23 / 05 / 2024

antalya kent düzenleme

antalya kent düzenleme

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre’de başlattığı asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Antalya Çamyuva'da sahil düzenleme çalışmaları başladı!

Antalya'nın Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Çamyuva Mahallesi'ndeki sahil düzenleme çalışmalarını başlattı.

Antalya Kent Konseyi'nden kentsel dönüşüme 16 öneri!

Antalya Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Cumhuriyet Meydanı Kentsel Tasarım Projesi ile ilgili görüş ve önerilerinin yer aldığı raporu yayımladı. Raporda 16 önemli öneri yer aldı.

Bursa Panayır-Yunuseli arasına modern düzenleme!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’yı daha ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla Panayır Kavşağı-Yunuseli arasındaki 4 kilometrelik yolda projelendirilen genişletme ve köprü düzenleme çalışmalarının başlatıldığını açıkladı.

Antalya Kent Müzesi çalışmaları ne durumda?

Antalya Kent Müzesi’nin kurulmasında, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in de onanıyla önemli bir sorumluluk üstlenen Antalya Kent Konseyi, dün gerçekleştirdiği toplantıda durum değerlendirmesi yaptı.

Antalya Kent Müzesi Projesi'nin halka tanıtımı gerçekleşti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kent merkezinde 140 bin metrekare alanda kurulacak Antalya Kent Müzesi proje tanıtım toplantısında proje kapsamında yıkılacak Atatürk Stadyumu'nun park olarak düzenleneceğini belirtti.

İzmir Yeni Kent Merkezi Nazım İmar Planı'nda kısmi düzenleme!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Alsancak-Turan arası Yeni Kent Merkezi Nazım İmar Planı’nın İzmir 1. İdare Mahkemesi tarafından iptal edilen plan notu değişikliklerinde kısmi yeni düzenleme yaptı.

Antalya Muratpaşa'da Bina Cephe Düzenleme 2. Etap ihalesi yapıldı!

Muratpaşa Belediyesi’nce başlatılan Mevlana Caddesi Bina Cephe Düzenleme 2. etap çalışma ihale yapıldı. Çalışmalar kapsamında, 40 binanın, 58 bin metrekarelik cephesi, Akdeniz renkleri ile boyanacak.

İzmit Akçakoca Mahallesi'nde sokak düzenleme çalışması!

İzmit Belediyesi tarafından Akçakoca Mahallesi’nde düzenleme yapılıyor. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre,zemin yenilemesi yapılacak.

Bostanlı Deresi çevre düzenleme ihalesi 30 Haziran'da!

Kıyı düzenleme çalışmaları kapsamında Bayraklı sahil şeridinin uygulama projelerini tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bostanlı Deresi ve çevresi için de 30 Haziran tarihinde yapım ihalesine çıkıyor...

Silivri'de yol düzenleme çalışmaları başladı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın, ilçe genelinde başlattığı modern yol düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tretuvarların genişletilerek yaya yürüyüş yollarının arttırıldığı çalışmalar, Sayalar Mahallesi’nde de başlatıldı.

Silivri Kavaklı meydan düzenleme çalışmaları tamamlandı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın 2015 Yatırım Programı kapsamında Kavaklı Mahallesi’nde başlattığı meydan düzenleme çalışmaları tamamlandı. Düzenleme çalışmaları kapsamında, bina çevresindeki duvarlar kaldırılarak meydan genişletildi.

TOKİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu inşaat ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu hizmet binası inşaatı işi yapım işi bugün saat 14:30'da açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Taksim Meydan Düzenleme Projesi'nin zemin yenileme çalışması başladı!

Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirip hayata geçirdiği Taksim Meydan Düzenleme Projesi’nin en önemli ayaklarından olan zemin yenileme çalışması başladı. Çalışma kapsamında uzun süredir beton kaplı olan zemine parke taşı döşeniyor.

antalya kent düzenleme Haberi

antalya kent düzenleme

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre’de başlattığı asfalt çalışmalarına devam ediyor. 2015 yılı içerisinde Demre’ye 15 kilometresi sıcak 70 kilometre de sathi asfalt döken Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların talep ettiği bölgelere asfalt dökmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı asfalt programını 5 kilometre sıcak asfalt 20 kilometre sathi asfalt olarak planlıyor. 2 yıl içerisinde ilçeye 110 kilometre asfaltın maliyeti ise yaklaşık 15 milyon Türk Lirası.


"Sıcak asfaltı Büyükşehir ile tanıdık"

Çalışmalar hakkında bilgi veren Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, Demre’nin 2015 yılında ilk defa sıcak asfaltla tanıştığına dikkat çekerek, “2014 yılının ortasında başladığımız çalışmalarda ilk etapta sathi asfalt yapmıştık. Bu yıl da kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu yıl Köşkerler Mahallesi gurup yolu başlangıcı ve yeni Kömürlük sahiline 5 kilometre sıcak asfalt,...