14 / 05 / 2024

Antalya ilbank kredisi

Antalya ilbank kredisi

Antalya Büyükşehir Belediyesi süren Doğu Garajı Kültür Merkezi ve Nekropol Projesi başta olmak üzere toptancı hal ve kavşak projeleri için İlbank A.Ş’den toplam 76 milyon lira kredi temin edecek.

Sur Yapı Antalya'da faizler yüzde 0,69'a düştü!

Sur Yapı, Ziraat Bankası ile vardığı anlaşma kapsamında Antalya projesindeki konutlar için 15 yıl vadeye kadar yüzde 0.69 faiz oranlı konut kredisi kullandırıyor.

Küçük otellere 500 bin TL'ye kadar yenileme kredisi!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Bankası iş birliğinde küçük otellere 6 ay ödemesiz olarak 500 bin TL'ye kadar yenileme kredisi verilmesi yönünde bir çalışma başlattı.

Konut kredisi faizleri düşecek mi?

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, "Ülkemizde halen devam eden OHAL uygulamasının da sona ermesini müteakiben ev kredisi faizlerinin 2013 yılında olduğu gibi yüzde 0.60 - yüzde 0.65 oranına kadar düşeceğini düşünüyorum." dedi

Antalya’ya 3. havalimanı ve iki yeni kayak pisti geliyor!

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mevlüt Çavuşoğlu’nun ‘Vizyon Şehir Antalya’ sloganıyla açıkladığı projeler arasında 2 kayak pisti ve 3. havalimanı da var. Çavuşoğlu bölgeye uygun sera kredisi müjdesi de verdi.

Antalya'ya 3. havalimanı ve iki yeni kayak pisti geliyor!

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mevlüt Çavuşoğlu’nun ‘Vizyon Şehir Antalya’ sloganıyla açıkladığı projeler arasında 2 kayak pisti ve 3. havalimanı da var. Çavuşoğlu bölgeye uygun sera kredisi müjdesi de verdi.

Arıtma sektörüne 890 milyonluk İlbank kredisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ilgili kuruluşu olan İller Bankası A.Ş. (İLBANK) belediyelerin içmesuyu arıtma ve atıksu arıtma çalışmaları için bu yıl 890 milyonluk hibe ve kredi desteği sağladı...

Antalya Citrus Rezidans'ta 49 bin Euro'ya!

Antalya Citrus Residence'ta fiyatlar 49 bin Euro'dan başlıyor, 109 bin Euro'ya kadar yükseliyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor

Azura Park Antalya'da 90 bin Euroya! Aralık'ta teslim!

Cebeci Azura Park Antalya'da fiyatlar 90 bin Euro'dan başlıyor, projede bana kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Antalya Ka Golf Belek'te 90 bin Euro'ya! Hemen teslim!

Antalya Belek'te inşa edilen Ka Golf Belek'te fiyatlar 90 bin Euro'dan başlıyor...

Antalya Luxury Villaları'nda 164 bin 900 Euro'ya villa!

Antalya'nın Lara Kundu bölgesinde inşa edilen Luxury Villaları'nda 4+1'ler 164 bin 900 Euro'ya satılıyor...

Çeşme Sheraton'da tatil yapana Antalya ve Avrupa bedava

Çeşme Sheraton'da 6 gece konaklayanlar Şeker Bayramı'nda Antalya Sheraton'da 3 gece 4 günlük, Viyana, Prag, Milano, Salzburg ya da Roma'da ise 2 gece 3 günlük Avrupa tatili kazanacak

Emekli dostu Antalya yatırımcının gözdesi oldu

Tarihi ve coğrafi yapısıyla genellikle emeklilerin tercih ettiği Antalya, son yıllarda yatırımcıların da gözdesi oldu

Konut kredisi faizlerinde son durum!

Bu hafta hangi bankalar konut kredisi faizlerinde indirim yaptı?

Antalya ilbank kredisi Haberi

Antalya ilbank kredisi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, devam etmekte olan mevcut projeleri belirlenen sürelerde bitirilebilmesi için İlbank A.Ş’den toplam 76 milyon lira kredi alacak. Krediden kaynaklanacak olan kesinti oranına bağlı kalmaksızın tamamından karşılanması ve krediyle elde edilen tesis, inşaat ve her nevi gayrimenkul ile araç, gereç ve malzemenin talep edilmesi halinde her türlü ipotek verme işlemi yapabilmesi için Genel Sekreter Birol Ekici’ye yetki talep edildi. Dün gerçekleşen Şubat ayı meclis toplantısında yetki talebi ilgili komisyona havale edildi. Meclis toplantısında, Serik İlçesi Yukarıkocayatak Mahallesi’nde bulunan 590 bin 529 metrekare yüzölçümlü 287 parselin 217 bin metrekaresinin mera vasfından çıkartılarak hazine adına tescillenmesi için TOKİ ile yapılan ön protokol de tartışma konusu oldu.


Devam eden projelere kredi

Büyükşehir Belediyesi, uzun yıllardır Antalya’nın kent merkezinde çukur olarak kalan ve...