14 / 05 / 2024

Kepez Erenköy Etüt Merkezi ve Bilgi Evi

Kepez Erenköy Etüt Merkezi ve Bilgi Evi

Kepez Belediyesi tarafından Erenköy Mahallesi’ne yeni bir etüt merkezi ve bilgi evi açıldı. Başkan Tütüncü, açılışını yaptıkları kurumun farklı ders saatleriyle yaklaşık 900 öğrenciye ulaşan sayısıyla bir eğitim ve bilgi yuvası olacağını söyledi.

Ziraat GYO Erenköy projesinin değeri 340 milyon TL'ye yaklaştı!

Ziraat GYO tarafından İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, 1405 ada 193 parsel üzerinde konumlu 3 adet dükkan ve 45 adet konut nitelikli toplam 48 adet bağımsız bölümden oluşan projenin değeri 340 milyon TL'ye yaklaştı.

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Yıldız tarafından kuruldu.

Düzce Cedidiye'de zemin etüt çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi kent genelinde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırıyor. Belediye kent genelinde zemin etüt çalışmalarına başladı.

Paşabahçe ilk deneyim mağazasını Erenköy'de açtı!

Paşabahçe Mağazaları, ilk deneyim mağazasının açılışını İstanbul Erenköy'e bağlı Bağdat Caddesi'nde gerçekleştirdi.

Kadıköy Erenköy'de 13 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

T.C. İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Erenköy Mahallesi, 368 ada 152 parselde yer alan dükkanı 13 milyon TL'ye satıyor...

Emlak Katılım Erenköy şubesini hizmete açtı!

Emlak Katılım, İstanbul'da bulunan 5'inci şubesini Erenköy'de hizmete açtı. Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, "Salgın sürecine rağmen Emlak Katılımı büyütmeye devam ediyoruz'' diye konuştu.

Eta Etüt Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Eta Etüt Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon 200 TL sermaye bedeli ile Abdulhamit Güzel, Erhan Doğan ve Mehmet Taner Asal ortaklığında kuruldu. 

Elazığ'da inşa edilecek yeni konutlar için zemin etüt çalışmaları yapılıyor!

Merkezi Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin meydana geldiği Elazığ'da yıkımı tamamlanan ağır hasarlı binaların yerine yapılacak yeni konutlar için zemin etüt çalışmaları yapılıyor.

Büyük İstanbul Tüneli’nin etüt çalışmaları tamamlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrasya’dan sonra boğazın altından geçip ’Büyük İstanbul Tüneli’nin etüt çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Gülaylar, İçerenköy'deki CarrefourSA arsası için el sıkıştı!

İstanbul İçerenköy’de şehrin göbeğinde bulunan ve pek çok yatırımcının markajına giren CarrefourSA arazisinin satışında son noktaya gelindi. Gülaylar, İçerenköy'deki CarrefourSA için el sıkıştı.

Kanal İstanbul’un etüt ihalesini Yüksel Proje kazandı!

Çılgın Proje olarak bilinen Kanal İstanbul’un etüt projesi için ihale gerçekleşti. İhaleye sadece Yüksel Proje katıldı. Firma, ihaleyi 34 milyon 990 milyon TL bedelle kazandı.

CarrefourSA İçerenköy AVM'nin arsası satılıyor mu?

1993 yılında Türkiye'nin ilk hipermarketi olarak hizmete açılan İçerenköy CarrefourSA'nın arsası yatırımcıların dikkatini çekiyor. Gülaylar Grup'un arsa için pazarlık yaptığı iddia edildi.

Kepez Erenköy Etüt Merkezi ve Bilgi Evi Haberi

Kepez Erenköy Etüt Merkezi ve Bilgi Evi

Kepez Belediyesi tarafından Erenköy Mahallesi’ne Etüt Merkezi açıldı. Açılışta Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ile Meclis Üyeleri, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan, mahalle muhtarları ile çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Etüt merkezine 85 öğrencinin kayıt yaptırdığını belirten Başkan Tütüncü, açılışını yaptıkları kurumun farklı ders saatleriyle yaklaşık 900 öğrenciye ulaşan sayısıyla bir eğitim ve bilgi yuvası olacağını söyledi. Tütüncü, “Buralar büyük emekler üzerinde yükseliyor. Buralar çok büyük harcamalar sonucu vücut buluyor. Mahalle muhtarlarından buraların duyurulması konusunda özellikle rica ediyorum. Bölgede bulunan her öğrencimiz buradan faydalansın istiyoruz. Bu eğitim yuvası, sadece Erenköy’e değil, Esentepe, Çamlıbel, Kanal, Göçerler, Kazım Karabekir ve Çankaya mahallelerine hizmet verebilecek. Bölgeye böyle bir bilim yuvası kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz”...