05 / 05 / 2024

antalya stadı toki

antalya stadı toki

Maliyeti 100 milyon liranın üzerinde olması beklenen TOKİ Antalya Stadyumu projesinde değişikliğe gidildi. Projede yerinde dökme beton ile yapılması planlanan tribünlerin dışarıdan hazır getirilmesine karar verildi...

Antalya Manavgat TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Manavgat orta gelir grubu projesinde yer alan 6 adet konut için başvurular başladı.

Antalya Alanya TOKİ 2020 başvuru tarihi ve fiyatları!

Antalya Alanya TOKİ 2020 başvuru tarihi ve fiyatları haberimizde yer alıyor. Antalya Alanya TOKİ 2020 ödeme planı nasıl? Antalya Alanya TOKİ 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte detaylı bilgiler...

Antalya Kepez TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Kepez projesi için başvuru dönemi başladı.

Antalya'da TOKİ'nin imar planını değiştirdiği alan meclis gündeminde!

Antalya'daki bir kentsel ve bölgesel spor alanının ticaret ve turizm alanına dönüştürülmesine ilişkin yazılı soru önergesi hazırlandı. CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, konuyu meclis gündemine taşıdı...

Antalya’ya TOKİ dopingi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Akseki'de toplam 409 adet konut inşa etti.

Antalya'daki TOKİ evlerine balkon müjdesi!

Antalya Döşemealtı ilçesinde yer alan Çıplaklı TOKİ evlerine ilave balkon yapımı öngören ihale sözleşmesini imzaladı...

Antalya Akseki TOKİ başvuruları 29 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Antalya Akseki Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 115 konut için başvurular 29 Eylül'de sona eriyor.

Antalya Akseki TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Antalya Akseki TOKİ başvuruları 21 Ağustos – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

Batman 16 Mayıs Stadı TOKİ'ye devredildi!

Batman Son Söz Gazetesi köşe yazarı olan Recep Kavuş bugünkü yazısında Batman 16 Mayıs Stadı'nın akıbeti hakkında konuştu. Kavuş stadın TOKİ’ye devredildiğini söyledi.

Antalya Stadı, Antalyaspor’a devredildi!

Gençlik ve Spor Bakanlığına ait 33 bin kişilik Antalya Stadı, düzenlenen protokol töreniyle Antalyaspor’a devredildi.

Antalya Hasan Doğan Stadı yıkılıyor!

Antalya Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, önümüzdeki süreçte temeli atılacak ve açılışı yapılacak hizmetleri anlattı. Tütüncü, Hasan Doğan Stadı’nın yıkılarak yerine 10 bin kişilik yeni stat yapılacağını duyurdu.

Antalya'da TOKİ'ye devredilen arsaya ne yapılacak?

33 Bin kişilik stadyum ve 10 bin kişilik kapalı spor salonu karşılığında TOKİ'ye verilen alan yıllar sonra yeniden Antalya gündemine oturdu.

Antalya Arena Stadı kente değer kattı!

CHP’li Akaydın’ın “100 yıllık yanlışlıkta son dönemeç” diyerek iptal etmeye çalıştığı 100.Yıl Projesi’ndeki Antalya Arena Stadı, Başkan Türel’in çabalarıyla bitirildi. Stad, ekonomide can damarlarından birisi haline geldi.

antalya stadı toki Haberi

antalya stadı toki

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ihalesi yapılan Antalya Stadyumu'nun inşa çalışmaları devam ediyor. 23 Haziran'da temeli atılan stadyum inşaatında, ihaleye çıkılan proje üzerinde değişikliğe gidildiği öğrenildi. 33 bin kişilik stadyum için ilk olarak Dilek Sabancı Spor Salonu'nun yıkımı yapılırken, stadyumun yapılacağı ı alan molozlardan temizlendi. 

Hafriyat çalışmasının da yapıldığı alanda tribünler noktasında sıkıntı yaşandığı ve bu nedenle projede değişikliğe gidildiği öğrenildi. 


TRİBÜNLER DIŞARIDAN

Antalya Stadyum Projesi Şantiye Şefi İnşaat Mühendisi Şeref Sertaç Çelik, projede tribünlerin yapım şekliyle ilgili değişiklik yapıldığını doğruladı. Çelik, "İlk projede yerinde dökme beton yapılacak olan tribünler noktasında sıkıntı yaşandı ve bu nedenle değişiklik yapılmasına karar verildi. Tribünler dışarıdan hazır getirilecek. 

Proje değişikliği ile ilgili çalışmaları yakın zamanda tamamlayacağız. Tribün değişikli nedeniyle temelde ve kolonlarda değişiklik yapılacak


Antalya Hilal...