14 / 05 / 2024

antalya Kepez Erenköy Etüt Merkezi ve Bilgi Evi

antalya Kepez Erenköy Etüt Merkezi ve Bilgi Evi

Kepez Belediyesi tarafından Erenköy Mahallesi’ne yeni bir etüt merkezi ve bilgi evi açıldı. Başkan Tütüncü, açılışını yaptıkları kurumun farklı ders saatleriyle yaklaşık 900 öğrenciye ulaşan sayısıyla bir eğitim ve bilgi yuvası olacağını söyledi.

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

Antalya Kepez'de 35.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan gayrimenkulü 35 milyon 280 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri dönüşüm projesinde son durum ne?

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yapımı tamamlanan A parseldeki 606 dairenin anahtarlarını hak sahiplerine teslim eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki günlerde yapım çalışmaları tamamlanacak.

Antalya Kepez'de satılık 5 gayrimenkul! 50 milyon TL'ye!

Antalya Kepez Mahallesi'nde yer alan 5 gayrimenkul Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 50 milyon 60 bin TL bedelle satışa sunuluyor. 

Antalya Kepez'de 3.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Kepez'e bağlı Göksu Mahallesi'nde yer alan 2 bin 701 metrekare büyüklüğündeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 17 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Sur Yapı Antalya Kepez fiyatları!

Sur Yapı Antalya Kepez fiyatları 107 bin TL'den başlıyor. İlk teslimlerin 2019 yılında yapılacağı projede ön satış günleri fırsatları devam ediyor...

Sur Yapı Antalya Kepez fiyat listesi!

Sur Yapı Antalya Kepez fiyat listesi 107 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanan Sur Yapı Antalya projesinde ilk 1.000 konut satışa sunuldu...

Antalya Kepez dönüşümüne halktan tam destek!

Antalya Kepez’de çalışmaları devam eden kentsel dönüşüm projesine halktan yüzde 99 oranında destek var.

Sur Yapı Antalya Kepez projesine 19 binin üzerinde talep!

19 bin konutun yer alacağı Sur Yapı Antalya Kepez projesine 19 binin üzerinde talep geldi. Ön talep süreci devam eden Sur Yapı Antalya Kepez kentsel dönüşüm projesinin 8 yılda tamamlanması planlanıyor.

Antalya Kepez-Santral'de çevreci dönüşüm!

Türkiye’nin en büyük ve sorunsuz kentsel dönüşüm projesi olan Antalya Kepez-Santral, aynı zamanda en çevreci geri dönüşüm çalışmasına da sahne oluyor.

Antalya Kepez ve Santral'deki dönüşümü Sur Yapı yapacak!

Antalya Kepez ve Santral mahallerindeki kentsel dönüşüm projesini Sur Yapı kazandı. 2019 seçimlerinden önce konutların tamamlanacağını belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, proje hakkında bilgi verdi.

Antalya Kepez'deki sosyal tesisin yüzde 80'i tamamlandı!

Antalya Kepez Belediyesi'nin, yapımı süren sosyal yardım merkezinin kaba inşaatının yüzde 80'ni tamamlandı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Düdenbaşı Mahallesi'nde inşa edilen sosyal yardım merkezinde incelemelerde bulundu.

Antalya Kepez Macera Ormanı hizmete açıldı!

Kepez Belediyesi, 2015 yılının son günlerinde açılan Dokuma Kent Parkı'nın ardından, bu kez de Antalya Kepez Macera Ormanı'nı hizmete soktu.

antalya Kepez Erenköy Etüt Merkezi ve Bilgi Evi Haberi

antalya Kepez Erenköy Etüt Merkezi ve Bilgi Evi

Kepez Belediyesi tarafından Erenköy Mahallesi’ne Etüt Merkezi açıldı. Açılışta Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ile Meclis Üyeleri, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan, mahalle muhtarları ile çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Etüt merkezine 85 öğrencinin kayıt yaptırdığını belirten Başkan Tütüncü, açılışını yaptıkları kurumun farklı ders saatleriyle yaklaşık 900 öğrenciye ulaşan sayısıyla bir eğitim ve bilgi yuvası olacağını söyledi. Tütüncü, “Buralar büyük emekler üzerinde yükseliyor. Buralar çok büyük harcamalar sonucu vücut buluyor. Mahalle muhtarlarından buraların duyurulması konusunda özellikle rica ediyorum. Bölgede bulunan her öğrencimiz buradan faydalansın istiyoruz. Bu eğitim yuvası, sadece Erenköy’e değil, Esentepe, Çamlıbel, Kanal, Göçerler, Kazım Karabekir ve Çankaya mahallelerine hizmet verebilecek. Bölgeye böyle bir bilim yuvası kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz”...