04 / 05 / 2024

Antalya Kepez yüzme havuzu

Antalya Kepez yüzme havuzu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, deniz olmayan Kepez’de, mahallelere yapacakları açık yüzme havuzları ile yüzme sporunu geniş halk kitleleriyle buluşturacaklarını söyledi.

Antalya Kepez'de açık yüzme havuzu inşa ediliyor!

Kepez Belediyesi Antalya’ya tam olimpik yüzme havuzundan sonra açık yüzme havuzu da kazandırıyor. İhale bedeli 2 milyon 077 bin lira olan açık yüzme havuzu ve sosyal tesisin temeli törenle atıldı.

Antalya Kepez'de 35.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan gayrimenkulü 35 milyon 280 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Büyükşehir'den 35.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Kepez ilçesi, Küçütçü Mahallesi'nde yer alan arsayı 35 milyon 280 bin TL'ye satıyor...

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Antalya Kepez Santral'de 472 aile dairelerine kavuştu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde inşaatı tamamlanan 472 aileye evleri teslim edildi. 

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri dönüşüm projesinde son durum ne?

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yapımı tamamlanan A parseldeki 606 dairenin anahtarlarını hak sahiplerine teslim eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki günlerde yapım çalışmaları tamamlanacak.

Antalya Kepez-Santral projesinde hak sahipleri evlerine kavuşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaat çalışmaları tamamlanan 460 daireyi 28 Temmuz Salı günü törenle hak sahiplerine teslim edecek.

Antalya Büyükşehir'den 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kepez ilçesi, Kütükçü mahallesinde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 6 milyon 825 bin TL olarak belirlendi. 

Antalya Büyükşehir'den 6.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez İlçesi Kütükçü Mahallesi'ndeki arsasını ihale ile satıyor. İhale 29 Kasım'da gerçekleşecek..

Antalya Büyükşehir'den 17.6 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez ve Muratpaşa İlçelerinde yer alan 3 gayrimenkulü ihale ile satıyor...

Antalya Büyükşehir’den Kepez’e 2.2 milyar TL’lik yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 4.5 yılda Kepez’e 2.2 Milyar TL’lik yatırım yaptığını dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Kepez’in Antalya’nın arka bahçesi olmaktan çıkıp Antalya’nın ön bahçesi haline geldiğini söyledi

Antalya Büyükşehir'den 6.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez Kütükçü Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Ekim'de gerçekleşecek..

Antalya Büyükşehir'den 63.7 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Kepez ilçesinde bulunan 5 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların satış bedeli 63 milyon 790 bin TL olarak belirlendi.

Antalya Kepez-Santral'de dönüşüm tam gaz!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine ait konutların inşaatı son sürat devam ediyor.r örülmeye başladı.

Antalya Kepez yüzme havuzu Haberi

Antalya Kepez yüzme havuzu

Kepez Belediyesi’nin, Fabrikalar Mahallesi’nde yapımını başlattığı ve karkası tamamlanan açık yüzme havuzu ve sosyal tesisinin inşasında yüzde 45 seviyelerine gelindi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ihale bedeli 2 milyon 77 bin lira olan açık yüzme havuzu ve sosyal tesisin devam eden inşasında incelemelerde bulundu. Yetkililerden tesisin yapımıyla ilgili bilgi alan Tütüncü, ‘’Kepez’de yüzme bilmeyen kimse kalmasın. Kepez’in denizi yok ama bu tip tesislerle birlikte yüzme sporunu halkımızın gündemine alalım, halkımızın rahatlıkla yüzebileceği tesislerde yüzme sporu ile meşgul olmalarını sağlayalım. Böylece yüzme sporu ile birlikte onları sağlıklı bir yaşama taşıyalım arzusundayız. Bu anlamda çok önemli tesisleri hayata geçirdik. Tam olimpik kapalı yüzme havuzunu Antalya’da ilk kez Kepez Belediyesi tarafından inşa edildi. Bu çok büyük bir başarıydı. Şimdi yüzme sporunu mahallelere,...