06 / 05 / 2024

Antalya MS Europe

Antalya MS Europe

Antalya'ya deniz yoluyla yılın ilk turistleri geldi. Port Akdeniz Antalya Limanı'na, MS Europa isimli gemi ile bu sabah 400 turist geldi.

Antalya’nın en yeni caddesi Sur Cadde’de teslimler başladı! Sur Yapı 2 senede 4 bin bağımsız bölüm teslim etti!

Sadece son iki senede 4 bin konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, şimdide Antalya projesindeki 7 bloktaki 485 home ofis ile 68 dükkanı sahiplerine teslim etmek için gün sayıyor...

Antalya ve Muğla'da çıkan yangında 2 bin 516 bağımsız birim ağır hasar aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'da çıkan yangında toplamda 2 bin 516 bağımsız birimin acil ağır hasarlı ve yıkık olduğunu söyledi.

Avrasya GYO Antalya Alanya 4 gayrimenkul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Antalya İli, Alanya İlçesi, Türkler Mahallesi sınırları içerisinde  bulunan 18.676,78 m2 yüzölçümlü 320 Ada 1 Parsel üzerinde, tapu kaydında  "21 Bloklu İki Katlı Betonarme Bina ve Arsası" ana taşınmaz, "mesken" ve  "dubleks mesken" bağımsız bölüm vasıflı 4 adet taşınmazın yılsonu değerl

Sur Yapı Antalya’ya uluslararası ziyaret!

Sur Yapı'nın hayata geçirdiği, Türkiye’nin en iyi kentsel dönüşüm projesi olan Sur Yapı Antalya Projesi, dünya çapında herkes tarafından ziyaret ediliyor. Proje en son Bağımsız Devletler Topluluğu’na üye 11 ülke ve KKTC’den üst düzey ülke temsilcileri tarafından ziyaret edildi...

Sur Yapı Antalya projesi tam gaz!

8 milyar yatırımla SUR Yapı tarafından Antalya'da hayata geçirilen 19 bin bağımsız bölümlü Antalya Projesi'nde çalışmalar hızla devam ediyor. 

Sur Yapı Antalya Projesi tam gaz! 

Sur Yapı’nın Kepez-Santral bölgesinde 8 milyar TL yatırımla hayata geçirdiği 19 bin bağımsız bölümden oluşan Antalya Projesi’nde tüm etaplar planlandığı şekilde eş zamanlı olarak hızla devam ediyor. Projede 2019 yılının Aralık ayında teslimlerin başlaması planlanıyor.

Antalya Büyükşehir'den 20 milyon TL'ye satılık 30 işyeri!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa'daki 30 adet bağımsız bölümü ihale ile satışa sunuyor. İhale 20 Eylül'de yapılacak..

Avrasya GYO Antalya Türkler Köyü parseli 2017 değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli, Alanya İlçesi Türkler Köyü, 320 Ada 1 Parsel, R Blok 1.ve 3. Bağımsız Bölüm Yılsonu Değerleme Raporunu yayınladı..

Antalya Zeytinlik'teki metruk binalar yıkılıyor!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Yeşildere Mahallesi (Zeytinköy)'deki bakımsız ve metruk yapıları yıktı. Belediye kentsel dönüşüm projeleri kapsamından yıkımlara devam ediyor.

Boğaçayı Projesi Antalya’nın çehresini değiştirecek!

TÜMSİAD’ın düzenlediği kahvaltıda işadamlarına hitabeden AK Parti Milletvekili Adayı Avukat Mustafa Köse, Hükümetin ve Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı yatırımlarla Antalya’nın çehresinin değişeceğini söyledi.

Erdem City Butik Otel Antalya'da açıldı!

Antalya Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Subaşı, Kaş ilçesinde eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'la birlikte eski Belediye Başkanı Emin Erdem'in Erdem City Butik Otel'in açılışını gerçekleştirdi.

Antalya Kepez kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Antalya'nın önemli gecekondu bölgesi olan Kepezaltı Mahallesi'nde bir kahve toplantısına katılan Antalya Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Subaşı "Bu iki mahallede ne yapılacaksa bunun kararını burada yaşayan halkın vermesi gerekir" dedi.

Antalya'ya MS Europe kruvaziyer gemisi geldi!

Antalya'ya deniz yoluyla yılın ilk turistleri geldi. Port Akdeniz Antalya Limanı'na, MS Europa isimli gemi ile bu sabah 400 turist geldi.

Antalya MS Europe Haberi

Antalya MS Europe

Antalya'ya deniz yoluyla yılın ilk turistleri geldi. Port Akdeniz Antalya Limanı'na, MS Europa isimli gemi ile bu sabah 400 turist geldi. Önemli bölümü Alman olan turistler, bölgedeki tarihi yerleri gezdi ve bir bölümü de alışveriş yaptı. israil'in Aşlot Limanı'ndan gelen gemi Antalya Limanı'ndan Rodos'a geçecek. 



Global Holding iştiraklerinden Port Akdeniz Antalya limanı Genel Müdürü özgür Sert, baharın gelişiyle birlikte Antalya'da kruvaziyer turizm sezonunun da açıldığım belirterek, "Bugün Bahama bayraklı MS Europa gemisi ile yaklaşık 400 yolcu geldi. Yolcuların neredeyse tamamı Alman vatandaşı" dedi. 



Geçen yıl Türkiye'de kruvaziyerle gelen turist sayısının bir önceki yıla göre yüzde 4,5 azaldığını ve kruvaziyerle yaklaşık 1,8 turist geldiğini kaydeden Sert, "Umarız ki bu sene kruvaziyer turizminde bir büyüme gerçekleşir" diye konuştu. 



Türkiye turizminin en önemli merkezlerinden biri...