18 / 05 / 2024

Antalya Gebiz Camii yenilendi mi

Antalya Gebiz Camii yenilendi mi

Antalya'da yer alan Gebiz Merkez Camii’de bakım, onarım, tadilat çalışmaları gerçekleştirildi.

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

Antalya Eroğlu Nuri Camii inşaatında sona gelindi!

Antalya Finike’nin en güzel noktalarından birine inşa edilen Eroğlu Nuri Camii inşaatında sona gelindi.

Alanya'daki Gülevşen Camii restore ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya'da Gülevşen Camii'deki restorasyon çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya Finike Eroğlu Nuri Camii inşaatının yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike’de inşaatı devam eden  Eroğlu Nuri Cami inşaatında incelemelerde bulundu. 

Antalya Gebiz Camii yenilendi!

Antalya'da yer alan Gebiz Merkez Camii’de bakım, onarım, tadilat çalışmaları gerçekleştirildi.

Antalya Camii ve İslam Eserleri Müzesi'nin inşaatı durdu mu?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in 200 milyon liralık maliyetli dev projesi 30 bin kişilik Antalya Camii ve İslam Eserleri Müzesi inşaatı durdu mu?

Antalya Eroğlu Nuri Camii’nin inşaatı başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike’de, ilçenin siluetini bambaşka bir güzelliğe kavuşturacak olan Eroğlu Nuri Camii’nin inşaatına başladı.

Antalya'da 400 yıllık tarihi cami restore ediliyor!

Antalya Kaleiçi’nde, kentin simgelerinden Saat Kulesi’nin hemen yanında yer alan Tekeli Mehmet Paşa Camii’nde restorasyon çalışmaları başladı..

TOKİ Antalya 583 konut ihalesi yarın!

Antalya İli, Serik İlçesi, Yukarıkocayatak Mahallesi 583 Adet Konut, 1 Adet Camii ve 1 Adet Kültür Tesisi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Antalya Serik'e Merkez Mahalle Camii inşa edilecek!

Antalya Serik Belediyesi tarafından inşa edilecek Merkez Mahalle Camii'nin tanıtım toplantısı yapıldı. Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, cami projesiyle bilgi verdi.

Antalya Ulu Camii ve İslam Sanatları Müzesi ihalesi yarın!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in "En önemli eserim olacak" dediği Ulu Camii Projesi ve İslam Sanatları Müzesi yarın ihaleye çıkıyor

Antalya Ulu Camii ve İslam Sanatları Müzesi'nin ihalesi 5 Ocak'ta!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in '”En önemli eserim olacak” dediği Ulu Camii Projesi ve İslam Sanatları Müzesi 5 Ocak 2017 tarihinde ihaleye çıkıyor. Proje 750 günde tamamlanacak.

TOKİ Antalya Akseki 409 konut ihalesi yarın!

Antalya İli, Akseki İlçesi 409 Adet Konut, 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleşecek.

Antalya Gebiz Camii yenilendi mi Haberi

Antalya Gebiz Camii yenilendi mi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek seçim öncesinde verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Böcek, 30 Mart yerel seçimleri öncesinde yaptığı Serik ziyareti kapsamında muhtar ve vatandaşlara verdiği Gebiz Merkez Cami’nin bakımıyla ilgili sözünü de yerine getirdi. “Camiler bizim için çok önem arz etmektedir” diyerek senelerdir bakımsız olan caminin boyanacağı sözünü veren Başkan Böcek bununla da kalmadı caminin tüm eksiklerinin giderilmesi ve bakımının yapılmasını istedi. Caminin kubbelerinden şadırvanına kadar tüm eksiklerini gideren, bakım ve onarım yapan ekipler caminin dış cephesini de baştan aşağı boyadı. Çalışmalardan sonra pırıl pırıl bir görünüme kavuşan caminin bu hali vatandaşların da takdirini kazandı. Başkan Muhittin Böcek’in verdiği sözü yerine getirmesinden mutluluk duyan mahalle sakinleri Antalya Büyükşehir Belediyesi...