06 / 05 / 2024

Antalya Havalimanı dış hat

Antalya Havalimanı dış hat

DHMİ Genel Müdürü Birdal "Ülkemizin turizm cenneti Antalya dış hat yolcu girişinde yeni bir rekora imza attı. Antalya'ya 12 Temmuz'da 80 bin 423 dış hat yolcusu geldi" dedi.

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlara müjde!

Antalya İli Döşemealtı Belediyesi Döşemeyol İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Döşemealtı Belediyesi'nden Antalya'da 3 taksitle imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı'nda yer alan 22 bin 450 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Döşemealtı Belediyesi arsa ve arazi satacak! Antalya'da arsa ve arazi arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı Antalya Döşemealtı'nda sosyal tesis alanı, arsa ve arazi satacak.

İGA İstanbul Havalimanı üst üste 3. kez 'yılın havalimanı' ödülünü aldı!

İGA İstanbul Havalimanı, dünya havacılık sektörünün önde gelen ödüllerinden biri olarak bilinen Air Transport Awards ödüllerinde, 2021 ve 2022 senelerinden sonra bu sene de “Yılın Havalimanı” ödülünün sahibi oldu. İşte detaylar...

Döşemealtı Belediyesi üç taksitle arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı Altınkale Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Antalya Döşemealtı'nda 250 milyon liraya arsa satılıyor! Yüzde 50 peşin ve 3 taksitle ticaret imarlı arsa!

Antalya ili Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Döşemealtı ilçesi, Altınkale Mahallesi'nde yer alan 25 bin 128 metrekarelik arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Döşemealtı Belediyesi Antalya'da arsa ve arazi satacak!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya Döşemealtı'nda arsa hissesi satılıyor! Fiyatı şok etti!

Antalya ili Döşemealtı Belediyesi, Antalya ili, Döşemealtı ilçesi, Yeşilbayır Mahallesi'nde yer alan arsa hissesini satıyor. İşte fiyatı ve büyüklüğü...

Türkiye'de bir ilk yaşanıyor! İstanbul Havalimanı’nda teknolojik alışveriş dönemi başladı! Görenler şaşkın...

Dünyanın en önemli transfer merkezleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı, dış hatlar terminalindeki alışveriş alanında yolculara eşlik eden ve mağazalar hakkında bilgi veren Artırılmış Gerçeklik (AR) teknolojisini tanıttı...

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da turizm imarlı arsa satıyor: 95 milyon TL'ye!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı'nda yer alan turizm alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Antalya Döşemealtı'nda satılık 101 bin 323 metrekare arsa! 95 milyon TL'ye!

Döşemealtı Belediyesi, Antalya ili, Döşemealtı ilçesi, Yağca Mahallesi 8735 ada 5 parselde yer alan 101 bin 323 metrekarelik arsayı satıyor...

Döşemealtı Belediyesi Antalya'da 2 arsa satıyor: 81.5 milyon TL'ye!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı ilçesi Yağca ve Düzlerçamı Mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı toplam 81 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Havalimanı ihalesinden 2,1 milyar avro gelir elde edilecek!

EMD Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  Antalya Havalimanı'nın ihalesine yönelik açıklamalarda bulundu.

Antalya Havalimanı dış hat Haberi

Antalya Havalimanı dış hat

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal, Antalya Havalimanı'nın 12 Temmuz'da dış hat yolcu girişinde yeni bir rekora imza attığını, söz konusu gün 80 bin 423 dış hat yolcusunun giriş yaptığını bildirdi.


Genel Müdür Birdal, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, turizmin yüzünün güldüğünü belirterek, "Ülkemizin turizm cenneti Antalya dış hat yolcu girişinde yeni bir rekora imza attı. Antalya'ya 12 Temmuz'da 80 bin 423 dış hat yolcusu geldi" ifadesini kullandı.


Bunun, Antalya için tüm zamanların rekoru olduğunu vurgulayan Birdal, "Güvenli ve kaliteli hizmetle nice rekorlara" açıklamasında bulundu.


Yaz döneminin gelmesiyle artan seferlerle Antalya Havalimanı, 21 Haziran'da iç ve dış hatta iniş-kalkış yapan 971 uçak ve 169 bin 122 yolcu, 28 Haziran'da da 981 uçak ve 172 bin 656 yolcu ile rekor kırmıştı.


Bu...