02 / 05 / 2024

antalya ikinci etap raylı sistem ihalesi

antalya ikinci etap raylı sistem ihalesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü'nce, 20 Ağustos'ta ilk oturumu yapılan Antalya 2'nci etap raylı sistem ihalesinde süreç tamamlandı.

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

Sağlık Bakanlığı ikinci etap personel alımı başladı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı tarihleri 2023! 

"Sağlık Bakanlığı 2. personel alımı ne zaman, hangi tarihte?" sorusunun cevabı sık sık arama motorlarında araştırılıyor. Sağlık Bakanlığı ikinci etap personel alımı başladı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı tarihleri 2023! 

Sağlık Bakanlığı'ndan ikinci etap personel alımı ne zaman olacak? İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan ve büyük ilgi uyandıran 85 bin atamanın ilk etabı tamamlanmıştı. Tamamlanan ilk etap gözleri ikincinin ne zaman olacağına çevirdi. Peki bu ikinci atama için bir açıklama yapıldı mı?

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da ikinci etap satışlarını kaçırmayın! Bu fırsat kaçmaz!

Sur Yapı imzalı 'yeni nesil tatil' anlayışıyla geliştirilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya,doğa ve tatil cenneti olan Antalya’da sizleri bekliyor. İster ailenizle harika bir tatil yaşayın, isterseniz de yatırım olarak devre mülk sahibi olun. Sur Yapı Tatil Evleri Antalya 29 Ağustos 2022 fiyat listesi

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde test sürüşleri tamamlandı!

Antalya'da hayata geçirilen 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde tüm testler başarıyla tamamlandı.  Varsak-Müze arasındaki yeni hat önümüzdeki hafta yolcu taşımaya başlayacak. 

Antalya Üçüncü Etap Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Üçüncü Etap Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşlerini başlattı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde sona doğru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Son olarak katener direklerin tel bağlantılarının yapıldığı proje içerisinde yeni yaya üst geçitlerinin de yapımı tamamlandı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Varsak-Müze arası bağlantı sağlandı! 

Antalya'da devam eden 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Varsak-Müze arası raylarla bağlantı sağlandı. 

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi'nde ikinci etap proje hazırlıkları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Orthahisar Millet Bahçesi'ne yönelik yaptığı açıklamada millet bahçesi için ikinci etap proje çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Dekar Kıyıbahçe'de ikinci etap teslimleri başladı! 

Dekar Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy-Ömerli'de hayata geçiren Kıyıbahçe projesinde ikinci etap teslimleri başladı. 

Eston Şehir Koru ikinci etap fiyat!

Eston Şehir Koru ikinci etap fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+2 dubleks olmak üzere 72 daire bulunuyor. 

Eston Şehir Koru'da ikinci etap satışları başladı!

Polatyol tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Koru'da ikinci etap için satışlar başladı. Projede 2+1, ve 4+1 daireler yer alıyor.

TOKİ, İzmir Kınık'ta ikinci etap çalışmalarına başladı!

TOKİ tarafından İzmir Kınık'ta hayata geçen konut projesinde ilk etap teslimi yapılırken ikinci etap için de düğmeye basıldı.

antalya ikinci etap raylı sistem ihalesi Haberi

antalya ikinci etap raylı sistem ihalesi

Meydan'dan Antalya Havalimanı bağlantılı EXPO fuar alanına uzanacak 18 kilometrelik hattın yapım ihalesinin ilk turunda 7 firma teklif sundu. Gülermak İnşaat 290 milyon 400 bin lira ile en düşük teklifin sahibi olduğu ilk oturuma Makyol İnşaat 298 milyon 664 bin, Kolin İnşaat 310 milyon, Cengiz İnşaat 319 milyon 938 bin, Çelikler İnşaat 324 milyon 481 bin, IC İçtaş 330 milyon 763 bin ve Nurol İnşaat 338 milyon 386 bin liralık teklif sundu. Yaklaşık maliyeti 249 milyon 857 bin 461 lira olarak belirlenen projeye ilişkin ihalenin 2'nci oturumuna ise 4 firma teklif verdi. Makyol İnşaat, teklifini 259 milyon 498 bin liraya çekerken Gülermak İnşaat 279 milyon, IC İçtaş 287 milyon 138 bin ve Cengiz İnşaat 289 milyon 420 bin liralık...