05 / 05 / 2024

Antalya konut projerli

Antalya konut projerli

Antalya Akdeniz Güncel Gazetesi köşe yazarı olan Altan Orakçı bugünkü yazısında projeden ev satmayı anlattı. Orakçı, Türkiye'de son yıllarda daha projeden ev satmanın moda olduğunu belirtti.

Bordo Premium Antalya projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut fiyatları ne kadar?

Antalya'da Bordo 145 İnşaat tarafından hayata geçirilen Bordo Premium Antalya konut projesi satışlar devam ediyor. Peki, Bordo Premium Antalya projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut fiyatları ne kadar?

İstanbul, yabancıya konut satışında Antalya’yı solladı!

2022-2023 yıllarında, özellikle Rus ve Ukraynalı göçü sebebiyle yabancıya konut satışında ilk sıradaki Antalya, konut fiyatlarındaki fahiş artış ve aynı zamanda, Rusların Dubai gibi kentlere yönelmesi sebebiyle İstanbul'dan sonra ikinci sıraya düştü. Ancak 8 aylık toplamda Antalya ilk sıradaki yerin

TOKİ'den Antalya'ya 7 bin 157 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya'da 7 bin 157 konut daha inşa edecek...

Sur Yapı Antalya’da 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor!

Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çeken Sur Yapı Antalya’da 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor. 

5 soruda TOKİ Antalya Sosyal Konut Projesi 2022! Antalya ucuz konut projesinde kaç konut inşa edilecek? Hangi ilçelerde

TOKİ kapsamında yapılacak olan sosyal konut projelerinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Antalya’da kaç konut inşa edilecek? Antalya’da hangi ilçelerinde ucuz konut inşa edilecek? İşte merak edilen detaylar…

Emlak Konut GYO Antalya Aksu parselinin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO "Antalya Aksu'da yer alan bir adet taşınmazın Değerleme Raporu'nu KAP'ta yayımladı. Peki Antalya Aksu değeri ne oldu? İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap için 5 milyar 50 milyon TL'ye anlaştı!

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinde imzalar atıldı. 

TOKİ Antalya projesinde son dakika! Ucuz konut bekleyen Antalyalılar dikkat! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek. İşte detaylar...

Antalya'da en çok konut alan ülke vatandaşları belli oldu

Türkiye'de gayrimenkul almak isteyen yabancılar İstanbul'dan sonra en fazla Antalya'yı tercih ediyor. Yapılan araştırmalar neticesinde Antalya'dan en çok konut satın alan ülke vatandaşları belli oldu.

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap için 5 milyar 50 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2'nci oturumu gerçekleştirildi. Peki Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi için en yüksek teklif hangi firma tarafından verildi?

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap ihalesinin 2. oturumu 13 Haziran'da!

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap ihalesinin 2. oturumu 13 Haziran 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap ihalesine 8 firma katıldı!

Emlak Konut GYO tarafından gerçekleştirilen Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 6 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap ihalesi 6 Haziran'da!

Emlak Konut GYO projelerinden Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 6 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Antalya konut projerli Haberi

Antalya konut projerli

Türkiye'de son yıllarda daha projeden ev satmak moda oldu. Bir çok şirket yaptığı devasa projeleri daha kağıt üzerinde pazarlamaya başladı. Hem talep topluyor, hem satışını yapıyor. 


Lüks mü evet. Yapılan yüzlerce binadan daha sağlam, daha itina ile yapılıyor. Sosyal tesisleri var. Hatta neredeyse kendi başlarına bir kasaba dersekte yanlış olmaz. 

Özellikle bazı büyük şehirlerde bu tür yapıları görmek mümkün. 


1 + 1'den başlayan daireler var. Oda sayısı fazla olan dairelerin yanısıra villalara sahip olan bu tür yapılar da var. Ancak fiyatları sudan ucuz değil. 


Sürümden kazanılan, yapsattan kazanılan bir sektör değil. 1 + 1 dairelerin fiyatları bile neredeyse 200 bin liradan başlıyor. Trilyona ulaşan satış fiyatları var. Ve işin ilginci de adeta peynir ekmek gibi satılıyor. Neredeyse projeler daha kağıt üzerinde iken dairelerin...