02 / 05 / 2024

Antalya Konaklı okulları

Antalya Konaklı okulları

Konaklı sakinleri, mahallelerindeki üç ilkokulun ihtiyacı karşılamadığını belirterek, yeni bir okul yapılmasını istediler. Konaklı'daki okul sıkıntısı velileri de harekete geçirdi.

Antalya Kepez'e yeni okullar geliyor!

Antalya Kepez ilçesine yeni okullar inşa ediliyor. Kepez ilçesinde muhtarlar mahallelerinin eğitim alanındaki yatırım ihtiyaçlarını anlattı. Başkan Tütüncü “Yeni okullar geliyor” dedi...

Sur Yapı Antalya'da 2+1'ler 260 bin TL'ye!

Sur Yapı Antalya'da 2+1'ler 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Ön satışta olan projede konutların yanı sıra dev şehir parkı, hastane, okullar, alışveriş merkezi ve caddeler, teknokent ve müzeler bulunuyor.

Antalya Büyükşehir'den Alanya'ya mahalle konağı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, eğitimin taşımalı sisteme geçtiği kırsal mahallelerde yer alan atıl durumdaki eski köy okullarına tekrar hayat veriyor. 

Antalya Alanya'da 4.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Antalya İli Alanya İlçesi Milli Emlak Müdürlüğü, Konaklı ve Mahmutlar'da bulunan tarla ve araziyi satışa çıkardı. Günübirlik turizm tesis alanı ve tercihli kullanım alanı imarlı arsaların toplam bedeli 4 milyon 401 bin 359 TL olarak belirlendi.

Antalya Muratpaşa'da okullar onarılıyor!

Muratpaşa Belediyesi; ilçedeki okulların bakım ve onarımını gerçekleştirerek eğitime katkı sağlıyor. İşte haberin ayrıntıları...

Antalya Konaklı Hali’ne sıcak asfalt!

Yıllardır çözülemeyen Konaklı Toptancı Hali’nin bir bölümündeki alt yapı sıkıntısı, esnafın talebiyle kısa sürede tamamlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, alt yapısı olmayan bölümdeki çalışmanın ardından da sıcak asfalt çalışması başlattı

Antalya Yeditepe Koleji Okulları hizmete açıldı!

İstek Vakfı Kurucu Başkanı Bedrettin Dalan, Antalya Yeditepe Koleji Okulları'nın açılış törenleri için Antalya'ya geldi. Dalan, açılışın ardından öğrencilerle de bir araya geldi.

Antalya Konaklı'daki vatandaşlar belediyeden okul talep etti!

Konaklı sakinleri, mahallelerindeki üç ilkokulun ihtiyacı karşılamadığını belirterek, yeni bir okul yapılmasını istediler. Konaklı'daki okul sıkıntısı velileri de harekete geçirdi.

Antalya'daki okullar yenileniyor!

Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler Antalya genelindeki 102 okulun fiziki eksiklerini tamamlıyor. Öğrenci ve velilerin yüzünü güldüren çalışmalar, 2015-2016 eğitim öğretim yılının başlayacağı 28 Eylül tarihine kadar tamamlanacak.

Antalya'daki okullar onarılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim almaları için eksikleri tespit edilen okullarda bakım onarım çalışması yürütüyor.

Antalya Koleji icradan 23.3 milyon TL'ye satılacak!

Antalya'nın en köklü okullarından dört binadan oluşan Antalya Koleji, 23 milyon 394 bin TL bedelle Antalya 6. İcra Müdürlüğü tarafından satışa çıkacak.

Konaklı'da '8 kat' kampanyası!

Antalya Alanya Konaklı Mahallesi Muhtarı Osman Kaya, mahallelerinde haksızlık olduğunu belirterek, imar planının 8 kata çıkarılması için imza kampanyası başlattı. İmza kampanyasına yoğun ilgi gösterildi.

Antalya'da yangın çıktı!

Antalya'daki seralar yandı. Alanya'da kırsal alanda çıkan yangında bir ev ile çok sayıda sera yandı. İlçenin Konaklı beldesi Pamukyeri Mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı...

Antalya Konaklı okulları Haberi

Antalya Konaklı okulları

KONAKLI Mahallesi Muhtarı Osman Kaya, Menderes İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Er, M. Kemal Atlı İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Bünyamin Biber ve Gazi İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Adem Gökçe, mahallelerindeki üç ilkokul ve ortaokulda derslikler yetersiz olduğundan ikili eğitim yapıldığını, sınıflardaki öğrenci mevcudunun 40 ila 45 kişi arasında olduğundan eğitimde kalitenin düştüğünü söylediler. Konaklı imar planında çok sayıda okul yeri olduğunu söyleyen Kaya ve okul aile birliği başkanları, sabah 06.00'da okula gitmek için kalkmak zorunda olan öğrencilerin, ilk derslerde uyukladığını veya uyuduğunu ileri sürdüler.  


ÇOCUKLAR KORKUYOR  

Muhtar Kaya ve okul aile birliği başkanları, şöyle konuştular: "Mahallemizdeki üç ilkokul ve ortaokulda öğrenci mevcudu fazla olduğundan sabahçı ve öğlenci olmak üzere ikili eğitim yapılıyor. Sabahçı yavrularımız okula gitmek...