29 / 04 / 2024

Antalya Kaş alt yapı çalışmaları

Antalya Kaş alt yapı çalışmaları

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kaş’a bağlı Yeşilköy ve İslamlar Mahalleleri’nde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Mahalle muhtarı Niyazi Bahçeci "Yollarımız kaymak gibi oldu” dedi.

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

Sirius Modern'de teslimler Haziran 2024'te!

Pınarlar Grup tarafından Antalya Aksu Altıntaş bölgesinde yükselen Sirius Modern projesinde teslimlerin Haziran 2024'te yapılması planlanıyor.

Antalya Kaş'ta imarlı 2 arsa satılacak! Acil bakın!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Antalya Kaş'ta taksitle arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Kaş Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Kaş'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Antalya Kaş'ta satılık gayrimenkul fırsatı!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta gayrimenkul satıyor. Söz konusu ihale Kaş Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Antalya Kaş'ta 689 metrekarelik arsa satılıyor! Turizm cennetinde arsa fırsatı!

Antalya ili Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Kaş ilçesi, Kalkan Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Antalya Kaş'ta 4 bin metrekarelik arazi 2.1 milyon TL'ye satılıyor!

Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Muratpaşa Sosyal Güvenlik Merkezi, Antalya ili, Kaş ilçesi, Çayköy Mahallesi'nde yer alan araziyi satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler...

TOKİ Antalya Kaş'ta 2+1, 3+1 konutlar ne kadar? 6 soruda TOKİ Antalya!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Antalya 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Kaş projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Kaş 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Altın güç topluyor! Altın fiyatları yükselecek mi?

2 bin dolar seviyelerini gören ons altın dün sabahki 1979 dolar seviyesi ile sert düştü. Ons altın dün kapanışa doğru Antalya zirve sonrasında yön değiştirdi ve tekrar 2 bin dolar seviyelerine çıktı. Peki haftanın son işlem gününde altın fiyatları kaç lira oldu? İşte 11 Mart 2022 altın fiyatları..

Piyasalar alev aldı! Antalya zirvesi sonrası dolar, petrol, altın yükselişe geçti!

Rusya ve Ukrayna Dışişleri Bakanlarının Antalya'daki zirvesinin ardından ufukta henüz barış olmadığı için piyasalar tersine döndü. Altının ons fiyatı 1.976 dolardan 2000 doların üzerine çıktı. Dolar 15 lira seviyesine yükselirken Avrupa borsalarında kayıplar yüzde 2'yi aştı...

Altın gümüş düştü, platin arttı! Platinin gramı bugün kaç lira?

Altın ve gümüş kadar yaygın olarak adı geçmese de platin de yatırım yapılabilen kıymetli metaller arasında yer alıyor. Altın ve gümüş dışında başka bir yatırım aracı arayanlar platini de araştırıyor. Altın ve gümüş güne düşüşle başlarken platin bugün kaç para?

Türkiye'de yastık altında kaç ton altın var?

Altın fiyatları Merkez Bankası Fed'in faiz kararı öncesinde yatırımcıların merkezinde olmaya devam ediyor. Peki Türkiye'de yastık altında kaç ton altın var?

TOKİ Antalya Manavgat alt gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Manavgat alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Antalya Kaş alt yapı çalışmaları Haberi

Antalya Kaş alt yapı çalışmaları



Antalya Büyükşehir Belediyesi Kaş’a bağlı Yeşilköy ve İslamlar Mahalleleri’nde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.


Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilk olarak Yeşilköy Mahallesi’ni sıcak asfalta kavuşturdu. Daha sonra İslamlar Mahallesi yolunu tamamlayan ekipler Karadağ Mahalle yolunu da sıcak asfaltla buluşturdu. Çalışmalara, Çavdır Mahalle yolunda devam ediliyor.


YOLUMUZ KAYMAK GİBİ OLDU

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Karadağ mahalle muhtarı Niyazi Bahçeci ile birlikte Karadağ’da devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Mahalle muhtarı Niyazi Bahçeci “’Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu tüm hizmetlerden dolayı oldukça mutluyuz. Yollarımız kaymak gibi oldu” dedi.


GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Çalışmaları yakından takip eden ve yerinde inceleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ise, “Ekiplerimiz gece gündüz hizmet için çalışmaktadır. Özellikle grup yollarımızı büyük titizlikle ve son derece modern bir şekilde yapmaktayız. Kaş ilçemizde...