19 / 07 / 2024

Haziran ayında milyarlarca TL'lik gayrimenkul satan CHP’li belediyelerden yine peş peşe arsa satışı!

Haziran ayında milyarlarca TL'lik gayrimenkul satan CHP’li belediyelerden yine peş peşe arsa satışı!

CHP'li belediyeler yeni arsa satışı için düğmeye bastı. Ankara, İzmir, İstanbul'dan sonra şimdi de Kastamonu, Ortahisar, Antalya Kaş, Kahramankazan, Anamur, Urla ve Çanakkale Ayvacık Belediyesi de arsa satacak.




CHP'li belediyeler  nakit sıkışıklığını gidermek amacıyla belediyeye ait taşınmazları peş peşe satışa çıkardı.

MİLYARLARCA LİRALIK TAŞINMAZ SATIŞI


Yeni Akit'ten Sebahattin Ayan imzalı habere göre geçtiğimiz Haziran ayı içerisinde milyarlarca TL'lik taşınmaz satışı gerçekleştiren CHP’li Ankara, İzmir, Kırşehir, Kütahya, Bilecik, Tepebaşı Belediyelerine şimdi de Kastamonu, Ortahisar, Antalya Kaş, Kahramankazan, Anamur, Urla, Çanakkale Ayvacık Belediyeleri eklendi.

CHP’li belediye başkanlarının haraç mezat satmaya çalıştığı belediyelere ait taşınmazlardan bazıları şu şekilde:

Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 31 Temmuz tarihinde mülkiyeti belediyeye ait iki gayrimenkulü satışa çıkardı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sarıyer ilçesi Tarabya mahallesinde yer alan 829,43 metrekare arsayı 398 milyon 126 bin Türk Lirası muhammen bedelle satışa çıkarırken, Zeytinburnu ilçesi Veliefendi mahallesinde yer alan ve 2378 ada 6 no’lu parselde bulunan 124 metrekare arsayı 5 milyon 40 bin Türk Lirası muhammen bedelle elden çıkaracak.

Haziran ayında milyarlarca TL lik gayrimenkul satan CHP’li belediyelerden yine peş peşe arsa satışı!

Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı da 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Kastamonu Belediyesi, Aktekke ve Saraçlar mahallelerinde yer alan 3 bin 713 metrekare konut ve ticaret alanını 23 Temmuz tarihinde toplam 75 milyon 750 bin Türk Lirası muhammen bedelle satacak.

Hüseyin Can Güner’in başkanlık yaptığı Çankaya Belediyesi de gayrimenkul satışına gitti. Güner, Balgat, İlker, İmrahor-3, Keklik Pınarı mahallelerinde bulunan ve mülkiyeti belediyeye ait 5494 metrekare klasik üç kat imarlı sekiz adet taşınmazı 151 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen bedelle satışa çıkardı. 

Kahramankazan Belediyesi de özel eğitim alanı, sanayi, depolama, ticaret, konut ve köylerde yer alan toplamda 6 adet gayrimenkulü elden çıkaracak. Paylaşılan detaylara göre Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Balaçimşit, Kayı, Saray, Fatih mahallelerinde yer alan ve mülkiyeti belediyeye ait yaklaşık 15 bin metrekare gayrimenkulü 63 milyon 315 bin Türk Lİrası muhammen bedelle satacak..

Çanakkale Ayvacık Belediyesi, Fatih ve Hamdibey Mahallelerinde yer alan ve mülkiyeti belediyeye ait yaklaşık 6 bin metrekare arsa vasıflı taşınmaz 35 milyon 593 bin Türk Lirası muhammen bedelle 22 Temmuz tarihinde elden çıkaracak.

 

Konutta vergi oyunu! Emlakçılar; gayrimenkul, emlak ve arsa işlerinden zengin olmanın yolunu böyle buluyor...

Temmuz ayının SED ödemeleri hesaplara yattı! Hemen kontrol edin: Tam 1 milyar 21 milyon TL!

Kapalıçarşı canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 19 Temmuz Cuma altın fiyatları!


Geri Dön