27 / 04 / 2024

Ziraat GYO Erenköy projesinin değeri 340 milyon TL'ye yaklaştı!

Ziraat GYO Erenköy projesinin değeri 340 milyon TL'ye yaklaştı!

Ziraat GYO tarafından İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, 1405 ada 193 parsel üzerinde konumlu 3 adet dükkan ve 45 adet konut nitelikli toplam 48 adet bağımsız bölümden oluşan projenin değeri 340 milyon TL'ye yaklaştı.



Ziraat GY'nun Erenköy'deki projesinde proje bünyesinde 27 adet 2+1, 14 adet 3+1 ve 4 adet 4+1 olmak üzere toplam 45 adet konut ve zemin kat seviyesinde düz giriş 3 adet dükkan ve 48m adet bağımsız bölüm bulunuyor. Konutlar 1+1, 2+1,3+1 ve 4+1 4 farklı tipte olarak yükseliyor. 

Söz konusu proje Erenköy Mahallesi sınırları içerisinde 2vbin 186,98  metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 

Ziraat GYO Erenköy projesinin değeri 340 milyon TL ye yaklaştı!

ZİRAAT GYO ERENKÖY PROJESİ NEREDE?

Projenin yer aldığı bölgede, ağırlıklı olarak yüksek katlı konut yapılaşmaları ile eski konut yapılaşmaları yer almakta. Bölgede, sosyal yaşamın gerektirdiği alışveriş, sağlık ocağı, okul, market vb. sosyal ihtiyaçlara ulaşım rahatlıkla yapılmakta.Taşınmazların yakın çevresinde; Palladium AVM, Bauhaus Kozyatağı, Bahçeşehir Üniversite Hastanesi Medical Park Göztepe, Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Özgürlük Parkı, Caddebostan Plajı yer almakta.

Taşınmazlara toplu taşıma araçları duraklarına yakın konumda yer almakta olup, ulaşım toplu taşıma araçları ve özel araçlar ile sağlanabilmektedir. (Göztepe ve Erenköy  Marmaray  durağına yürüme mesafesinde. Ayrıca Kozyatağı Merto İstasyonuna da yakın mesafede kon umlanıyor.)  Sabiha Gökçen Havalimanı’na takribi 28 km, İstanbul Havalimanı’na takribi 50 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne takribi 9 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne takribi 18 km, Yavuz Sultan Selim Köprüsüne takribi 50 km, Avrasya Tüneline takribi 7 km uzaklıkta.

SOSYAL ALANLAR NELER?

Projede 2 adet asansör ve 1 adet yangın asansörü bulunmaktadır ancak; değerleme tarihi itibariyle
asansör kabin, ray ve makine dairesinin henüz tamamlanmadığı görülmüştür. Taşınmazların ısıtma sistemi doğalgazlı merkezi sistem olarak projelendirilmiştir. Proje bünyesinde 58 araçlık kapalı ve 7 araçlık açık misafir otopark alanları mevcuttur. Proje bünyesinde parselin kuzeydoğu bölümünde yeşil alan ve peyzaj alanları yer alacak. 

Ziraat GYO Erenköy projesinin değeri 340 milyon TL ye yaklaştı!

ERENKÖY KONUT VE DÜKKAN FİYATLARI NE KADAR?

Projede yer alacaj konutların ortalama m² birim değeri 98 bin lira metrekare olarak
hesaplanmış olup  Emsal düzeltme sonrası küçük alanlı dükkanların ortalama metrekare  birim değeri 175 bin lira, büyük alanlı dükkanın ortalama metrekare birim değeri 148 bin metrekare olarak belirnmiştir.  Şerefiye çalışmasında küçük alanlı dükkanların metrekare birim değeri 175 bin metrekare, büyük alanlların dükkanın m² birim değeri 165 bin metrekare olarak belirlenmiştir.

ERENKÖY PROJESİNİN DEĞERİ 340 MİLYONA YAKLAŞTI

48 adet bağımsız bölümün yüzde 70 inşaat seviyesine göre değeri toplam değeri 331 milyon 737  bin  tamamlanması durumundaki değeri ise 473 milyon 911 bin TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etabın değeri 10 milyar TL'ye yaklaştı!

Geri Dön