04 / 05 / 2024

Antalya inşaatta göçük

Antalya inşaatta göçük

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde 4 katlı bir bina inşaatının çatı kısmında çökme meydana geldi. Alınan bilgilere göre, çatının çökmesi sonucu 3 işçi enkaz altında kaldı.

Emlak vergisi ödemeleri için son gün bugün! Ödemeyen tapu sahibine büyük ceza!

Emlak vergisi ödemeleri için son gün bugün... Emlak vergisini ödemeyen tapu sahibine büyük ceza...

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın! 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın... Tam 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı...

İhsan Gökşin Durusoy kimdir? 

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İhsan Gökşin Durusoy kimdir? İhsan Gökşin Durusoy, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İhsan Gökşin Durusoy'un biyografisi...

Altın için büyük iddia! Altın fiyatları 20 gün sonra düşecek mi? Altını olanların etekleri tutuştu! Acil bakın

Son günlerde düşüşe geçen altın için büyük iddia ortaya atıldı. Altın fiyatları düşecek! Altını olanların etekleri tutuştu! Peki altın fiyatları düşecek mi? Acil bakın!

İslam Memiş gümüş yatırımcısı için büyük fırsatı açıkladı! Kıyıda köşede gümüşü olanlar hemen koşun

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımcısı için büyük fırsatı açıklayarak yatırımcılara tavsiyelerde bulundu.

İhsan Gökşin Durusoy, Akiş GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Akiş GYO Genel Müdürü, İhsan Gökşin Durusoy, 2022 sonu itibariyle Akkök Holding A.Ş.'de İcra Kurulu Başkanı görevini üstlenecek olması sebebiyle 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle, Genel Müdürlük görevinden ayrılacak. Peki Akiş GYO Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar ve Akiş GYO'dan gelen o açıkl

Bir köşede euro bekletenler beklediğiniz gün geldi! Euro için kader günü! Bakın euro böyle olacak

Son dakika euro kurundaki gelişmeler heyecanla takip ediliyor. Bugün euro için kader günü. Bir köşede euro bekletenler euro kurunun ne kadar olacağını merak ederken analistlerden açıklama geldi. bakın euro böyle olacak.

Yüzde 190, yüzde 170 ve yüzde 280 zamlandı! Gıda güvenliği için büyük risk

Dünya piyasasında gübre fiyatlarının yüzde 190, yüzde 170 ve yüzde 280 oranlarında zamlanmasının ardından S&P’den yapılan açıklamada, yaşanan fiyat artışının gıda güvenliği için büyük risk olduğu belirtildi. Yapılan uyarıda Rusya’ya bağımlılığın azaltılması gerektiği belirtildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi!

İstanbul Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi. Yaşanan olayda işçilerden biri göçük altından çıkarılırken, diğer işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Gökşin Grup'tan Urla'ya butik villa projesi!

İzmir'de 2017 senesinden itibaren arazi alım ve satım faaliyetleri gerçekleştiren Gökşin Grup A.Ş İzmir Urla'da 3-4 villalık butik proje inşa etmeye hazırlanıyor. 

Sancaktepe metro inşaatında göçük: 1 ölü, 1 yaralı!

Sancaktepe metro inşaatında göçük meydana geldi. Meydana gelen göçükte, 1 işçi yaşamını yitirirken 1 işçi de yaralandı.

Antalya inşaatta göçük Haberi

Antalya inşaatta göçük

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde, bir inşaatın çatısının çökmesi sonucu 3 işçi enkaz altında kaldı. 


Alınan bilgiye göre, Hurma Mahallesi 252 Sokak'ta bulunan 4 katlı bir inşaatın çatı kısmında çökme meydana geldi. Büyük bir gürültüyle meydana gelen göçükte işçilerden 3'ünün enkaz altında kaldığı belirtildi. 


Olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler ve 112 acil servis ekipleri sevk edildi. Telefonla irtibat kurulabilen işçilerin kurtarılması için çalışmalar sürdürülüyor.



AA



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Antalya’nın Konyaaltı İlçesi’nde 4 katlı inşaatın çatısının çökmesi sonucu 3 işçi altında kaldı. Çökmenin ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler, işçilere ulaşmaya...