03 / 05 / 2024

antalya gösteri merkezi inşaatı

antalya gösteri merkezi inşaatı

Temmuz ayında temeli atılan Muratpaşa Belediyesi Çok Amaçlı Gösteri Merkezi-Opera ve Tiyatro İşliği’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi Eylül 2022! 

Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi 2022 merak ediliyor. Sur Yapı Antalya'da güncel fiyatlar ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi 2022...

Antalya Kaş'ta 4 bin metrekarelik arazi 2.1 milyon TL'ye satılıyor!

Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Muratpaşa Sosyal Güvenlik Merkezi, Antalya ili, Kaş ilçesi, Çayköy Mahallesi'nde yer alan araziyi satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler...

Antalya Güneş'te kentsel dönüşüm başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kepez'e bağlı Güneş Mahallesi'nde kaçak yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Antalya Gündoğmuş için acele kamulaştırma kararı!

Antalya ili Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Avrasya GYO Antalya Gökay Sitesi'ndeki dairesini 3.500 TL'ye kiraya verdi!

Avrasya GYO Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 3 nolu daire eşyalı şekilde Karım Bouhessane'ye 1 (bir) yıllığına aylık 3.500 TL'ye kiraya verilmesine karar verildi. 

Antalya Gündoğmuş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya İli, Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31502 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Gülveren'de 137 aile modern evlerine kavuşacak!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından devam eden Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 137 aileye anahtar teslimi yapılacak. 

Aspendos Arena Gösteri Merkezi mühürlendi!

Antalya'da, Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun gösterilerinin sahnelendiği Aspendos Arena Gösteri Merkezi, belediye tarafından mühürlendi.

İstanbul'da 2021'de 3 raylı sistem hattı açılacak!

İBB Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Bütçe ve Denetim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2021 yılı bütçesi, Yenikapı'daki Avrasya Gösteri Merkezi'nde yapılan İBB Meclisi oturumunda gündeme geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ulaşım yatırımlarında 2021'de 3 raylı sistem hattının açılacağını belirtti.

Büyük Gölbaşı Merkezi projesi 9 etapta bitirilecek!

Gölbaşı Belediyesi 2020 ve 2021 planlamalarını anlatan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Büyük Gölbaşı Merkezi projesinin detaylarını paylaştı.

Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimleri inşasına karşı gösteri!

Batı Şeria'nın Nablus kentinde bulunan Kafr Kaddum köyünde toplanan bir grup Filistinli, Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimleri inşasına karşı gösteri yaptı.

İBB Meclisi 11 Mayıs'ta olağanüstü toplanacak!

İBB Meclisi, koronavirüs salgını sebebiyle olağan toplantılarına ara vermişti. İBB, 11 Mayıs'ta Yenikapı’daki Avrasya Gösteri Merkezi’nde olağanüstü toplantı gerçekleştirileceğini açıkladı...

Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin yapımı yeniden başladı!

Kentsel dönüşümden, altyapıya, sosyal belediyecilik hizmetlerinden yatırımlara kadar birçok hizmet sunan Mamak Belediyesi, yapımı durdurulan Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin inşaatına yeniden başlandı. 

antalya gösteri merkezi inşaatı Haberi

antalya gösteri merkezi inşaatı

Muratpaşa Belediyesi’nin 17 milyon 849 bin TL yatırım maliyeti bulunan 658 seyirci kapasiteli salonlara sahip Çok Amaçlı Gösteri Merkezi - Opera ve Tiyatro İşliği’nin inşaatı sürüyor. Temeli, 20 Temmuz 2017’de atılan Muratpaşa Belediyesi Çok Amaçlı Gösteri Merkezi - Opera ve Tiyatro İşliği’nin cephe perde ve döşeme ikinci kısım betonlarının dökümü yapıldı.


Yeşilbahçe Mahallesi’nde inşaa edilen merkezin salon rampası için de eğimli perde betonu dökümü tamamlandı. Kolon ve perde imalatları devam ediyor. 360 günde tamamlanması planlanan Merkez ve Opera-Tiyatro işliğinde, zemin katta 479, balkon ve 1’in katta 179 kişi olmak üzere 658 kişilik seyirci kapasiteli salonlar, otopark, enstrüman ve sahne depoları, orkestra, prova, aksesuar, yönetim odaları, kulis, atölye, fuaye-sergi salonu, sanat sokağı ve sosyal etkinlik terası da yer alıyor.


‘Antalya ve Türkiye...