04 / 05 / 2024

antalya olimpik arena

antalya olimpik arena

Antalya'da Gloria Olympic Arena adıyla Türkiye'nin en kapsamlı spor kompleksi inşa edilecek. 105 bin metrekare alan üzerinde yer alan projenin temeli 2013 yılında atılacak...

Aspendos Arena’nın arazisi yeniden mahkemelik oldu!

Antalya Serik'te belediyenin mühürlenen ve kaçak yapılaşma sebebiyle verdiği para cezası ve yıkım kararları, mahkeme tarafından da onaylanan Aspendos Arena'nın yer aldığı arazi, yeniden mahkemelik oldu. 

Yıkım kararı verilen Aspendos Arena'da son durum ne?

Anadolu Ateşi'nin gösterilerini gerçekleştirdiği Antalya Serik'teki 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın yıkım kararına ve belediyenin mühür işlemine ilişkin yapılan itiraz onaylanmadı. 

Anadolu Ateşi avukatından Aspendos Arena açıklaması!

Antalya Serik'te, 'Anadolu Ateşi'nin gösterilerini yaptığı, 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın mühürlenmesiyle ilgili 'Anadolu Ateşi' vekili avukat İlkser Akbulut, yazılı açıklamada bulundu. 

Aspendos Arena Gösteri Merkezi mühürlendi!

Antalya'da, Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun gösterilerinin sahnelendiği Aspendos Arena Gösteri Merkezi, belediye tarafından mühürlendi.

Aspendos Arena için 'yıkım' kararı çıktı!

Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, 2008 yılında Aspendos Antik Tiyatrosu yakınında inşa edilen 5 bin kişilik Aspendos Arena’nın yıkımı kararı verdi. Anadolu Ateşi Görsel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan karara tepki gösterdi.

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 15'i bitti!

Giresun Valisi Hasan Karahan, bölgede inşaatı süren Giresun Çotanak Arena Stadı ve bin kişilik Olimpik Yüzme Havuzu'nu inceledi. Stadın inşaatının yüzde 15'inin tamamlandığı belirtildi.

Çotanak Arena, yaşamın da merkezi olacak!

Giresun'da 120 bin metrekare alana inşa edilen Çotanak Arena Stadı, olimpik yüzme havuzu, spor salonu, antrenman sahası, otopark alanı ile 40 mağazadan oluşan kompleks, sporun yanında sosyal yaşama da hizmet verecek.

Çotanak Arena’nın yapımını Siyahkalem üstlendi!

TOKİ’nin Giresun - Sivas yolu üzerinde gerçekleştireceği Giresun Çotanak Arena ve Olimpik Yüzme Havuzu projesinin yapımını Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş üstlendi.

Antalya Arena Stadı'nın yanındaki alan imara açılıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokolle stadyum ve spor tesisleri karşılığı TOKİ'ye devredilen, Antalya Arena'nın doğusundaki 40 bin metrekarelik köşe parsel için kollar sıvandı.

Çotanak Arena'nın ihalesi bugün!

Giresun'a yapılacak 20 bin kapasiteli Çotanak Arena Stadı ile bin kişilik olimpik yüzme havuzunun ihalesi bugün yapılacak.

Münir Karaoğlu, Antalya Arena'yı inceledi!

ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, Meydan-Havalimanı tramvay hattı, havalimanı araç girişi ve Antalya Arena'da incelemelerde bulundu.

Münir Karaloğlu Antalya Arena inşaatını yerinde inceledi!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Arena Stadyumu, Meydan-Havalimanı tramvay hattı ve havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Karaloğlu emeği geçenlere teşekkür etti.

Giresun Çotanak Arena Stadı ve yüzme havuzunun ihalesi ertelendi!

Giresun'a yapılması planlanan Çotanak Arena Stadı ve olimpik yüzme havuzunun ihalesinin 11 Temmuz'a ertelendiği belirtildi. Çotanak Arena Stadı 20 bin seyirci kapasiteli olacak.

antalya olimpik arena Haberi

antalya olimpik arena

Özaltın Holding tarafından Antalya Belek'te Gloria Hotels&Resort'un bünyesinde 105 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek Gloria Olympic Arena, Türkiye'nin en kapsamlı spor kompleksi olacak. Temellerinin 2013 yılında atılması planlanan projenin, 2014 yılında hizmete girmesi bekleniyor. Gloria Olympic Arena 50 milyon dolara mal edilecek. Olimpik Arena; atletizm, yüzme, jimnastik, boks, eskrim, judo, güreş, hentbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, badminton, dans ve halter sporları için salonlar; açık alanında ise bir adet olimpik olmak üzere farklı özellik ve donanımlarda toplam 3 adet havuz, koşu parkurları, atletizm sahaları, kumsal sporları sahaları, tenis kortları, tırmanma duvarları, çok amaçlı açık spor sahası ve çok amaçlı açık yeşil sahalar ile hizmet...