28 / 04 / 2024

Kepez Erenköy Etüt Merkezi ve Bilgi Evi açıldı

Kepez Erenköy Etüt Merkezi ve Bilgi Evi açıldı

Kepez Belediyesi tarafından Erenköy Mahallesi’ne yeni bir etüt merkezi ve bilgi evi açıldı. Başkan Tütüncü, açılışını yaptıkları kurumun farklı ders saatleriyle yaklaşık 900 öğrenciye ulaşan sayısıyla bir eğitim ve bilgi yuvası olacağını söyledi.



Kepez Belediyesi tarafından Erenköy Mahallesi’ne Etüt Merkezi açıldı. Açılışta Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ile Meclis Üyeleri, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan, mahalle muhtarları ile çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Etüt merkezine 85 öğrencinin kayıt yaptırdığını belirten Başkan Tütüncü, açılışını yaptıkları kurumun farklı ders saatleriyle yaklaşık 900 öğrenciye ulaşan sayısıyla bir eğitim ve bilgi yuvası olacağını söyledi. Tütüncü, “Buralar büyük emekler üzerinde yükseliyor. Buralar çok büyük harcamalar sonucu vücut buluyor. Mahalle muhtarlarından buraların duyurulması konusunda özellikle rica ediyorum. Bölgede bulunan her öğrencimiz buradan faydalansın istiyoruz. Bu eğitim yuvası, sadece Erenköy’e değil, Esentepe, Çamlıbel, Kanal, Göçerler, Kazım Karabekir ve Çankaya mahallelerine hizmet verebilecek. Bölgeye böyle bir bilim yuvası kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi.


BÜYÜKLER DE FAYDALANABİLECEK

Sadece öğrencilerin değil, velilerin de eğitim göreceği bir kurum olan Erenköy Bilgi Evi ve Etüt Merkezi’nde akşam saatlerinde büyükler için de İngilizce ve Osmanlıca dersler verilecek. Yediden yetmişe herkesin faydalanması planlanan bilgi eviyle, Kepez’de eğitimin kalitesinin artırılması ve öğrenci ile velilerin özel programlarla daha etkin bir iletişim kurmaları amaçlanıyor. Kurum, farklı gün ve saatlerde farklı yaş gruplarından öğrencilere ve büyüklere kapılarını açıyor.

Açılışın ardından ilk ders için sınıfta yerlerini alan öğrenciler, Tütüncü’ye mahallelerine kazandırdığı eğitim yuvası için teşekkür ederek, derslerine çok çalışma sözü verdi.



Hürriyet 





Geri Dön