02 / 05 / 2024

Antalya Konaklı okul projeleri

Antalya Konaklı okul projeleri

Konaklı sakinleri, mahallelerindeki üç ilkokulun ihtiyacı karşılamadığını belirterek, yeni bir okul yapılmasını istediler. Konaklı'daki okul sıkıntısı velileri de harekete geçirdi.

TOKİ, Antalya'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 13:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul müjdesi!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 13:00'te yapılacak.

TOKİ'den Antalya Kepez'e 3 yeni okul müjdesi!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 14 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Antalya Serik'e 3 yeni okul!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 13 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Antalya'daki tarihi düğmeli okul binası turizme kazandırılıyor!

Antalya'nın kendisine özgü düğmeli evleriyle ünlü Akseki ilçesinde inşa edildiği 1926 yılından beri ayakta kalmayı başaran okulda, restorasyon çalışmaları başladı

Okul mimarisinde koronavirüs dönemi!

Koronavirüs salgınıyla beraber sosyal mesafe doğal havalandırma, bahçe gibi konular okul mimarisinin önemini artırdı. Bu bağlamda çalışmalara başlayan Antalya Koleji üç kampüsünde sunduğu olanaklarla öğrencilerine güvenli eğitim sunuyor.

Koronavirüs, okul mimarisinin önemini artırdı!

Koronavirüs sonrası, sosyal mesafe, doğal havalandırma bahçe gibi konular, okul mimarisinin önemini daha da artırdı. Antalya Koleji Kurucu Başkanı Sezgin Koca, güvenli eğitim için yürütülen çalışmaları anlattı.

Mimar Hacer Tütüncü Okudan'dan örnek okul yatırımı!

Antalya'da 28 Şubat sürecinde başörtüsünü açmadığı için eğitimine yurt dışında devam etmek zorunda kalan Hacer Tütüncü Okudan aldığı eğitimle mimar oldu. Okudan şehre imzasını örnek okul projesiyle attı.

Antalya'da 967 toplanma alanı var!

AFAD Başkanlığı Antalya Müdürü Fevzi Timur, Antalya'da 577'si park, 94'ü spor salonu, 70'i pazar yeri, 26'sı otopark, 176'sı okul ve kamu alanı, 24 de diğer alan olmak üzere 967 toplanma alanı olduğunu açıkladı.

Antalya'da okul kantincileri kiralardan dertli!

AESOB ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı öncesi kantinci esnafıyla istişare ve değerlendirme toplantısında buluşan kantinciler kiralardan dertli. 

Antalya'da 135 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 135 milyon 25 bin TL bedel ile okul yaptıracak. 

Antalya Konaklı okul projeleri Haberi

Antalya Konaklı okul projeleri

KONAKLI Mahallesi Muhtarı Osman Kaya, Menderes İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Er, M. Kemal Atlı İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Bünyamin Biber ve Gazi İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Adem Gökçe, mahallelerindeki üç ilkokul ve ortaokulda derslikler yetersiz olduğundan ikili eğitim yapıldığını, sınıflardaki öğrenci mevcudunun 40 ila 45 kişi arasında olduğundan eğitimde kalitenin düştüğünü söylediler. Konaklı imar planında çok sayıda okul yeri olduğunu söyleyen Kaya ve okul aile birliği başkanları, sabah 06.00'da okula gitmek için kalkmak zorunda olan öğrencilerin, ilk derslerde uyukladığını veya uyuduğunu ileri sürdüler.  


ÇOCUKLAR KORKUYOR  

Muhtar Kaya ve okul aile birliği başkanları, şöyle konuştular: "Mahallemizdeki üç ilkokul ve ortaokulda öğrenci mevcudu fazla olduğundan sabahçı ve öğlenci olmak üzere ikili eğitim yapılıyor. Sabahçı yavrularımız okula gitmek...