04 / 05 / 2024

Antalya Homes 

Antalya Homes 

4 Mart 2019 tarihinden itibaren yabancı ülke vatandaşlarına yapılan gayrimenkul satış işlemlerinde taşınmaz değerleme raporu aranacak...

Milyonluk villalar Bitcoin ile satılıyor!

Koronavirüs tüm sektörlerde yeni düzenlemelere yol açarken, gayrimenkul sektöründe de yeni normal olarak tanımlanan süreç içerisinde teknoloji kullanımı yükseliyor. Antalya Homes, TeleProperty ile Türkiye’de uzaktan gayrimenkul satışlarına öncülük ediyor.

Milyonluk villanın satışı Bitcoin ile yapıldı!

Bitcoin ile Türkiye’de Bitcoin ile yapılmış en yüksek değerli gayrimenkul satışı gerçekleşti. Milyonluk villanın satışına Antalya Homes aracılık etti.

Antalya Homes Emlak Anonim Şirketi Göztepe Şubesi açıldı! 

Antalya Homes Emlak Anonim Şirketi Göztepe Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli açıldı...

Konut alan 2 yabancıdan biri Ortadoğu’dan!

Yabancıya konut satışında öne çıkan gayrimenkul şirketi Antalya Homes’in TÜİK verilerinden hareketle yaptığı araştırmaya göre, Türkiye’de konut alan her 2 yabancıdan biri Ortadoğu ülkesinde yaşıyor.

Yabancıya konut satışında 30 milyar TL'lik ek potansiyel!

Antalya Homes Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Tekçe, yabancılara gayrimenkul alımında alt sınırın 250 bin dolara düşürülmesinin konut satışlarına 30 milyar TL'lik ek potansiyel sağlayacağını söyledi.

Alanya Terrace Homes telefon!

Alanya Terrace Homes telefon numarasına haberimizden ulaşabilirsiniz. Alanya Terrace Homes 103 metrekareden başlayan daire büyüklükleriyle Antalya'nın Alanya ilçesinde yükseliyor. Projede toplam 32 daire mevcut.

Terrace Homes Alanya projesi!

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipi seçeneklerinden oluşan Terrace Homes Alanya projesi Antalya'nın Alanya ilçesinde hayata geçiriliyor.

Alanya Terrace Homes iletişim!

Göçmentürk İnşaat tarafından Antalya'nın Alanya ilçesinde inşa edilen proje Terrace Homes 2+1'den 5+1'e varan daire tiplerinden oluşuyor. Alanya Terrace Homes iletişim bilgileri için haberimizden faydalanabilirsiniz.

Terrace Homes Antalya teslimleri Mayıs 2015' te!

Göçmentürk İnşaat tarafından hayata geçirilen Terrace Homes Antalya projesi 3 blok şeklinde yükseliyor. Projede topla 32 adet daire bulunuyor. Terrace Homes Antalya teslimleri Mayıs 2015' te yapılması planlanıyor.

Antalya Homes Yapı Emlak Turizm Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Antalya Homes Yapı Emlak Turizm Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Suna Öksüz Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Emlak gelirinde Antalya 2009 ikincisi oldu

Antalya Defterdarı Hidayet Mat, Antalya'nın emlak gelirinde İstanbul'dan sonra ikinci olduğunu söyledi

Ramazan Savaş, Antalya'da Eğitim Merkezi ve İş Okulu yaptıracak!

Antalyalı hayırsever Ramazan Savaş'ın Antalya'da yaptırmak istediği Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi ve İş Okulu için protokol imzalandı

Hazine'den Antalya'da satılık hastane ve AVM arsaları!

Maliye Bakanlığı, Antalya'da özel hastane ile alışveriş merkezi ve ticaret merkezi yapmaya uygun hazine arazilerini ihale ile satışa çıkardı

Antalya Homes  Haberi

Antalya Homes 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü (TKGM) tarafından yayınlanan genelgeye göre yabancı uyruklu kişilerin gerek alıcı, gerek satıcı olarak taraf olduğu bütün satış işlemlerinde taşınmazın piyasa değerini gösteren değerleme raporu zorunluluğu getirildi. 

Antalya Homes Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Tekçe, 4 Mart 2019 tarihinden itibaren geçerli olacak düzenlemeyi değerlendirdi. Tekçe, "Bu adımla birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 100 günlük eylem planında yer alan ‘Taşınmaz Değerleme Sistemi’nin pilot uygulaması için yabancıya konut satışı sektörü seçilmiş oldu. Türkiye’nin marka değeri için çok önemli bir gelişme. Yurtdışına konut satışında şeffaflık getirerek yabancı alıcıları yüksek fiyatlar ve dolandırıcılığa varan girişimlerden koruyacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Değerleme raporları 3 ay süreyle geçerli olacak

Değerleme Raporu uygulaması hali hazırda vatandaşlık başvurusu için yapılan emlak alımlarında...