01 / 05 / 2024

antalya Mustafa Kemer okul

antalya Mustafa Kemer okul

Mart ayında 24 derslikli okulun protokolünü Antalya Valiliğinde imzalayan hayırsever Kemer, Korkuteli Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bahçesine yapılması planlanan 24 derslikli okulun ihalesinin yapıldığını ve inşaatın kısa süre içinde başlayacağını söyledi.

Mustafa Geyikçi'den Antalya Finike'deki 'Kent Meydanı' projesine ilişkin açıklama!

Antalya’nın Finike ilçe Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Geyikçi, hayata geçirmeyi planladıkları 'Kent Meydanı' projesinin çıkmaza girdiğini dile getirdi. 

Mustafa Köleoğlu: Olimpos imar planıyla çarpık yapılaşmanın önüne geçilecek!

Dünyaca ünlü Antalya Kumluca’daki Olimpos’la ilgili Koruma Amaçlı İmar Planı'na onay verildi. Tepkilere sebep olan imar planının onaylanmasıyla ilgili olarak, Mustafa Köleoğlu, çarpık yapılaşmanın önüne geçileceğini belirtti.

Mustafa Balcı: Depremde temel sorun yapı stokunun depreme dayanıksız olmasıdır!

İMO Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, Deprem master planının yerel yönetimler tarafından uygulanması gerektiğini belirtti ve "Depremde en temel sorunun fay hatlarından değil, yapı stokunun depreme dayanıksız olmasından kaynaklanıyor" dedi...

Antalya’nın en büyük sorunu çarpık kentleşme!

TÜİK, 2019 Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi’nin sonuçlarını açıkladı. Antalya’nın nüfusu 2 milyon 511 bin 700 kişiye ulaştı. İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı (İMO) Mustafa Balcı, Antalya’daki en büyük problemlerin ulaşım ve çarpık kentleşme olduğunu açıkladı.

Antalya'da depreme karşı kentsel dönüşüm önlemi!

İMO Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, Antalya’nın deprem kuşağında olduğunu ve sürekli artçı depremlerin meydana geldiğin söyleyerek kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti.

Antalya'daki bazı SİT alanları meclis gündeminde!

CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, Antalya'nın bazı ilçelerindeki koruma alanlarının SİT statülerinin değiştirilmesi ile ilgili olarak soru önergesi hazırladı..

Antalya'da 7 milyonluk arsa dolandırıcılığı iddiası!

Antalya'da 7 milyon değerindeki arsaları dolandırıcılar tarafından sahte evraklarla satılan Mustafa Taşkın, şüphelilerin belirlenmesine rağmen 1.5 yıldır arsalarını geri alamadıklarını aktardı. 

Antalya'nın kentsel dönüşüm ana planı hazırlanmalı!

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD), İnşaat Sektörü Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Anntalya İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Mustafa Balcı, ''Antalya'da “kentsel dönüşüm ana planı” hazırlanmasına ihtiyaç vardır” diye konuştu.

Antalya'nın nazım imar planına ihtiyacı var!

İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, bölgenin sorunlarına ilişkin çözüm önerileri sundu. Balcı, Antalya'nın nazım imar planına ihtiyacı olduğunu belirtti.

Mustafa Balcı: Şuanda yapılan kentsel dönüşüm değil!

İMO Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, “Kentsel dönüşüm parsel bazında değil ada veya mahalle bazında yapılmalı. Şuanda yapılanların hiçbirisi kentsel dönüşüm değil. Parsel bazlı dönüşümler daha sonra yapılacak değişikliklerin önüne geçiyor. Orada yeni bir tasarrufta bulunma şansı kalmıyor” dedi.

Antalya'daki Hidayet Koyu'na ilişkin 7 sorun mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Antalya'da bulunan Hidayet Koyu'nun usulsüz biçimde kullanıldığına dair iddialarına ilişkin Başbakan Yıldırım'a 7 soru sordu..

Antalya için bütüncül nazım imar planına ihtiyaç var!

İMO Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, Antalya’nın planlamaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Belediyelerin planlamaya öncelik vermesi gerektiğini ifade eden Balcı, "Antalya için bütüncül nazım imar planına ihtiyaç var" dedi.

Mustafa Balcı: Kentsel dönüşüm rant odaklı projelere indirgeniyor!

Kentsel dönüşümün rant odaklı projelere indirgendiğine dikkat çeken İMO Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, “Mühendislik, mimarlık ve şehir plancılığı disiplinlerinin, teknik, bilimsel ve yasal gereklilikleri ile teknik ilkelerini görmezden gelerek kentsel dönüşüm olmaz." dedi.

antalya Mustafa Kemer okul Haberi

antalya Mustafa Kemer okul

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde hayırsever iş adamı Mustafa Kemer, adına yaptıracağı ortaokulun inşaatına başladı.

Mart ayında 24 derslikli okulun protokolünü Antalya Valiliğinde imzalayan hayırsever Mustafa Kemer, Korkuteli Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bahçesine yapılması planlanan 24 derslikli okulun ihalesinin yapıldığını ve inşaatın kısa süre içinde başlayacağını söyledi.

Mustafa Kemer, okulu gelecek eğitim öğretim sezonuna yetiştirmedi hedeflediklerini belirterek, " Korkuteli benim ilçem. Buradaki eğitime katkı sağlamak için maddi manevi elimden gelen bütün çabayı göstermeye hazırım. Eğitim için yaptığımız hizmetlerimiz devam edecek. İlçeye kazandırılacak olan okulumuz hayırlı olsun" dedi.

Hayırseverlerin ilçede her yıl okul yaptırdığını kaydeden İlçe Milli Eğitim müdürü Ahmet Kocagöz, “ Her yıl ilçede az birkaç eğitim yatırımı bulunuyor. Bu inşaatların tamamlanmasıyla eğitimde altyapı eksikliğimiz giderilmiş olacak. Önümüzdeki günlerde 24 derslikli “Mesude-Erol Memioğlu Teknik...