15 / 05 / 2024

antalya Kundu Belek yolu

antalya Kundu Belek yolu

Aksu ve Belek’i birleştirecek yeni yol çalışmasının temeli törenle atıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kundu ve Belek arası ulaşımı 4 dakikaya düşürecek yolu, devamında EXPO’ya bağlayacaklarını söyledi.

Antalya'da 189.9 milyon TL'ye icradan satılık 9 gayrimenkul!

T.C. İstanbul Anadolu 3. İcra Dairesi, Antalya ili, Aksu ilçesi, Kundu ve Boztepe mahallelerinde yer alan 9 gayrimenkulü 189 milyon 968 TL'ye icradan satıyor...

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

Antalya Kundu'daki Ters Ev'e 2020'de yeni konsept!

Antalya'nın turistik bölgesi Kundu'daki Ters Ev, 2020 yılı için konseptini değiştiriyor. Geçtiğimiz yıl 15 bin kişi tarafından ziyaret edilen aksiyon evi, 2-20 Mart tarihlerinde yenilenecek.

Antalya'daki ters eve tatilcilerden yoğun ilgi!

Antalya'nın turistik bölgesi Kundu'da bulunan Ters Ev Aksiyon Parkı, tasarımıyla yerli ve yabancı tatilcilerin ilgisini çekiyor. Kış sezonunda yeniden dekorasyon edilecek Ters Ev'de çocuklar için özel alan bulunuyor.

Bayram tatilinde Antalya'daki ters eve yoğun ilgi! 

Kurban Bayramı tatilinde Antalya Kundu'da bulunan Ters Ev doldu taştı. 

Antalya'daki Ters Ev'e yeni dekorasyon!

Antalya'nın turistik bölgesi Kundu'daki Ters Ev Aksiyon Parkı'nda sezon hazırlıkları tamamlandı. Yeni sezona özel yeni iç tasarımıyla dikkati çeken Ters Ev'de çocuklar için özel alan inşa edildi.

İmar barışı için konteyner oyunu!

Antalya Kundu Kemerağzı’ndaki hazine arazisine, konteynerlar koyarak elektrik ve su tesisatı çeken kişilerin asıl amaçlarının, kendilerine burada uzun süre yaşayan çiftçi görüntüsü vererek uzatılan İmar Barışı’ndan faydalanmak olduğu belirtildi.

Antalya'ya metro müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bölgede hayata geçirilecek yatırımlar ve projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Türel, Büyük Liman'dan Kundu'ya kadar metro yapılacağını söyledi.

Mardan Palace Hotel’in borcu 115 milyon euroya ulaştı!

Antalya Kundu'da bulunan Mardan Palace Hotel'in toplam borç miktarı 115 milyon euro civarına ulaştı. Otel, maaşlarını alamayan personel tarafından kullanılamaz hale getirildi. İşte otelin son hali.

Titanic ve Maya, Mardan Palace için masaya oturdu!

2009'da Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından Antalya Kundu’da hizmete açılan Mardan Palace Hotel için iki şirket devreye girdi. 1.4 milyar dolar harcanarak yapılan otelin borçlarını Maya Holding kapatacak.

 Mardan Palace Hotel Rixos Oteller Grubu’na geçti mi?

Antalya Kundu turizm bölgesinde 2009 yılında Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolar bedelle hizmete açılan dünyanın en lüks oteli seçilen Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Mardan Palace'ın Rixos'a satışı tamamlanamadı!

Antalya Kundu'da 2009'da hizmete açılan Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Rixos, Mardan Palace'a talip!

Antalya Kundu'daki hacizlik olan Mardan Palace Hotel, Rixos Oteller Grubu’nun işletmesine geçiyor.

antalya Kundu Belek yolu Haberi

antalya Kundu Belek yolu


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın iki turizm cenneti; Aksu ve Belek’i birleştirecek yeni yol çalışmasının temeli törenle atıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kundu ve Belek arası ulaşımı 4 dakikaya düşürecek yolu, devamında EXPO’ya bağlayacaklarını söyledi.


Aksu ’da gerçekleşen temel atma törenine, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende Aksu’daki 29 muhtara bilgisayar da dağıtıldı. 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’nın artık vizyon şehir olmaya başladığını söyleyerek, “Antalyamız artık dünyada en saygın şehirlerden birine dönüşüyor. Antalya artık dünya markası. Bütün dünyanın en önemli etkinlikleri Antalya’da yapılıyor.EXPO’yu Antalya’ya getirmek kolay değildi. Dünyanın en önemli...