17 / 05 / 2024

antalya kaçak günlük kiralama

antalya kaçak günlük kiralama

Antalya Valiliği tarafından başlatılan çalışma ile 'konut' olarak kullanılmak üzere ruhsatlandırılan yerlerin, iş yeri olarak işletildiği, bu kapsamda otel, motel, han, pansiyon gibi günübirlik konaklama hizmeti verildiğinin tespit edildiği kaydedildi.

Akbank mevduat faiz oranlarını güncelledi! Akbank 32 günlük mevduat faizi ne kadar?

Mevduat faizlerinde yaşanan artış sebebi ile vatandaşlar Türk Lirası'na yönelmiş oldu. Buna göre, elinde doları olanlarda mevduat faizlerini araştırıyorlar. Mevduat faiz oranları kaç TL?, Akbank 32 günlük mevduat faizi ne kadar?

Günlük demir fiyatı: İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar oldu? Demire zam geldi mi? 6 Mayıs demir fiyatları

Günlük demir fiyatları inşaat sektörünün gündeminde yer alıyor. Demir fiyatlarına zam geldi mi? Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? İnce ve kalın demir fiyatı kaç lira? 6 Mayıs 2024 demir fiyat listesi...

Bankaların mevduat faizleri ne kadar? 350 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi kaç TL?

Yüksek faiz oranları, TL cinsinden birikimlerini değerlendirmek isteyen vatandaşlara oldukça cazip bir yatırım fırsatı sağlıyor. Peki 350 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar?

1 milyon TL'nin 32 günlük faiz getirisi kaç TL oldu? İşte banka banka hesaplama tablosu Mart 2024!

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrasında bankaların mevduat faizleri son durum da pek çok kişi tarafından merak edilmeye başlandı. Peki 1 milyon TL'nin 32 günlük getirisi Mart 2024'te ne kadar oldu? İşte banka banka mevduat faizi hesaplama tablosu Mart 2024...

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

250 bin TL'nin faiz getirisi ne kadar? Banka banka hesaplandı! 32 ve 92 günlük getiriyi gören şok olacak!

Bankalar tarafından, tasarruf sahiplerine cazip fırsatlar gelmeye devam ediyor. Mevduat hesaplarına olan talep hızla yükselirken, bankalar yatırımcıları çekmek için mevduat faiz oranlarını arttırmaya devam ediyor. Peki 250 bin TL'nin faiz getirisi ne kadar? 32 ve 92 günlük getiri kaç lira?

Bankaların mevduat faiz oranları ne kadar? 50 bin liranın 32- 92 günlük mevduat getirisi kaç TL?

Belli bir para birikimi olan ve bu parayı katlamayı planlayanların yeni adresi mevduat hesapları oldu. Peki, Bankaların mevduat faiz oranları ne kadar? 50 bin liranın 32- 92 günlük mevduat getirisi kaç TL? İşte detaylar...

2024 asgari ücret zammı ne kadar olacak? Günlük ve bürüt asgari ücret hesaplaması kaç lira? Ayrıntılar gelmeye başladı

Yıl sonunun yaklaşmasıyla gözler yeni asgari ücrete çevrildi. 2024 asgari ücretin ne kadar olacağı sorusu gündemden düşmüyor. Peki 2024 asgari ücret ne kadar olacak? Günlük ve bürüt asgari ücret hesaplaması kaç lira?

Günlük kiralık evler için vergilendirme geliyor: Detaylar netleşiyor! İhbar hattı kurulması da masada!  

200 bin yerleşik yabancının yaşadığı Antalya’da günlük kiralık evler, sektörde tepki çekmeye devam ediyor. Günlük kiralık evler için yeni vergilendirme sistemi ve ihbar hattı kurulması gündeme geldi. İşte ayrıntılar..

2023 Yemek ücreti kaç lira oldu? Çalışanlar dikkat! Zamlı günlük yemek bedeli belli mi? 

Milyonlarca çalışan yeni yemek ücretlerinin kaç lira olduğunu araştırıyor. Peki zamlı günlük yemek bedeli belli mi?

Sulu eğlence; Fiyatı günlük 500 TL ila 2 bin TL arası

Hava sıcaklığı öğle saatlerinde 40 dereceye kadar yükselen Antalya'da, bayramda tatilciler su parklarına akın ederek serinlemeye çalışıyor. Tatilciler, dalga havuzu ve su kaydıraklarında hem serinliyor hem de eğleniyor. Bu parkların ücretleri ise günlük 500 TL ila 2 bin TL arası değişiyor.

Günlük 48 TL ödeme ile siz de bu bankadan kredi sahibi olabilirsiniz! İşte o kaçırılmayacak fırsat! 

Nakit ihtiyaçlarının gün geçtikçe artması, vatandaşların banka kredilerine yönelmesine neden oluyor. Halkbank, nakdi ihtiyaçların karşılanması için günlük 48 TL ödeme gerektiren bir kredi sundu. Bu sayede vatandaşlar düşük ödeme imkanıyla kolay bir şekilde kredi borcunu ödeyebilecekler.

9 günlük Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Vatandaşlar 9 günlük kurban bayramının ne zaman başladığını sorguluyor. Özel sektör çalışanları ise ne kadar bayram tatili yapacağını araştırıyor. Peki,  9 günlük tatil ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

antalya kaçak günlük kiralama Haberi

antalya kaçak günlük kiralama

Antalya Valiliği tarafından başlatılan çalışma ile 'konut' olarak kullanılmak üzere ruhsatlandırılan yerlerin, iş yeri olarak işletildiği, bu kapsamda otel, motel, han, pansiyon gibi günübirlik konaklama hizmeti verildiğinin tespit edildiği kaydedildi.


59 KAÇAK İŞYERİNE CEZA KESİLDİ

2016 yılında Antalya'nın Akseki, Elmalı, İbradı, Kaş, Kemer, Konyaaltı, Korkuteli, Muratpaşa ve Serik ilçelerinde komisyon oluşturulduğu ve merkezde bulunan Kepez ilçesinde de komisyon oluşturulmaya çalışıldığının kaydedildiği açıklamada, "Yapılan denetim ve kontrollerde toplam 163 yer denetlenmiş, 59 iş yerine 1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu'na göre işlem yapılarak 48 bin 485 lira para cezası uygulanmış, 1 apart ve 1 butik otel İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı olmadığından, 1 pansiyon ise 667 Sayılı KHK ile kapatılmıştır" denildi. Açıklamada ayrıca, 21 iş yerine kimlik bildirim projesine dahil edilmek üzere 'geçici...