metre yüksekliğinde, kentin 360 derece açıyla seyredilebileceği 'Antalya Expo Tower', Antalya'nın Eyfel'i olacak.

DHA'nın haberine göre Antalya'da 2016'da 6 ay süreli düzenlenecek 'Çiçek ve Çocuk' temalı Expo 2016 botanik fuarının simgesi 'Expo Tower', 17 Temmuz Perşembe günü Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker başkanlığında toplanacak yönetim kurulunun gündemini oluşturacak. 52 projenin katıldığı mimari yarışmada birinciliği kazanan 27 yaşındaki Serdar Kızıltaş ve 26 yaşındaki Melike Atay'ın projesi olan 'Antalya Expo Tower', Aksu Çayı ile Tehnelli Deresi arasında 112 hektarlık alanda kurulacak. Maliyetinin 20 ile 40 milyon TL arasında olacağı öngörülen Antalya Expo Tower'ın daha net maliyet hesabına ilişkin...