03 / 05 / 2024

antalya fatih sağlık ocağı ne zaman açılacak

antalya fatih sağlık ocağı ne zaman açılacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi dördüncü aile sağlık merkezini Fatih Mahallesi'nde açıyor. Fatih Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi 7 Mart Cuma günü gerçekleştirilecek törenle hizmete girecek....

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Davut ve Necip Fazıl Aksoy ortaklığında kuruldu.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Anadolu Feneri Sağlık Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

Anadolu Feneri Sağlık Hizmetler Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çoban ve Alican Kerimoğlu tarafından kuruldu.

Smy Tur Turizm Eğitim Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smy Tur Turizm Eğitim Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  600 bin TL sermaye bedeli ile Mesut  Yıldırım, Sabahattin Bayrak, Yılmaz Acun tarafından kuruldu.

Al Kala Turizm Emlak Gıda Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kala Turizm Emlak Gıda Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100  bin TL sermaye bedeli  ile Adnan Alı M.R. Matabchı tarafından kuruldu.

Kepez modern sağlık merkezine kavuşuyor!

Antalya'nın Kepez ilçesinde inşa edilen sağlık merkezinde çalışmalar tamamlandı. Merkez yakın zamanda hizmete açılacak.

Antalya Kepez'de modern sağlık merkezinin inşası tamamlandı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde inşa edilen modern sağlık hizmetinde çalışmalar tamamlandı. Bölge halkının ihtiyacına büyük ölçüde cevap verecek olan merkez kısa zamanda hizmete girecek.

Kepez'e sağlık merkezi kuruluyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez ilçesinde kapsamlı bir sağlık merkezi kuruyor. Çalışmaları tamamlanan sağlık merkezine ilk etapta Sütçüler'deki Çocuk Ağız Diş Polikliniği taşınacak.

Turquoise Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Turquoise Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin Tl sermaye bedeli ile Sur Restoran İşletmeciliği tarafından kuruldu.

İnnsupp İç ve Dış Ticaret Sağlık Turizm İnşaat Madencilik Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

İnnsupp İç ve Dış Ticaret Sağlık Turizm İnşaat Madencilik Sanayi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Sultan Küskü, Onur Aycibin, Serment Aycibin ve Yunus Emre Cevahiroğlu tarafından kuruldu. 

Suma Seyahat Turizm Organizasyon ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Suma Seyahat Turizm Organizasyon ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Abubaker M. Turkıy ve D. Mehmet Hayri Ersan tarafından tarafından kuruldu.

antalya fatih sağlık ocağı ne zaman açılacak Haberi

antalya fatih sağlık ocağı ne zaman açılacak


Antalya Büyükşehir Belediyesi dördüncü aile sağlık merkezini Fatih Mahallesi'nde açacak.


Haşim İşcan, Çamlıbel ve Santral mahallelerinde aile sağlık merkezleri kuran Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni merkezi Fatih'te hizmete açmaya karar verdi. Fatih Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi 7 Mart Cuma günü gerçekleştirilecek törenle hizmete girecek. 


Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, bu merkezlerin toplumun ve ailenin gelişmesi, bireylerin katılımcı, üretken ve kendine yeterli hale gelmesi amacı ile çalışmalar yürüttüğü, yine ailelerin ekonomik, toplumsal, kültürel ve psikolojik sorunlarla baş edebilmeleri için projeler geliştirdiği ifade...